Hamza Bronja!
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Od koje prinove najvise ocekujete?

Hajde @avenija oboji te zidice da podivljamo 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
hajd ne prdite covjeku,koliko vidim niko od nas nije na stadionu vec palamudimo na forumu 
Ovaj put sam omogućio tri odgovora, pa idemo...
Malo sam se dvojio između opcije da izbacim golmana Brkića i da ubacim opciju "neko od naših juniora". Na kraju naše juniore nisam ubacio. Moguće da na kraju upravo neko od njih bude najbolji, ali su oni naša djeca.
A opcija za glasanje je maksimalno 10...
Malo sam se dvojio između opcije da izbacim golmana Brkića i da ubacim opciju "neko od naših juniora". Na kraju naše juniore nisam ubacio. Moguće da na kraju upravo neko od njih bude najbolji, ali su oni naša djeca.
A opcija za glasanje je maksimalno 10...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Naviše nade polažemo u mladog Bronju 
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
13.8.2023 u 17:00 NK Stupčanica vs NK Čelik....

Samo nek mu niko ne pokazuje put do foruma, da ne padne u depresiju nakon prvog promasaja
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/hamza-bron ... pis/454596

Sine, navijaci samo to i traze od igraca. Borite se, kao sto bi se mi borili, da znamo igrati lopte."Ovo je veliki klub u kojem se traži maksimum i profesionalizam u svakom pogledu, a navijačima mogu obećati borbu i zalaganje do posljednje minute na svakom meču", rekao je Hamza Bronja na kraju razgovora za SportSport.ba.
RubikovaKocka je napisao/la: ↑15 jul 2023, 12:59Zar ti nisi tamo ? Koliko tipkas i pises po forumu rekao bi covjek ti ces jutros prvi biti na stadionu![]()
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ko kaže da nisamRubikovaKocka je napisao/la: ↑15 jul 2023, 12:59Zar ti nisi tamo ? Koliko tipkas i pises po forumu rekao bi covjek ti ces jutros prvi biti na stadionu![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Koliko sam vidio, definitivno će biti 13., samo se može promijeniti satnica odigravanja.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
O kako cudan dan, nisam sasvim svoj..
Imal ko da me mijenja na aksamu, da dođem na utakmicu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.