nekoIzMostara je napisao/la:A rashodi??? Ne budi lud, svaki klub u BiH zavisi od para privatnika i investitora, ni jedan klub kod nas nije u stanju da sam se odrzava bez icije pomoci i to ti je cinjenica. Ja se iskljucujem iz svake rasprave sa tobom, jer na svaku tvoju "cinjenicu" imam valjan argument. Pocisti svoju bastu, pa cisto onda tudu. Sve sto ti je Pastrmka napisao je iz usta vasih ljudi koji vode Zeljeznicar, e sad ako ti znas bolje od njih onda vam je veca **** nego sto iko moze zamisliti
Upravo sam iznad napisao rashode za 2018. godinu. Nemaš ti valjan argument ni na jednu činjenicu, imaš samo spin i otvaranje novih diskusija, kao sad kada si spomenuo rashode.
Poenta je da je Željezničar samoodrživ klub koji ima (za naš fudbal) velike prihode i da je od tih prihoda sam pokrenuo priču oko stadiona, da bi se onda kasnije uključile institucije, prije svih UEFA, koja se uključuje tek onda kada se jasno vidi da je priča zdrava i da je vrijedi podržati. UEFA daje pare za infrastrukturu, ne za redovne obaveze, koje mi izmirujemo sami bez ičije pomoći. To su stvari koje morate razdvojiti.
Mi smo u stadion uložili blizu 3 milona KM, da bi došli u situaciju da nam UEFA i Savez pomažu oko travnjaka, i nadam se da će ispuniti sve što su obećali.
To što je spodoba napisala/kopirala je izvučeno iz konteksta da bi prikazao kako nam neko drugi pravi stadion, zaboravio je kopirati koliko smo mi uložili prije toga.
A sad ti meni daj informacije koliko ste vi prihodovali, a koliko rashodovali, pa ćeš da vidiš koliko ste daleko.