Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 01:29

Hehe, ma pusi ba novinare, ko zna. Evo sad se i Mata spominje. Ko će više znat ko dolazi a ko odlazi. Što je najžalosnije niko nit dolazi a još gore niko nit odlaz :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jun 2011, 01:39

GunnerS je napisao/la:Hehe, ma pusi ba novinare, ko zna. Evo sad se i Mata spominje. Ko će više znat ko dolazi a ko odlazi. Što je najžalosnije niko nit dolazi a još gore niko nit odlaz :D
Hehe...gore je men' što niko ne odlazi, nego što niko ne dolazi. :P Ima kamara smeća što se treba očistiti. ;)
A evo jedna bombastična vijest:
Arsenal zainteresovan za Aldina Čajića.
:mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 01:45

I to što kažeš, hebo majku treba se ovih kloceva otarasit, Bendtnera, Denilsona pod hitno, a ostatak inekako može ostat, a ova dvojica, uh... :D
Nemoj još i ti sa tim transferima :D hehe

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jun 2011, 01:57

GunnerS je napisao/la:I to što kažeš, hebo majku treba se ovih kloceva otarasit, Bendtnera, Denilsona pod hitno, a ostatak inekako može ostat, a ova dvojica, uh... :D
Nemoj još i ti sa tim transferima :D hehe
Ma prvi Manu Almuuuunia :twisted: Tog tipa se riješiti, pa onda te kloceve, zaboravio si i Sebastiena.Joook !!!Tom tipu bih zabranio da ikad više obuče dres Arsenala. Men' lično najmrži igrač ,koji je ikad obuk'o dres Arsenala (uz,naravno, Gallasa). :D

Dok je Almunije u timu,mi nikad ništa nećemo osvojiti. :cry: :lol:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 01:59

Misliš na Squillaci-a ?!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jun 2011, 02:06

GunnerS je napisao/la:Misliš na Squillaci-a ?!
Dabome. :mrgreen: Tip je panj.Ja ,majke mi, kad ga kamera približi ,uvijek kontam razmišlja li on uopće o čemu?!Uvijek imam neki osjećaj da je izgubljen u prostoru i vremenu i da mu je mozak pofino zakržlj'o. Pa Mikael je bio sto put bolji. :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 02:09

Hehe, pa dobro, sad kad čovjek čita pomislio bi da spominješ Almuniu ili Denilsona ili Bendtnera :D Dobro nije on toliko loš kao što se tebi čini :D hehe

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jun 2011, 02:17

GunnerS je napisao/la:Hehe, pa dobro, sad kad čovjek čita pomislio bi da spominješ Almuniu ili Denilsona ili Bendtnera :D Dobro nije on toliko loš kao što se tebi čini :D hehe
Almunia i Bendtner makar imaju stila :D Makar frizuru nabace ako ništa,pa glume zvjezdu.Ono, za njih dvojcu moraš se baš potruditi da uočiš da ne znaju, trebaš više od sekunde,al' ovaj k'o da je doš'o za F.K. Vratnik igrat, a ne Arsenal. :D Kod njega možeš na prvu uočiti da je blentav. :D Ni dres ne zna lijepo obući, već samo haj' neka ga na men. :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 02:20

Hehe, danas sam gledo na Areni preview 2010/11 i utakmica sa Barcom, hebo majku jesu imal' sreće a i pomoći sudije. Al et....Stvarno nam se nije dalo.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jun 2011, 02:31

GunnerS je napisao/la:Hehe, danas sam gledo na Areni preview 2010/11 i utakmica sa Barcom, hebo majku jesu imal' sreće a i pomoći sudije. Al et....Stvarno nam se nije dalo.
Ja ako pogledam reprizu neke Arsenalove tekme, gledam samo one koje su pobjedili. :P Da se ne živciram bezze,
A znaš ti šta o ovome? Upravo je objavljeno na transfermarkt.de da je Mark Randall preš'o u neki x,y tim (engleska "pitajbogakoja" liga) da li na posudbu ili je def. jedan od propalih talenata? :? Ne piše o tome ništa.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 02:33

Hehe, ma ne čitam ti ja ništa osim oficijalnih stranica klubova i ovih naših ovdje stranica. Tako da, i ne pratim baš. Al me stvarno i ne zanima, jer 90% toga je laž, izmišljotina.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jun 2011, 02:48

GunnerS je napisao/la:Hehe, ma ne čitam ti ja ništa osim oficijalnih stranica klubova i ovih naših ovdje stranica. Tako da, i ne pratim baš. Al me stvarno i ne zanima, jer 90% toga je laž, izmišljotina.
Pa i oni objave prelazak nakon zvaničnog, sve do tada se piše da je nekom klubu "zanimljiv". :D Ako su oni rekli to znači da je 100% otiš'o u taj klub, samo zanima me na koji način?Nadam se da nije i on prop'o. :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 02:50

Hehe, ma svejedno mi ocam' samo nemoj da nam levati ostaju u klubu :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jun 2011, 02:57

GunnerS je napisao/la:Hehe, ma svejedno mi ocam' samo nemoj da nam levati ostaju u klubu :D
Od levata u Arsenalu se može napraviti pofina ekipa. :lol:

I definitivno je otiš'o skroz...za džabe, doduše. :D Jbg bio je DMF, al' na toj poziciji imamo puno talentiranjih igrača. Samo sam mislio da je on za boljeg kluba od ovog (upravo sam opet naš'o ime kluba) Chesterfield-a. :lol:

Nek' mu je sa srećom. ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 04:46

Hehe, i tebe svašta zanima :P

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 jun 2011, 10:10

Mark Randall je nekad bio talenat medjutim kad je prešao u juniore izgubio se ko abdest. Znam da su ga bili poslali na posudbu u Milton Keynes a on je bio toliko loš da je čak i tamo bio rezerva. :lol: .

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 28 jun 2011, 16:44

Arsenal mora dovesti ove godine jednog napadaca,( kvalitetnog a ne neko jeftino sranje kojem treba 500 prilika da da gol ) jednog krilnog dobrog napadaca Gervinho bi bio dobar, jednog dobrog stopera Samba bi odgovarao, rijesiti se Đure ( Djurou ) i Sqillachia, jer mislim da oni nisu dorasli igrati u Arsenalu. Rijesiti se svih onih koji izjavljuju da im je zelja igrati u nekom drugom klubu. Bendtner, Denilson koliko sam puta samo zbog njih abdest izgubio, :D :D . I jednog golmana treba dovesti Voicek nije los, al treba ipak neki dobar iskusni golman.

A ova dama ce se brinuti o moralu igraca Arsenala za sledecu sezonu ujedno i nova navijacka himna.... :lol: :lol:
Zadnja izmjena: mmirsad, dana/u 28 jun 2011, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 28 jun 2011, 16:46

Bosco je napisao/la:Mark Randall je nekad bio talenat medjutim kad je prešao u juniore izgubio se ko abdest. Znam da su ga bili poslali na posudbu u Milton Keynes a on je bio toliko loš da je čak i tamo bio rezerva. :lol: .
Po meni Randall nije toliko ni obecavao, bio je prosjecan mladi nogometas, za moj ukus previse je spor s loptom puno misli i petlja kao i Denilson i za to im hvala ni zasto.. Nek im je sretan put.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 28 jun 2011, 17:13

Arsenal have increased the offer made to Blackburn for Christopher Samba (27). According to English media, the club have offered 14 million euros. @footbalpress.net

Valjda ce potpisat vise, nabijem ga.

slika

Ne ide Samir nigdje !!
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 28 jun 2011, 17:48, ukupno mijenjano 2 puta.

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 28 jun 2011, 17:33

Edin.- je napisao/la:Arsenal have increased the offer made to Blackburn for Christopher Samba (27). According to English media, the club have offered 14 million euros. @footbalpress.net

Valjda ce potpisat vise, nabijem ga.
pun mi je racku ovog sranja nagadjanja hoce Arsenal ovog hoce onog...daj potpisi vise ova cetri igraca Nasri-a Gervinha, Sambu i Clishy-a, pa onda idi ganjaj Alvareza i Matu... Zaboravio sam napomenuti da RVP ima ugovor do slijedece sezone malo se prica o njemu i toga me najvise strah...ODE LI UVENUUUUCU OSTANE LI POOOOLUDJECU OD SRECE::heheh

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []