Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ovo je katastrofa, na kraju ce biti 30+ razlike. Proci cemo kvalifikacije jer je sistem smijesan, ali ovo je neozbiljna ekipa...najgora vjerovatno u nasoj historiji.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
+30 tuga 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Tacnije -.<3 LiMes <3 je napisao/la:+30 tuga
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jesam li jedini koji je dvojku igrao na nas kuknjava
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
lolfgoptica
- Kontakt:
Ne budi smiješan. Vjerovatno je i najslabija ekipa koju je vodio u svojoj karijeri. Ovo je maksimum uzimajući u obzir mnoge otkaze.newton_heath_lyr je napisao/la:Ovo treba Dusko ostavku podnijeti.Ovo je vjerovatno jedan od najtezih poraz u njegovoj trenerskoj karijeri.
Ova reprezentacija će nam donijeti mnogo radosti u budućnosti, samo polako, pripreme su, ima još petnaestak dana do početka kvalifikacija koje ćemo vjerovatno proći, a onda slijedi Eurobasket.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sudije kriminalne, da mi je znati gdje su učili sudit. Drugo, mi slabi. Nemamo nijedne akcije, jedini koji (možda) zna igrat je Mirza, iako i on malo pretjeruje ali kao razlog m use uzima to što nema s kim da igra. Ovo ostalo ne zna je li došlo i pošlo. Ovakom igrom kvale ćemo dosta teško proći. Izgleda da nije ni u Sbitu, Aci već u igračima, jer ja sa ovim trenerom ne vidim neki napredak. Ne znam da li je 2 puta igrač ostao slobodan na šutu, sve idu na soliranje.
Ali imajući u vidu kako mi igramo pripremne, prijateljske u bilo kojem sportu, možemo se prošetat kvalama.
Ali imajući u vidu kako mi igramo pripremne, prijateljske u bilo kojem sportu, možemo se prošetat kvalama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
tezak poraz i ruzan ,al ova ekipa ima veliki potencijal bitno je da se plasiramo na EP a tamo ce biti druga prica s Nurkicem ,Djedovicem I strancem uz mirzu,kikana,stipanovica,gordica,mitrovica to ce biti odlicna ekipa .samo da ne bude povreda ostalo ce biti dobro .
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jao komentara na PRIJATELJSKU utakmicu!

99-71 Kraj. Katastrofalno i stvarno velika bruka. Osim Teletovića teško da iko može dobiti prolaznu ocjenu.
Mirza Teletović 20
Elmedin Kikanović 12
Andrija Stipanović 10
Nemanja Mitrović 9
Nemanja Gordić 8
Draško Albijanić 5
Marko Šutalo 5
Nedim Buza 2
Da li još uvijek ima onih koji misle da nam ne treba naturalizovani igrač?
Mirza Teletović 20
Elmedin Kikanović 12
Andrija Stipanović 10
Nemanja Mitrović 9
Nemanja Gordić 8
Draško Albijanić 5
Marko Šutalo 5
Nedim Buza 2
Zadnja izmjena: Ethel, dana/u 04 avg 2014, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
koju ti nisi ni gledaoNEZALAGANJE je napisao/la:Jao komentara na PRIJATELJSKU utakmicu!![]()
![]()
Djeste momci.nisam pratio sta se pise ovd al me zanima dje su od prosle godine bavcic,masic i onaj zack?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Po cemu si to zakljucio da mi je znati??Lotus je napisao/la:koju ti nisi ni gledaoNEZALAGANJE je napisao/la:Jao komentara na PRIJATELJSKU utakmicu!![]()
![]()
![]()
![]()
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
J.ebo ovaj maksimum kad izgubis 30 razlike.Ako je to maksimum,veze ti nemas.lolfgoptica je napisao/la:Ne budi smiješan. Vjerovatno je i najslabija ekipa koju je vodio u svojoj karijeri. Ovo je maksimum uzimajući u obzir mnoge otkaze.newton_heath_lyr je napisao/la:Ovo treba Dusko ostavku podnijeti.Ovo je vjerovatno jedan od najtezih poraz u njegovoj trenerskoj karijeri.
Ova reprezentacija će nam donijeti mnogo radosti u budućnosti, samo polako, pripreme su, ima još petnaestak dana do početka kvalifikacija koje ćemo vjerovatno proći, a onda slijedi Eurobasket.
BosnaE
Bavcic se oprostio od repke nakon EB, Masic prop'o ko zeton dok je Wright trebao biti zamijenjen drugim naturalizovanim kojeg smo krotili po SAD i na kraju ga nema.svaler je napisao/la:Djeste momci.nisam pratio sta se pise ovd al me zanima dje su od prosle godine bavcic,masic i onaj zack?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imam jaEthel je napisao/la:99-71 Kraj. Katastrofalno i stvarno velika bruka. Osim Teletovića teško da iko može dobiti prolaznu ocjenu.
Mirza Teletović 20
Elmedin Kikanović 12
Andrija Stipanović 10
Nemanja Mitrović 9
Nemanja Gordić 8
Draško Albijanić 5
Marko Šutalo 5
Nedim Buza 2
Šalim se, hajmo nekog play-a amerikancima ukrast. Imaju ih ionako previše. Neće ni osjetit.
Vjerujem da će ovo Duško posložit, ako iko može onda to on može.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Evolution87
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu, ali kad sam vidio rezultat
Jel ovo ona ista Italija sto je igrala u Sarajevu?
Jel ovo ona ista Italija sto je igrala u Sarajevu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
lolfgoptica
- Kontakt:
Pa normalno da je maksimum kad u ekipi fali kvaliteta. Uzmi u obzir da među 14 imaš tri reprezentativca iz U20, zatim indisponirane Albijanića i Kneževića koji su beskorisni, zatim imaš Pašalića, Šutala i Mitrovića koji prorade svaku treću utakmicu. Imaš Halilovića kojeg vjerovatno nećeš koristiti, imaš Kikanovića i Stipanovića koji su OK i imaš Gordića i Teletovića koji bi trebali voditi ovu repku.newton_heath_lyr je napisao/la:J.ebo ovaj maksimum kad izgubis 30 razlike.Ako je to maksimum,veze ti nemas.lolfgoptica je napisao/la:Ne budi smiješan. Vjerovatno je i najslabija ekipa koju je vodio u svojoj karijeri. Ovo je maksimum uzimajući u obzir mnoge otkaze.newton_heath_lyr je napisao/la:Ovo treba Dusko ostavku podnijeti.Ovo je vjerovatno jedan od najtezih poraz u njegovoj trenerskoj karijeri.
Znači dva vrhunska igrača su nedovoljna protiv Italije, ali polako, bolje da sad gubimo 30 razlike, a kad počnu kvalifkacije da budemo pravi. Replicirao sam tvoj post zbog prizivanja otkaza Dušku, samo zbog toga.
Pisao sam vec ranije da mi se nesvida kako igra repka, kod Ace mi je to dosta bolje izgledalo ali vidjecemo!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
lolfgoptica
- Kontakt:
Acina run and gun košarka i propuh, ali i borba u odbrani ili Duškova odlična odbrana...hmmm biram ovo drugo.vrebac86 je napisao/la:Pisao sam vec ranije da mi se nesvida kako igra repka, kod Ace mi je to dosta bolje izgledalo ali vidjecemo!!![]()
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Eto sta se dogodi kad se atmosfera uzdrma ja saveza i k*rca..