TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:08Zna li se, jel Vico uspio da dobije Mirvica na telefon?![]()

Nadam se da ti nisu izvori ko od virtuala ...

I nadam se da vicini pozivi nisu ostali na dnu propustenih poziva kao zeljeznicar na tabeli
TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:08Zna li se, jel Vico uspio da dobije Mirvica na telefon?![]()
Sta ima tamo?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:12Ajde da vidimo i to cudo da ti bodove oduzimaju zbog kup tekme,da vidimo tog advokata koji nije u stanji to da obori.
Eno Mirvić već skupio najbolji advokatski tim u državi da pokrene tužbu da obori odluku o oduzimanju bodova.MostarskiSin je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:32Sta ima tamo?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:12Ajde da vidimo i to cudo da ti bodove oduzimaju zbog kup tekme,da vidimo tog advokata koji nije u stanji to da obori.
Brzo mijenjas plocu, ostani doslijedan
Samo prati nasu temu medjutim lose citas. Ja nikad nisam promijenio pricu i jest nakarada zbog kupa da uzimaju poene,vidjecemo dalje sta ce biti. Znam da si se nadao -12 boba kao i ostali pa kurko,zbog toga mi je samo drago al odluka o oduzimanju bodova je presmijesna.MostarskiSin je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:32Sta ima tamo?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:12Ajde da vidimo i to cudo da ti bodove oduzimaju zbog kup tekme,da vidimo tog advokata koji nije u stanji to da obori.
Vazda si ogranicen bio kao balkon da ne koristim kakve teze rijeci. Idi otvori temu novu,glasanje neko to je tvoj limit pusti se ovog.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:33Eno Mirvić već skupio najbolji advokatski tim u državi da pokrene tužbu da obori odluku o oduzimanju bodova.MostarskiSin je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:32Sta ima tamo?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:12Ajde da vidimo i to cudo da ti bodove oduzimaju zbog kup tekme,da vidimo tog advokata koji nije u stanji to da obori.
Treba ono sa slonom, kao za Arsenal
Nema virtuala nema ni pozivaPantelija je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:30TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:08Zna li se, jel Vico uspio da dobije Mirvica na telefon?![]()
![]()
Nadam se da ti nisu izvori ko od virtuala ...![]()
I nadam se da vicini pozivi nisu ostali na dnu propustenih poziva kao zeljeznicar na tabeli
Ovako najjednostavnije19vendetta87 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 11:54Pa i vi sutra morate navijati za nas...feniksptica je napisao/la: ↑28 mar 2024, 11:31Najgore im od svega sto moraju navijat za Sarajevo jos par utakmica.
TIK TAK..
KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:24Svakakvih provala i nejasnih upisa su imali navijaci s Kobilje, ali da slave ovoliko gubitak 3 boda i suspenziju Mirvica i Ibricica e tose nisam nadao
Ma mokri snovi pijacara i pitara.
Alem je navijac Veleza kralju maloumnih postova
SedrenikHz je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:46Maloprije vidjoh dijete malo drzi telefon uspravno sve vrijeme, pridjem mu kad vidim on na tablicu BH lige usao, reko jel uredu sve?
Kaze mali ako ga malo nagnem zeljo ce ispasti.
e svasta .......
Dzenan Haracic za sirotinju
Citam sve sto je aktuelno, isto kao sto si ti visio na nasoj temi, cak si se par puta i ubacio u diskusijumosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:34Samo prati nasu temu medjutim lose citas. Ja nikad nisam promijenio pricu i jest nakarada zbog kupa da uzimaju poene,vidjecemo dalje sta ce biti. Znam da si se nadao -12 boba kao i ostali pa kurko,zbog toga mi je samo drago al odluka o oduzimanju bodova je presmijesna.MostarskiSin je napisao/la: ↑28 mar 2024, 12:32Sta ima tamo?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:12Ajde da vidimo i to cudo da ti bodove oduzimaju zbog kup tekme,da vidimo tog advokata koji nije u stanji to da obori.
Pa znam da je, đuturume retadiranikillafrommanilla je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:10Alem je navijac Veleza kralju maloumnih postova![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Tatamata1946 i 10 gostiju.