Nema tu se šta polemisat'. Njemu je vrlo jasno da ako ovdje izgubi 3 boda da će biti pa-patuzlak1987 je napisao/la:Ne znam kako da ti objasnim, covjek vjeruje da mu treba igrati TS Susic, on je ubjedjen da je taj bolji od ostalih koji su konkurencija.
Isto je i u situaciji Mujdza-Vrsajevic, a mozda i u Hadzic-Vranjes.
On ce ti sva tri poteza nekako opravdati, reci ce da Mujdza ne igra, da TS Susic zasluzuje da igra jer je u formi i standardan, a da Hadzic treba da igra jer Vranjes je tek nasao sada klub.
I kako Vranjes uopste ima poziv, a ne igra. A Zukanovic nakon adaptacije igra evo vec
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve je Adidas kriv!!!
Ma krivo je more ba. I vazduh koji disemo. I politicari su krivi. Safet je samo nesretnim slucajem zavrsio tu gdje jeste.tuzlak1987 je napisao/la:Sve je Adidas kriv!!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pape: Treba mi dobrovoljac da "poprica" sa nekim osobama koji me vrijedjaju na internetu.BaDa12 je napisao/la:Što je Mo digao ruku, pa u njega gleda Safet Beg? Ne sviđa mu se vic?Consigliere je napisao/la:
Iako bi mozda na prvu pomislili da se kuje plan sta i kako u petak, ovdje ustvari Pape prica vic svojim igracima
Mo: Sefe, tu sam.
p.s. Seo nije tu ali i on bi digao ruku.
upravo Susic zajedno sa savezom gleda stranice foruma i uzece u obzir kritike a naravno i predstavljeni sastav 
- Consigliere
- Kontakt:
Pape: Idu Mujo i Suljo....BaDa12 je napisao/la:Što je Mo digao ruku, pa u njega gleda Safet Beg? Ne sviđa mu se vic?Consigliere je napisao/la:
Iako bi mozda na prvu pomislili da se kuje plan sta i kako u petak, ovdje ustvari Pape prica vic svojim igracima
Besic: Izvinite, treneru, kad cemo o Velsu?
Pape: Neka mali, prvo da ovo zavrsim.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
hahahhahahConsigliere je napisao/la:Pape: Idu Mujo i Suljo....BaDa12 je napisao/la:Što je Mo digao ruku, pa u njega gleda Safet Beg? Ne sviđa mu se vic?Consigliere je napisao/la:
Besic: Izvinite, treneru, kad cemo o Velsu?
Pape: Neka mali, prvo da ovo zavrsim.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- tuzlak1987
- Kontakt:
I momci to vrlo dobro prihvate 
Prekuco covjektuzlak1987 je napisao/la:Sve je Adidas kriv!!!
[youtube][/youtube]
-
JerryLouis
- Kontakt:
Momciluci moji, sve na stranu, ne bitno kako zavrsi utakmica u petak, ali zasto je se Medunjanin obrijao?
Malo sale nije na odmet, ali se nadam da cemo u petak oko 22:35 h citati komentare tipa: Daj tu Belgiju vamo da im ogadimo fudbal.
Malo sale nije na odmet, ali se nadam da cemo u petak oko 22:35 h citati komentare tipa: Daj tu Belgiju vamo da im ogadimo fudbal.
- Goalgetter
- Kontakt:
Prepo se da ga nece pustiti u UK sa bradomJerryLouis je napisao/la:Momciluci moji, sve na stranu, ne bitno kako zavrsi utakmica u petak, ali zasto je se Medunjanin obrijao?![]()
![]()
![]()
![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
Safet objasnjava

grc na licu

grc na licu
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Savez zajedno sa Susicem posebno ce se uzet u razmatranje sugestije i misljenje pojedinih forumasa koji po cjeli dan sjede i muku muce kako sativiti prvi tim Bosne i Hercegovine 
Mozda je to svrha foruma. Da ljudii razmjene misljenja i zelje vezena za sportBajric981 je napisao/la:Savez zajedno sa Susicem posebno ce se uzet u razmatranje sugestije i misljenje pojedinih forumasa koji po cjeli dan sjede i muku muce kako sativiti prvi tim Bosne i Hercegovine
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kad vide sposobnosti Avdije i Hadžića vjeruj da će im se ogaditiJerryLouis je napisao/la:Momciluci moji, sve na stranu, ne bitno kako zavrsi utakmica u petak, ali zasto je se Medunjanin obrijao?![]()
![]()
![]()
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Neznam sta ljudi realno mogu ocekivati protiv Velsa i Belgije. Nama fale 4 glavna defanzivca: Spahic, Kolasinac, Salihovic, Bicakcic. Realno gubimo obje utakmice 1:2 i 0:1
Javlja se, zna on jedan dobarBaDa12 je napisao/la:Što je Mo digao ruku, pa u njega gleda Safet Beg? Ne sviđa mu se vic?Consigliere je napisao/la:
Muhamed Bešić: Šta da radimo kada dođemo na 30 metara od gola?Consigliere je napisao/la:
Safet Sušić: Onda morate pronaći rješenje da postignete gol !
Sta Medunjanin glumi sa ovim dizanjem sorca uvijek? 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
zavuče šorc haman da mu čundara ne landara okoloGreivis je napisao/la:Sta Medunjanin glumi sa ovim dizanjem sorca uvijek?
Trenutno korisnika/ca: 231983, enobarca, Goalgetter, Josip321, MiranGlasnic, Shevko, stokastoka23, unavita, Venom, VolimBiH96 i 89 gostiju.