16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
...
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 14 jun 2019, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Safet se sada nada da ce Andora uzeti bodove Velsu vjerovatno
- Goalgetter
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Safet se sada nada da ce Andora uzeti bodove Velsu vjerovatno

medjusobni duelimuamerc je napisao/la:Sta se gleda kad ekipe imaju isto bodova?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Wilmotse tele jedno, odlaziSabinho je napisao/la:Wilmots ako ima imalo obraza dace ostavku. Sa onakvim timom ne zabiti gol nekim amaterima koji imaju dva igraca da valjaju. Prije toga jednacinom o jacini liga i klubova te intenzitetu treninga u Njemackoj dolazimo do zakljucka da je morao i protiv nas uzeti tri boda.
Ovaj X Belgije i Velsa je sje.. grupu. Sad ce i Belgijanci da zapnu. Vels ce se okuraziti. Ne smijemo izgubiti nikako. Jao nervoze...
-
- Kontakt:
Tako je @ Dado ali sta ces kada nas selektor se unaprijed predaje, odmah je izjavio da ce Belgija biti prva i tako te stvari, nezna se nikada dok se neodigra utakmica ali Safet to nekonta i nerazumije da nama trebaju pobjede sto prije a ne kasnije posto niko nemoze zagarantovati pobjedu u drugom dijelu kvalifikacijama jos igramo protiv Belgije i Cipra na strani gdje su vrlo nezgodni, znaci samo sto ti kazes pobjeda i nista drugo, kako mi ide na zive ovaj luzerski mentalitet naseg selektora. Ostao bez Dzeke i Veda i odmah se prepao pa remizirali smo sa Spanijom na Mestalli sa Velimirom Vidicom i Nedimom Haliliovicem i slicnim antifudbalerima i nismo se bojali nikoga ni Spaniju a Safet se predao sa 10 puta boljim kadrom protiv yebenog IzraelaDado je napisao/la:Kad god smo kalkulisali u kvalifikacijama ostali smo kratkih rukava. Ova x Belgije i Velsa samo potvrdjuje to iskustvo. Nemoze se kalkulisati sa jednim bodom protiv Izraela. Ili pobjeda ili se mozemo oprostiti on Eura. Kratko i jasno

Evo napokon je BHT počeo da snima i svoje emisije u studiju HD kamerama
kasnimo kao i uvijek al hajd, dobro je i ovo 

Treba ponudit Belgijskom savezu zamjenu trenera.
Šifra: Tele za tele
Šifra: Tele za tele
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Ako večeras dobijemo, ovo je dobar rezultat u Belgiji. To bi značilo da i dalje imamo sve u svojim rukama, te da bismo čak mogli i do prvog mjesta a da ne zavisimo od drugih rezultata, da gledamo samo sebe, i da, jah, pobijedimo sve redom do kraja.
Ako ne dobijemo večeras, onda **** ga, hajde Pape lijepo u Pariz, a nek neko drugi proba da nas izvadi iz govana.
Ako ne dobijemo večeras, onda **** ga, hajde Pape lijepo u Pariz, a nek neko drugi proba da nas izvadi iz govana.
FK Željezničar 1921
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa vidi ti samo mo je kod nas pomocnik trenera hahah

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DonCorleone
- Kontakt:
Bice ovo jako gusto, Vels pravi probleme a ovo bi mogla danas biti jedna od odlucujucih utakmica. Ako izgubimo danas, onda je definitivno izgubljeno i trece mjesto, o drugom ne treba vise ni razmisljati, jer je potpuno nerealno da cemo pobijediti sve naredne utakmice.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Na Total TV koji je kanal na BH HD hvala
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije ti tako dobar status da bi ga reklamirao po forumima.Kaunas je napisao/la:
Ja mogu reci samo jedno: Allahu, Isuse, Budo i svi Bogovi i svecevi upomoc!!! Nek nam je Bog na pomoci i neka se desi ono sto je najbolje za repku

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Ljiljani87
- Kontakt:
Wilmotsa se proziva još od SP-a među navijačima Belgije. Manje spina, više argumenata. Šta Sajo kaže, jedino mi možemo napraviti nešto u Belgiji. Ipak, mora mu se kapa skinuti za baratanje javnošću i manipulaciju, taj bi bod protiv Andore uspio predstaviti kao dobar rezultat.Sabinho je napisao/la:Wilmots ako ima imalo obraza dace ostavku. Sa onakvim timom ne zabiti gol nekim amaterima koji imaju dva igraca da valjaju. Prije toga jednacinom o jacini liga i klubova te intenzitetu treninga u Njemackoj dolazimo do zakljucka da je morao i protiv nas uzeti tri boda.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Prognoza: 1-3.
Pjanic, Lulic i Hajrovic
Pjanic, Lulic i Hajrovic

Ne da ne smijemo izgubiti nego ne smijemo ne pobijediti..
Mi ako ovdje uzmemo samo bod vise nemamo kvalifikacije u nasim nego u tudjim rukama... Morali bi navijati za Vels protiv Izraela kako bi zauzeli to 3 mjesto za baraz
Mi ako ovdje uzmemo samo bod vise nemamo kvalifikacije u nasim nego u tudjim rukama... Morali bi navijati za Vels protiv Izraela kako bi zauzeli to 3 mjesto za baraz