Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nadam se ovakvom zrijebu:
1. Bayern
2. REAL
3. Besiktas
4. Zurich
1. Bayern
2. REAL
3. Besiktas
4. Zurich
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Takav žrijeb priželjkujem i ja...mislim na Bayern posebno.....a ovo za Robbena nepije vodu....imamo 26 igrača i još jedan napušta Real....Snejder (ni)je potpisao za Inter......a VDV cijelo ljeto napušta Real....Torres bi mogao na posudbu....a samo če jedan napustit Real.....Harrison je napisao/la:Nadam se ovakvom zrijebu:
1. Bayern
2. REAL
3. Besiktas
4. Zurich
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I ja najvise prizeljkujem bayern, jer su ove godine tarabici, ne bih volio engleze, jer su oni uvjek neugodni, u slucaju da nam ne dodje Bayern, onda ne bih volio da nam dodje Wolfsburg iz 4.skupine, zao mi ih da ispadnu odmah, ali u neku ruku bilo bi zanimljivo gledati Dzeku i Misimovica na Santiago Bernabeu. 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
prodati Snajdera i Robena za 24h to moze samo ludi Perez...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
evo njemacke televizije izvjestavaju da robben leti za minhen!sa koliko je istina neznam 

kupiti Kaku, Cristiana, Xabija, Benzemu i Albiola, zajedan prijelazni rok moze samo ludi PerezSaurman je napisao/la:prodati Snajdera i Robena za 24h to moze samo ludi Perez...

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ima li kakav normalan link da ne stopa ovako :O
ovo drugo moze samo jedan BOGATI Pereznedzad je napisao/la:kupiti Kaku, Cristiana, Xabija, Benzemu i Albiola, zajedan prijelazni rok moze samo ludi PerezSaurman je napisao/la:prodati Snajdera i Robena za 24h to moze samo ludi Perez...

Real Izvucen sa Milanom u Grupi
Imamo srece

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
kad cete shvatiti da to nisu njegove pare...covjek je znalac sto se tice biznisa...ako Robbena proda onda je lud ko struja...ko ce mu igrat drugo krilo...eno-barca je napisao/la:ovo drugo moze samo jedan BOGATI Pereznedzad je napisao/la:kupiti Kaku, Cristiana, Xabija, Benzemu i Albiola, zajedan prijelazni rok moze samo ludi PerezSaurman je napisao/la:prodati Snajdera i Robena za 24h to moze samo ludi Perez...
Ne vjerujem da je to moguce.Vjerovatno samo suplja novinarska prica napucavanje raje.Jedino je moguce ako se na drugu stranu uputi Ribery
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
uhh koje zaj.ebana grupa Milan,REAL,Marseille,Zuricih...a valja se Kaki opet vracati na San Siro,a Hunteruu u Madrid u svakom slucaju ovo bi trebao biti slag grupne faze,zajedno sa utakmicom Inter-Barca(Ibra-Eto)
a ovo za Robenna mislim da nije istina,i nadam se da nije u protivnom kako nas je Perez pojaco tako bi nas i donekle oslabio prodajom Robenna,uz cinjenicu da samo vec prodali Snejdera

a ovo za Robenna mislim da nije istina,i nadam se da nije u protivnom kako nas je Perez pojaco tako bi nas i donekle oslabio prodajom Robenna,uz cinjenicu da samo vec prodali Snejdera

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Zaboravio si jos jednog koji se vraca na staro mjesto,Heinze se vraca na BernabeuJameS je napisao/la:uhh koje zaj.ebana grupa Milan,REAL,Marseille,Zuricih...a valja se Kaki opet vracati na San Siro,a Hunteruu u Madrid u svakom slucaju ovo bi trebao biti slag grupne faze,zajedno sa utakmicom Inter-Barca(Ibra-Eto)![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 93137.aspx
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 93153.aspx
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 93153.aspx
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
JameS je napisao/la:uhh koje zaj.ebana grupa Milan,REAL,Marseille,Zuricih...a valja se Kaki opet vracati na San Siro,a Hunteruu u Madrid u svakom slucaju ovo bi trebao biti slag grupne faze,zajedno sa utakmicom Inter-Barca(Ibra-Eto)![]()
biće zanimljivo vidjeti kako kaka, ibra....itd igraju protiv svojih bivših klubova
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
http://orgullovikingo.blog.hr/2009/08/1 ... -tebe.html
Šečeru nebrini se odo pronači odgovarajuču kravatu....evo Perez sjeba sve dobro što je sada napravio...dvoličan osoba...neki dan je izjavio da čemo vratiti kredite do kraja godine....pa normalno da čemo vratit kad prodaš pola ekipe...Još Bayernu koji **** Real cijelo ljeto....
E moj Pero jeb.ate ker
Šečeru nebrini se odo pronači odgovarajuču kravatu....evo Perez sjeba sve dobro što je sada napravio...dvoličan osoba...neki dan je izjavio da čemo vratiti kredite do kraja godine....pa normalno da čemo vratit kad prodaš pola ekipe...Još Bayernu koji **** Real cijelo ljeto....
E moj Pero jeb.ate ker

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ne besi se pobro jer draze mi je kad gutas knedle
opa, najbolji igrac reala
papapapaaaaaa 

opa, najbolji igrac reala

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
pa imal ikakve nade da ce Robenn ostati
il je ovo gotovo 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Pa sta je "dzemo" sinoc si se smijao kad su rekli da prelazi u BayernJameS je napisao/la:pa imal ikakve nade da ce Robenn ostati![]()
il je ovo gotovo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema Dzemo, nema
Sad ga ja doceko na flughafenu, dao mi autogram
Sutra prolazi TIF i onda unterschift bitte

Sutra prolazi TIF i onda unterschift bitte

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.