RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
nisu mogli da se naviknu na našu klimu, e lijepo bogami, odoše jedan po jedan, ko je slijedeći? samo jedno znam ako se nastavi ovako o finalu KUPA mogu u upravi samo da sanjaju.......
Neretva Metković - VELEŽ 2:0, eto na početku hladan tuš.......
s neba pa u rebra 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vladavić, Krstanović i Odemoyele novi igrači Veleža
Kako saznaje naš portal "Uhvati se za prkno", ova trojka već sutra se priključuje pripremama mostarskog ligaša.
Na zapadu nista novo.
Cuj nisu se navikli na klimu, ne bi da su u Yumi zivjeli pa dosli ovdje na sedam stepeni.
Kako volim kad nas uhvati kukanje nakon tri dana priprema i jedne odigrane prijateljske
Eh, i da, ja sam onaj kojega povezujete sa mostarcem_velezovcOm, mozete me napasti da branim Tanu nakon ovog debakla od Neretve 
Kako saznaje naš portal "Uhvati se za prkno", ova trojka već sutra se priključuje pripremama mostarskog ligaša.
Na zapadu nista novo.
Cuj nisu se navikli na klimu, ne bi da su u Yumi zivjeli pa dosli ovdje na sedam stepeni.

Kako volim kad nas uhvati kukanje nakon tri dana priprema i jedne odigrane prijateljske

Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Poraz u prijateljskoj tekmi je nesto sto me najmanje brine.Ali veliki broj odlazaka igraca i ne bas kvalitetni dolasci ( za sada ), mada je Uprava drugacije najavljivala, su one stvari koje me ne mogu ostaviti ravnodusnim.Znam da nije lako dovesti kvalitetna pojacanja (koja mogu igrati u Kupu) ali onda treba to javno kazati,a ne da se obecavaju nerealne stvari,da raja ne dozivi razocarenje.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Nema veze sto odose amerikanci i ivetic, imamo tenisera Mrvu 

-
- Kontakt:
Izgleda da od Durakovicevog dolaska u Sarajevo nema nista !?
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Velež poražen od Neretve u Metkoviću
Vrijedi spomenuti da je Mirza Varešanović danas bio lišen usluga Samira Merzića, Eldara Hasanovića te Zlatka Kazazića zbog povreda, dok je opravdano izostao i Armel Škaljić koga je stručni štab poštedio današnjeg meča.
Rođeni odradili prvi test
Piše: **** 20.01.2012 u 18:42 sati.
Prva test utakmica ove zime je iza fudbalera Veleža. Rođeni su danas bili gosti u Metkoviću, gdje su zabilježili poraz od domeće Neretve, rezultatom 2:0. Prvi dio susreta u kojem je igrao najjači sastav Veleža remizirao je (0:0), dok su u nastavku šansu dobili i rezervisti. Vrijedi spomenuti da je Mirza Varešanović danas bio lišen usluga Samira Merzića, Eldara Hasanovića te Zlatka Kazazića zbog povreda, dok je opravdano izostao i Armel Škaljić koga je stručni štab poštedio današnjeg meča.
Sastav u kome su Mostarci započeli susret izgledao je ovako: Bandović, Jazvin, Cerić, Kajtaz, Lakičević, Jugo, Kodro, Marić, Brković, Okić i Rovčanin. Mjesto centarfora danas je pripalo Damiru Rovčaninu, koji je nekada u Željezničaru igrao na ovoj poziciji, dok je na mjestu polušpica igrao mladi Fadil Marić iz juniorskog tima Veleža. S obzirom na izostanak Merzića i Škaljića, na desnom boku je silom prilika igrao Armin Jazvin.
Vrijedi spomenuti da je Mirza Varešanović danas bio lišen usluga Samira Merzića, Eldara Hasanovića te Zlatka Kazazića zbog povreda, dok je opravdano izostao i Armel Škaljić koga je stručni štab poštedio današnjeg meča.
Prva test utakmica ove zime je iza fudbalera Veleža. Rođeni su danas bili gosti u Metkoviću, gdje su zabilježili poraz od domeće Neretve, rezultatom 2:0. Prvi dio susreta u kojem je igrao najjači sastav Veleža remizirao je (0:0), dok su u nastavku šansu dobili i rezervisti. Vrijedi spomenuti da je Mirza Varešanović danas bio lišen usluga Samira Merzića, Eldara Hasanovića te Zlatka Kazazića zbog povreda, dok je opravdano izostao i Armel Škaljić koga je stručni štab poštedio današnjeg meča.
Sastav u kome su Mostarci započeli susret izgledao je ovako: Bandović, Jazvin, Cerić, Kajtaz, Lakičević, Jugo, Kodro, Marić, Brković, Okić i Rovčanin. Mjesto centarfora danas je pripalo Damiru Rovčaninu, koji je nekada u Željezničaru igrao na ovoj poziciji, dok je na mjestu polušpica igrao mladi Fadil Marić iz juniorskog tima Veleža. S obzirom na izostanak Merzića i Škaljića, na desnom boku je silom prilika igrao Armin Jazvin.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E cuj i ameri otisli

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
čuj, a ja bio siguran da će 100% potpistati za njih. ali znam da se neće vratiti u VELEŽ, nakon svega.........BICE GUSTO je napisao/la:Izgleda da od Durakovicevog dolaska u Sarajevo nema nista !?
Jeli igrao MrvaAlemC85 je napisao/la:Velež poražen od Neretve u Metkoviću

ne znam, jer po ovome izvještaju danas, izgleda da nije...možda čovjek radi po posebnom programu....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Najjaca himna
Sjeti li se Zeljko kad Veleza??

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- samo_lijevo
- Kontakt:
VELEŽ: Bandović (od 71. Bobić), Jazvin, Cerić (od 61. Mahinić), Kajtaz (od 67. Kalajdžić), Lakičević (od 67.Mehremić), Kodro, Jugo (od 71. Ćemalović), Marić (od 54. Serdarević), Rovčanin (od 54. Kaluđerović), Brković (od 67. Downey), Okić (od 54. Hajdarević)
Igrao amerikanac,Kaluderovic na probi
Igrao amerikanac,Kaluderovic na probi
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- el-fighter
- Kontakt:
Prvi test i odmah hladan tus. Neocekivan poraz od Neretve, ali Boze moj, idemo dalje. Vidim da tu ima i nekih igraca koji nisu bili najavljeni da ce doci na probu, ali igrali su u ovoj tekmi. Valjda ce Mirza uspjeti da sklopi dobru ekipu pred nastavak prvenstva i ja bih bio zadovoljan da ostanemo na istoj poziciji do kraja uz makar finale Kupa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
nažalost ovdje rijetko ko ili niko ne spominje kako je Adis Obad bukvalno zatjeran iz Veleža od strane zalizanog dvojca i Tanovića. Vjerovatno Mostarac_Veležovac iz Kentakija zna o čemu se ovdje radilo? Sramotno šta uradiše najvećem poslijeratnom igraču Veleža koji je klubu toliko dao ....Mont0 je napisao/la:Aca vrati se, da nekad zabijemo
nimalo ohrabrujuće vijesti na početku priprema. Ovo mi sve mirirše na novi BOJKOT.........
Mirza Ćemalović igrao ? Mrva igrao od 54. minute. Nisu oba Amerikanca otišla, te neki Kaluđerović na probi. I poraz od trećeligaša. Golemo, ime kluba je srozano na najniže grane. Ne znam može li niže, ali eto... treba dati ljudima još barem ovu polusezonu da budu tu te ih onda ostaviti ili tjerati.
Rođeni do groba !
Rođeni do groba !
Who dares, wins !
Moze moze nize .... ..
Al hajde nece li barem Amer ostati da se raja zeza ... jos neka nabave par fufica da imam plesacice na tekmama i cirkuz je kompletan !!!
Jedina konstanta je borba za opstanak !!! ostalo je sve prolazno ...
Al hajde nece li barem Amer ostati da se raja zeza ... jos neka nabave par fufica da imam plesacice na tekmama i cirkuz je kompletan !!!
Jedina konstanta je borba za opstanak !!! ostalo je sve prolazno ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.