FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
admirrx je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:17jel to onaj sto je neeekad bio kod nas?simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:01Dogovoren je lijevi bek, njihovo je samo da ga pozovu i potpisuje![]()

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma mali je beton, obavezno ga dovesti, sigurno može i ispred Kapetanovića upasti u prvu postavu.
To nam je i trebalk, al ako budemo cekali na ove da nekog nazovu ko sto Hodzica sto su onda nema nista od tog.simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:01Dogovoren je lijevi bek, njihovo je samo da ga pozovu i potpisuje![]()

Ovaj Osmankovic je po meni bolja opcija od Dupovca ima dobru građu za stopera i brzinu uz ostanak Jusica i dolazak tog lijevog beka odbrana ti je rijesena. Ako mogu kako Balica ostaviti i vezni red bi ti bio rijesen. Jos ako bi dosao onaj spic sto se spominje koji je dokazana klasa za nasu ligu ne bi tako ni lose izgledalo na papiru.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Kovčić je solidan igrac nisam siguran da će često igrati prvu postavu, mijenjati će se on i Kape ali sa njim bi bili kompletni na bekovskim pozicijama.
-
- Kontakt:
Pričao sam s njim, ništa od povratka sigurno.Pashoni je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:38To nam je i trebalk, al ako budemo cekali na ove da nekog nazovu ko sto Hodzica sto su onda nema nista od tog.simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:01Dogovoren je lijevi bek, njihovo je samo da ga pozovu i potpisuje![]()
![]()
Ovaj Osmankovic je po meni bolja opcija od Dupovca ima dobru građu za stopera i brzinu uz ostanak Jusica i dolazak tog lijevog beka odbrana ti je rijesena. Ako mogu kako Balica ostaviti i vezni red bi ti bio rijesen. Jos ako bi dosao onaj spic sto se spominje koji je dokazana klasa za nasu ligu ne bi tako ni lose izgledalo na papiru.
Kako je krenulo s pojacanjima,Osmankovic je predobar.Dok je bio u nasoj ligi,odlican je bio 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kovcic je taraba teska, ali volio bi da dodje da se i uvjerite u to 

-
- Kontakt:
4 igrača iz prošle sezone naknadno ostaju.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to bas i nisu dobre vijesti toliko
ova pojacanja za sad Kemo, Dedic, posebno Mujaric su dobri igraci, neka njih, ali nama treba 4-5 provjerenih igraca, jaca od Jusica i Balica cak da to ne bi bila grcevita borba sa opstanak.
treba ti uz Kemu brutalno jak stoper jedan, pogotov sto su cijela odbrana djeca, zadnji vezni kao Balic i jedan organizator, krilni napadac i spic.
i to sve pravi igraci, ne Predragovici, Civici, Ramici, inace je borba za opstanak
ti oko jake osovine kad poredas mladje momke mozes i ocekivati nesto, ovako se prevelik pritisak stavlja na Mujarica, Dedica, Sasu i Saida kao jedinog dokazanog igraca tu
ova pojacanja za sad Kemo, Dedic, posebno Mujaric su dobri igraci, neka njih, ali nama treba 4-5 provjerenih igraca, jaca od Jusica i Balica cak da to ne bi bila grcevita borba sa opstanak.
treba ti uz Kemu brutalno jak stoper jedan, pogotov sto su cijela odbrana djeca, zadnji vezni kao Balic i jedan organizator, krilni napadac i spic.
i to sve pravi igraci, ne Predragovici, Civici, Ramici, inace je borba za opstanak
ti oko jake osovine kad poredas mladje momke mozes i ocekivati nesto, ovako se prevelik pritisak stavlja na Mujarica, Dedica, Sasu i Saida kao jedinog dokazanog igraca tu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Jusić, Predragović, Ćivić i...?
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Erić

-
- Kontakt:
Hoćel bit šta od onog napadača?simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 13:36Erić![]()
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Zapelo sad oko toga što ima strane papire, a dobili smo restrikciju i teže je registrovati stranca.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑25 jun 2022, 13:49Hoćel bit šta od onog napadača?
-
- Kontakt:
Šta će nam Ćivić igrati, ako će doći Kovčić, koja je poenta imati 3 lijeva beka? Velika šteta što Balič nije ostao. Erić će ionako biti na klupi dobit će zadnje kolo da brani ako se osigura opstanak možda i zadnja dva i to je to. Predragović pa dobro neka ga pomoći će sigurno ekipi a igrati će iza neće na ofanzivnom tako da je to ok može biti od koristi, jer nemamo niti možemo dovesti nešto bolje. Jusić iskustvo u odbrani drago mi je što ostaje a tu su i Kemal i Kenin, a i Avdić tako da iskustvo i mladost, top za nase uslove I nase ambicije. Samo mi nije jasno gdje planiraju da igra Ćiva?simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 13:36Erić![]()