Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Ovdje je glavna tema za Real Madrid i ne mora nuzno sluziti samo za fudbal.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
kakvi kompleksi yebote sunce, ljudi prate i šta gdje pišu navijača reala 

naprijed rejal
Je, bas kompleksi. Samo sto bi vi isto nama pisali u obrnutoj situaciji. Ovo nije tema za kosarku, mislim, boli me qurac di ce te pisat, al' sad svi prate kosarku nesto jbemti licemjerje. Cast izuzecima, kladim se da sam odgledao vise tekmi Madrida od vecine ovdje u kosarci.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ono naziv teme Real Madrid CF, a pisete o kosarci.Clutch je napisao/la:Ovdje je glavna tema za Real Madrid i ne mora nuzno sluziti samo za fudbal.
Meni je to komicno bilo, vi nastavite veseliti forumsku raju.
Mislim da osim Raula i tebe niko nije posteno tekmu pogledao.
kako nisu, ljudi i proslavu gledali 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Real Madrid nije samo fudbalski klub, i dakako da cemo pisati ovdje gdje je najveca baza nasih simpatizera.
Osvojili titulu, a vise se zanimaju s nama i sta mi radimo. Kakvi kompleksi
Gledam, i ne vjerujem.Sveti je napisao/la:kakvi kompleksi yebote sunce, ljudi prate i šta gdje pišu navijača reala

Osvojili titulu, a vise se zanimaju s nama i sta mi radimo. Kakvi kompleksi

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Haha, kakav tip.
Hoce li biti parada?
Titula se nakon 20 godina vratila.
Hoce li biti parada?
Titula se nakon 20 godina vratila.
Belmine sta ti nije jasno? Ozbiljno te pitam.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
misli i daljeBelmin6 je napisao/la:Ono naziv teme Real Madrid CF, a pisete o kosarci.Clutch je napisao/la:Ovdje je glavna tema za Real Madrid i ne mora nuzno sluziti samo za fudbal.
Meni je to komicno bilo, vi nastavite veseliti forumsku raju.
Mislim da osim Raula i tebe niko nije posteno tekmu pogledao.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Davno smo mi osvojili titulu. Iduće kolo će se moći proslavit', onako za kraj.Clutch je napisao/la: Osvojili titulu, a vise se zanimaju s nama i sta mi radimo. Kakvi kompleksi

Zgadili smo vam fudbal jbote, čuj kompleksi.

Ma sve je oke, uzivaj.Clutch je napisao/la:Belmine sta ti nije jasno? Ozbiljno te pitam.
Valjda si skonto da na temi Real Madrida simpatizeri tog kluba smiju pisati i o svojoj kosarkaskoj filijali.Belmin6 je napisao/la:Ma sve je oke, uzivaj.Clutch je napisao/la:Belmine sta ti nije jasno? Ozbiljno te pitam.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
nije fazon u tome ,nego odjednom svi fola prate kosarku a i sam znas da ti raul i jos mozda jedan forumas su pisali o kosarci i pratili a na ovoj temi nikako gotov se nije pisalo o kosarkasimaClutch je napisao/la:Valjda si skonto da na temi Real Madrida simpatizeri tog kluba smiju pisati i o svojoj kosarkaskoj filijali.Belmin6 je napisao/la:Ma sve je oke, uzivaj.Clutch je napisao/la:Belmine sta ti nije jasno? Ozbiljno te pitam.
sad se uzivo prati slavlje ,slavi se titula a ja sam vise pogledo utakmica reala u kosarci nego pojedini ovdje a oni nesto slave

na temi real madrida ne mozes ni dvije stranice sastavit od 343545 stranica da se pisalo o kosarkasima al et sad odjednom 5 stranica nesto fola prate slave ,slike postavljaju

malo je rec da je smijesno
makar da neko cestita na tituli barce ...
ignore fudbal od ispadanja od juvea ,sad odjednom svi kosarkasi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Vječni favoriti.barca_87 je napisao/la:a prije nisi ih mogo snosit "svemocni real i pero"![]()

hahah strašno. ja prvi nisam gledao košarku jer me to ne zanima, ali yebote osvojili ste titulu i bavite se šta navijači reala pišu na temi. To se zovu kompleksi myfirend 

naprijed rejal
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA u tom grmu lezi zecbarca_87 je napisao/la:makar da neko cestita na tituli barce ...

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma koga boli qrac za njihovu čestitku, meni je jadnije ovo što glume "engleze".barca_87 je napisao/la: makar da neko cestita na tituli barce ...

Vidiš, sinoć sve nešto ne mogu zaspat' u pm, okreći se tamo 'vamo, šta je rekoh sad....kad to je sigurno u pitanju, mučilo me što mi @Sveti nije čestitao titulu.

Budite pravi momci, kao drug @Portillo, odeš sa foruma nakratko (par dana) i nema sekiracije.

al' kako tuzno rece 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- JamesJoyce
- Kontakt:
Kad sam ja to bogati otisao a da je bilo gusto?mandraX je napisao/la:Budite pravi momci, kao drug @Portillo, odeš sa foruma nakratko (par dana) i nema sekiracije.
Dozivio sam i sest titula Barce, i 6-2 i 5-0 i sve ostalo i nikad nisam kako se to kaze forumaskim zargonom "pobjegao u rupicu". Ako me ne bude na forumu neko vrijeme to sigurno nije zbog toga sto je Barca osvojila neki trofej ili nekoga pobijedila.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.