FK Slavija
Re: FK Slavija
To ne znam.Cini mi se da je Zoran Golijanin bio lik koji je cinio prvu posleratnu postavu Slavije zajedno sa Espekom,Papazom,Berjanom,Tesanovicem...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sada sam saznao ali neznam dali je tacno da je g.Golijanin Zoka uspešan biznismen i vlasnik lijepog kafica i mnogo voli Slaviju i to je dobar znak da Slavija ide u normalu,,,,Devil je napisao/la:To ne znam.Cini mi se da je Zoran Golijanin bio lik koji je cinio prvu posleratnu postavu Slavije zajedno sa Espekom,Papazom,Berjanom,Tesanovicem...
Kog kafica ako nije problem da kazes ? 

Soho kafe kod vodovoda--------tako sam dobio infoDevil je napisao/la:Kog kafica ako nije problem da kazes ?
Znam koji je to i proverio sam jeste on i valjda zena mu to drze.Sad sta radi pored toga i cime se bavi stvarno ne znam.
Fina je to familija Golijanin------časni i pošteni a taj g.Zoka Golijanin kažu mi ima dosta jake kanale u svijetu nogometa i vjerovatno ce biti to dobra stvar za Slaviju--SRETNO IM BILO DO OPSTANKADevil je napisao/la:Znam koji je to i proverio sam jeste on i valjda zena mu to drze.Sad sta radi pored toga i cime se bavi stvarno ne znam.
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
evo izgleda da vam nikola mikelini dolazi...a ja se bas neki dan pitam gdje taj lik, i kako bi ga bilo fino ponovo gledat, zasto i ne u dresu zvijezde... kad ono.. ide vama... sretno u sklapanju ekipe...
Cuveni Mikelini,prvi Italijan u Slaviji.
Nekada dobar stoper bio,zadnju sezonu negde u Rumuniji bio ako se ne varam.
Bas se pitam da li bi sta mogao pomoci,nije on jos toliko star,mislim da nema ni 30.

Nekada dobar stoper bio,zadnju sezonu negde u Rumuniji bio ako se ne varam.
Bas se pitam da li bi sta mogao pomoci,nije on jos toliko star,mislim da nema ni 30.
Devil,je l' to konsolidacija stanja,ili su u pitanju samo kozmeticke promjene???
Iskreno da ti kazem ne znam,posto nisam iz Lukavice i ipak nije to to kada meni "preko zice" moraju saopstavati sta se desava u klubu.Reorganizacija kluba je pala,novi predsednik,novi UO,tu je Savija kao direktor kluba,a znamo da je pod njegovim vodstvom KK Slavija bila izuzetno stabilan kolektiv,ceka se sporstki direktor,spominjao se Skrba ali od toga jos uvek nista.-A- je napisao/la:Devil,je l' to konsolidacija stanja,ili su u pitanju samo kozmeticke promjene???
Ovaj UO je sastavljen od ljudi koji su skloni pricama da vole da kradu,ipak ako iko moze da donese pare u klub mislim da su to oni sad pitanje je koliko ce uzeti sebi.Tu je Ceko kao istaknuti sportski radnik,tu je Kulina kao clan komiteta za normalizaciju,tu je i Sarovic kako se pise verovatno novi clan saveta ministara u vladi BIH,tu je jos par ljudi sposobnih da donesu pare,da li ce i uspeti ostaje da vidimo.
Igracka enigma jos nije ni blizu resenja koliko mogu da primetim.Dujkovic je otisao,ranije vec Vukelja,Nikolic,Stojanovic,Seslija,mislim da je i Pilica otisao,kao i Mazzoli koji odavno nije trenirao,a N.Seslija ceka inostranstvo.
Sta ce biti k'o ce doci videcemo.Spominje se Mikelini,spominje se Rajovic,spominje se jos nekih igraca ali daleko je to od konkretnog.Pripreme im pocinju 20.januara i ici ce nekih 10-ak dana na primorje.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto je otisao momak sa Kariba? 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Fejzic opet u Slaviji.
Jbt proba u Slaviji,pa u Zvijezdi,pa u Slobodi i na kraju opet Slavija.

Jbt proba u Slaviji,pa u Zvijezdi,pa u Slobodi i na kraju opet Slavija.

devil koji fejzić golman iliDevil je napisao/la:Fejzic opet u Slaviji.![]()
Jbt proba u Slaviji,pa u Zvijezdi,pa u Slobodi i na kraju opet Slavija.![]()
![]()
Sanel,napadac.emir_dj je napisao/la:devil koji fejzić golman iliDevil je napisao/la:Fejzic opet u Slaviji.![]()
Jbt proba u Slaviji,pa u Zvijezdi,pa u Slobodi i na kraju opet Slavija.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Jesu li Muminovic i Rasevic ostali u Slaviji?
Mislim da jesu,s tim da Mumi nije opravdao svoje odsustvo sa prozivke,ne znam da li je dosao.Starac Fočo je napisao/la:Jesu li Muminovic i Rasevic ostali u Slaviji?
Neki Jasmin Peljto,junior Sarajeva na probi u Slaviji.
Re:Olimpic Sarajevo
Član juniorske ekipe Sarajeva koja je osvojila prvenstvo i kup 2010 godine,ta juniorska generacija je po mom mišljenju igrala najljepši fudbal od svih juniorskih ekipa Sarajeva poslije rata.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.