Ja sta cvajtaskog kvaliteta imamo. On i Pejcinovic ce se odlicno uklopit u repku.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nije da nismo očekivali da je takav scenario moguć. I Barba reče da je sve na Jankoviću sada.
Pola repke nam cine igraci kojim smo druga opcija. Tako da moze onda i njega zvati.Coolpanda24 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 14:58Nije da nismo očekivali da je takav scenario moguć. I Barba reče da je sve na Jankoviću sada.
Mada lud je ako misli da će tamo imati neku ulogu i da ga pozove Dalić.
Kakva su vremena dosla ako ne pozoves igraca trazi razgovor da mu objasnis zasto ovaj Gazibegovic ,a realno u totalnom je padu forme plus povreda i o kakvom patriotizmu pricamo kad su svi ko uvrijedjena mladaMogli je napisao/la: ↑31 maj 2025, 15:00Pola repke nam cine igraci kojim smo druga opcija. Tako da moze onda i njega zvati.Coolpanda24 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 14:58Nije da nismo očekivali da je takav scenario moguć. I Barba reče da je sve na Jankoviću sada.
Pokeras je na pocetku govorio da ce samo zvati one koji igraju srcem. Al eto.![]()
Pa realno on bi trebao imati neku prednost jer igra za nas od sesnaeste godine u odnosu na Burnica koji se nadao njemackoj do 26e godine i koji je postao neizostavan igrac kod Pokerasa iako mu je max domet u karijeri prosjecan cvajtas.zgembo89 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:31Kakva su vremena dosla ako ne pozoves igraca trazi razgovor da mu objasnis zasto ovaj Gazibegovic ,a realno u totalnom je padu forme plus povreda i o kakvom patriotizmu pricamo kad su svi ko uvrijedjena mladaMogli je napisao/la: ↑31 maj 2025, 15:00Pola repke nam cine igraci kojim smo druga opcija. Tako da moze onda i njega zvati.Coolpanda24 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 14:58
Nije da nismo očekivali da je takav scenario moguć. I Barba reče da je sve na Jankoviću sada.
Pokeras je na pocetku govorio da ce samo zvati one koji igraju srcem. Al eto.![]()
Ma sve 5, najjace sto on ne zna ali hladno "novinari" ss.ba znaju !!!Coolpanda24 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 14:58Nije da nismo očekivali da je takav scenario moguć. I Barba reče da je sve na Jankoviću sada.
Hvala ti legendo, na svemu što radiš.Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:20Danas sam, sasvim slucajno imao priliku upoznat Belmina Beganovica iz Sturma, koji ovih dana boravi u Bihaću te iskoristio priliku da posjeti školu fudbala u Bihaću.
Dobar momak, skroman ali nadasve ozbiljan i ambiciozan.
Karakterno stvoren za uspjeh i velike stvari.
Iduću sezonu, velika očekivanja imaju od njega u Šturmu.
Naravno i reprezentacija, neizbježna tema.
MoodyReboot je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:26Hvala ti legendo, na svemu što radiš.Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:20Danas sam, sasvim slucajno imao priliku upoznat Belmina Beganovica iz Sturma, koji ovih dana boravi u Bihaću te iskoristio priliku da posjeti školu fudbala u Bihaću.
Naravno i reprezentacija, neizbježna tema.Nemoj misliti da to prolazi nezapaženo.
Hvala brigada kralju nas. Tebe da nema reprezentacija bi nam se raspalaImajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:20Danas sam, sasvim slucajno imao priliku upoznat Belmina Beganovica iz Sturma, koji ovih dana boravi u Bihaću te iskoristio priliku da posjeti školu fudbala u Bihaću.
Zato nam i jest ovakva reprezentacija.superFrankie je napisao/la: ↑31 maj 2025, 23:13Hvala brigada kralju nas. Tebe da nema reprezentacija bi nam se raspalaImajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:20Danas sam, sasvim slucajno imao priliku upoznat Belmina Beganovica iz Sturma, koji ovih dana boravi u Bihaću te iskoristio priliku da posjeti školu fudbala u Bihaću.
Imaju i austrijci ne samo Sturm...mi se čudimo što pravi hrvat Janković vaga, a ne čudimo se kad nas odbije bošnjo, koji je rodzen u Bihaću, i koji bajagi dolazi tu da posjeti školu fudbala u BihaćuImajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:20Danas sam, sasvim slucajno imao priliku upoznat Belmina Beganovica iz Sturma, koji ovih dana boravi u Bihaću te iskoristio priliku da posjeti školu fudbala u Bihaću.
Ma nije, ba ... tu ste vi negdje ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.