FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ovo sa Daviesom je bas zabrinjavajuce,jer ako ostane bez novog ugovora ove sezone ogromne su sanse da na ljeto real za nekih 30-40 uzme i njega.
Cak me.ne bi onda iznenadilo da ga nagovore da ceka istek ugovora.
Po meni klub bi morao izvrsiti pritisak na njega da potpise novi ugovor sada,ili jednostavno zaprijetiti dvije godine te ceka klupa,igrace Gereiro i cao.
Prebrzo se ovi mladji igraci dizu i smatraju bitnim,da nije Bayerna vjerovatno nikad ne bi ni postao bek,a pitanje je kako bi prosao kao winger u nekoj drugoj ekipi sa 17-18 godina.
Ja jedva cekam da vidim ovog Kima u odbrani uz Kejna u napadu bice to strasan tim,ostaje nam onda da vidimo imali Tuchel kuveta da to sve poslozi i napravi ponovo onaj stroj koji smo nekada bili.
Spominje se Chiesa ponovo,realno bilo bi super da dodje naravno ako se proda neko od ovih nasi wingera Mane ili Ganabry recimo.
Pa bi inda bas imali rekonstruisan tim,i sigurno tim gladan uspjeha i pobjeda.
Cak me.ne bi onda iznenadilo da ga nagovore da ceka istek ugovora.
Po meni klub bi morao izvrsiti pritisak na njega da potpise novi ugovor sada,ili jednostavno zaprijetiti dvije godine te ceka klupa,igrace Gereiro i cao.
Prebrzo se ovi mladji igraci dizu i smatraju bitnim,da nije Bayerna vjerovatno nikad ne bi ni postao bek,a pitanje je kako bi prosao kao winger u nekoj drugoj ekipi sa 17-18 godina.
Ja jedva cekam da vidim ovog Kima u odbrani uz Kejna u napadu bice to strasan tim,ostaje nam onda da vidimo imali Tuchel kuveta da to sve poslozi i napravi ponovo onaj stroj koji smo nekada bili.
Spominje se Chiesa ponovo,realno bilo bi super da dodje naravno ako se proda neko od ovih nasi wingera Mane ili Ganabry recimo.
Pa bi inda bas imali rekonstruisan tim,i sigurno tim gladan uspjeha i pobjeda.
Pa nije samo on u tom filmu, imaš još par igrača koji javno izjavljuju da ostaju i čekaju jer im traje ugovor do 2025 i onda ovi pričaju o nekim plaćenicima a pun ih klub...
Pa ne razmišlja Davies o odlasku zato što ga zove Alaba nego što je bio nezadovoljan, a nezadovoljan je bio zato što ga je Cancelo istisnuo iz momčadi. Tu je i Cancelo igrao ulogu jer je kukumavčio i pritiskao preko medija, nije ga se Guardiola džaba riješio. Ko što se nije džaba riješio ni Sanea, kako ste mogli vidjeti veći dio ove sezone.
Odlaskom Cancela Davies je siguran (Guerreiro je ipak za klasu slabiji igrač), ali šta ako priča sa Cancelom doživi obrat i on se vrati? E pa ovi taktički potezi Daviesa služe upravo u svrhu odvraćanja, "ako se ovaj vrati ode ja, vidite da me zovu", a tu je naravno i novi ugovor, ako si toliko tražen i cijena ti raste.
Odlaskom Cancela Davies je siguran (Guerreiro je ipak za klasu slabiji igrač), ali šta ako priča sa Cancelom doživi obrat i on se vrati? E pa ovi taktički potezi Daviesa služe upravo u svrhu odvraćanja, "ako se ovaj vrati ode ja, vidite da me zovu", a tu je naravno i novi ugovor, ako si toliko tražen i cijena ti raste.
Toliko je to dobar posao bio, da evo i danas imate komplekse radi toga

Nikakvo cudo, igraci ce uvijek zeliti da idu na glamurpznija mjesta i vece ekipe

Kad smo kod najboljih poslova, spomenuo bih i masterclass Coutinha kojeg ne znam ni jeste li jos otplatili do kraja, a on vam uvalio 2 gola i asistenciju u porazu 8-2Evander je napisao/la: ↑30 jun 2023, 16:05Toliko je to dobar posao bio, da evo i danas imate komplekse radi toga
Nikakvo cudo, igraci ce uvijek zeliti da idu na glamurpznija mjesta i vece ekipe![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Imali su oni tih promašaja kao na traci. Coutinho, Dembele, Čigrinski, Ibrahimović itd itd. Da te Bog sačuva, a ono se nekome smije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Upravu si za nezadovoljstvo,ali sam je kriv za klupu,realno forma mu je nula.ledar je napisao/la: ↑30 jun 2023, 14:26Pa ne razmišlja Davies o odlasku zato što ga zove Alaba nego što je bio nezadovoljan, a nezadovoljan je bio zato što ga je Cancelo istisnuo iz momčadi. Tu je i Cancelo igrao ulogu jer je kukumavčio i pritiskao preko medija, nije ga se Guardiola džaba riješio. Ko što se nije džaba riješio ni Sanea, kako ste mogli vidjeti veći dio ove sezone.
I igrao je samo na racun prijasnjih zasluga.
Ja nevjerujem da ce Cancelo da se vrati,ali ako ovaj odbije novi ugovor ja bih ga odmah prodao.
Svi kojima Bayern nije prvi izbor dovidjenja.
A to taktika i sve,ja mislim da on zaista zeli u real i pvi potezi mu lagano otvaraju ta vrata.
Zatisje oko Kanea.
Mislim da ce na kraju odustati.
Zidov je teska budala.
Mislim da ce na kraju odustati.
Zidov je teska budala.

Od top ekipe iz Europe, samo otpatke tipa Robrn, Couthino i slicno, mozete dobiti. Kad Real, Barcona, Liverpool ili City, ne zele vise negoh igraca, tu onda Bayern nastupaharden je napisao/la: ↑30 jun 2023, 16:13Kad smo kod najboljih poslova, spomenuo bih i masterclass Coutinha kojeg ne znam ni jeste li jos otplatili do kraja, a on vam uvalio 2 gola i asistenciju u porazu 8-2![]()
![]()

Istina, nekad ce vam se i posreciti tako, tipa Roben, ali indikativno je kakvi igraci i u kojem trenutku ce odliciti da dodju u Bayern, samo onda kad budu otejrani iz ovih najvecih ekipa.
Daj ba druze 2023. godina ti navijas za Barcelonu i raspravljas se po internetu, to je bilo u trendu prije 10 godina. De se malo uskladite s vremenom, postat cete ko oni ponosni ateisti na youtubeu koje vise niko normalan ne **** ni 2%.
Želiš reći da su vjernici normalni, a ateisti nenormalni ?
-
- Kontakt:
Pao twitter odmah nema ni vijesti o bayernu
- farinelli123
- Kontakt:
Koliki je egzodus talenta iz Bundeslige, mislim da nema potrebe da se pojačavamo više. Ne treba nam niko. Šta će Kejn da daje golove nekim treš ekipama. Besmisleno je ulupati 100 miliona na veznjaka kad ćemo imati jedan srednje jak meč po sezoni u prvenstvu.
•
- farinelli123
- Kontakt:
Još da odu Gvardiol, Olmo, Wirtz, Diaby i neka 2-3 igrača kojih ne mogu da se setim ovog momenta + neminovno Musiala i Davies kad budu ušli u najbolje godine i to je to. Treba odrasti, nema poente više gledati fudbal i ložiti se. To je promašaj. Eh, uludo sam sprcao tolike godine.
•
farinelli123 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 20:03Još da odu Gvardiol, Olmo, Wirtz, Diaby i neka 2-3 igrača kojih ne mogu da se setim ovog momenta + neminovno Musiala i Davies kad budu ušli u najbolje godine i to je to. Treba odrasti, nema poente više gledati fudbal i ložiti se. To je promašaj. Eh, uludo sam sprcao tolike godine.
ja sam davno to shvatio ,shvatio da je fudbal kao sport odavno umro i da je sahranjen ,te da je ovo danas samo zivi mrtvac show bussinesa i nista vise ,masina za pranje novca ,
ovo danas,, gledas...

identifikacija sa klubom vjernost klubu ,se danas mjeri ko vise ponudi
Pravda za Tyson Furya
Sabitzer dobio dozvolu da moze napustiti klub za nekih 15-17 miliona. Barcelona navodno zainteresovana ali pitanje je da li propaliteti iz Katalonije mogu platiti bilo kakvu odstetu, ipak su im trenutno besplatni transferi starohana maksimum.
Galetti koji radi za Sky javlja da je Kane sve blizi Bayernu. Izgleda da Spursi traze 105.
Galetti koji radi za Sky javlja da je Kane sve blizi Bayernu. Izgleda da Spursi traze 105.
Svakako da je Kane prva opcija sad je pitanje koliko će zatezati Levy ali mislim da nije u poziciji da previše oteže ako ga ne misli izgubiti džaba.Druga opcija i Bayern je još uvijek u kontaktu sa agentom je Osimhen,no Laurentis je izgleda luđi od židova jer traži 180 mil što neće nikad dobiti vjerovatno ni od koga pa čak ni od blentavi Arapa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
90+20 i cao. ponavljam, lik ce tek napuniti 30 i ima pred njim top sezona barem 3 ako ne i 4 sto je super stvar.
ne zaboravimo tela, zalog za buducnost a tt je ipak neko ko se ne boji dati sansu i mladjim. imace sansu da napreduje.
ne zaboravimo tela, zalog za buducnost a tt je ipak neko ko se ne boji dati sansu i mladjim. imace sansu da napreduje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja mislim da je korektno od igrača ako ne želi pritiskati svoj sadašnji klub oko odlaska, ako osjeća imalo zahvalnosti prema klubu neće to raditi, i ako te onaj drugi klub baš toliko želi onda neka i plati. Lewat je tu bio izuzetno nekorektan, ali to nije iznenađenje jer je nekorektnost pokazivao i ranije. Kane je vjerojatno dostupan za 100 milki + bonusi, koji će ići do max 10 milki (npr. ako osvojite CL).
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 6 gostiju.