Civic moze na sredini,lijevog beka i stoperatuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jun 2022, 14:34Šta će nam Ćivić igrati, ako će doći Kovčić, koja je poenta imati 3 lijeva beka? Velika šteta što Balič nije ostao. Erić će ionako biti na klupi dobit će zadnje kolo da brani ako se osigura opstanak možda i zadnja dva i to je to. Predragović pa dobro neka ga pomoći će sigurno ekipi a igrati će iza neće na ofanzivnom tako da je to ok može biti od koristi, jer nemamo niti možemo dovesti nešto bolje. Jusić iskustvo u odbrani drago mi je što ostaje a tu su i Kemal i Kenin, a i Avdić tako da iskustvo i mladost, top za nase uslove I nase ambicije. Samo mi nije jasno gdje planiraju da igra Ćiva?
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Jeftin i iskusan univerzalac kao Ćiva nam u ovoj situaciji svakako treba.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Taj civic je kanta teska bio prosle sezone radije bi pustio mladog nekog na toj poziciji umjesto njega..
Sad ce potpisat jedno 4-5 navikanih igraca. Plate prebacit na svakih 60 dana i posle par kola dat ostavku i reci ovako ne ide. Nemamo podrsku kantona ovog onog i ciao. Eto mi smo pokusali al ne ide. A dugove nek vraca ko hoce
& $ ?
-
- Kontakt:
Sumnjam dosli su kada je bilo teže nego što je sada.
A možda sad bude bolji kako se oženio.simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:03Jeftin i iskusan univerzalac kao Ćiva nam u ovoj situaciji svakako treba.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Se.re svako ko kaže da je ćiva loš, onako realno, prizemljite se ljudi...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Kao alternativa i univerzalac sasvim pristojan za nas u ovom trenutkuZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:27Se.re svako ko kaže da je ćiva loš, onako realno, prizemljite se ljudi...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Nisam rekao da je loš, solidan igrac, a za nase ambicije i dobar ali zanima me njegova uloga u ekipi.klasik je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:29Kao alternativa i univerzalac sasvim pristojan za nas u ovom trenutkuZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑25 jun 2022, 15:27Se.re svako ko kaže da je ćiva loš, onako realno, prizemljite se ljudi...
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 25 jun 2022, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
jbga
Civa kikser, Bukvic kikser, Devedzic kikser
FK kikser
Posto se i ovaj Nino bavi gradzevinom treba dati i njemu jednu parcelu ili kakvu rekonstrukciju necega pa da dovede par igraca. Jbga voli covjek Slobodu i otac mu je cini mi se igro za Slobodu
Civa kikser, Bukvic kikser, Devedzic kikser
FK kikser
Posto se i ovaj Nino bavi gradzevinom treba dati i njemu jednu parcelu ili kakvu rekonstrukciju necega pa da dovede par igraca. Jbga voli covjek Slobodu i otac mu je cini mi se igro za Slobodu
& $ ?
-
- Kontakt:
Simone, hoce li biti jos kakvih dolazaka u narednim danima?
-
- Kontakt:
Orostite što se miješam, ja koliko znam hoćeLaBombonera88 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 17:14Simone, hoce li biti jos kakvih dolazaka u narednim danima?
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Moze li neko napravit.popis igraca koji su dosli
Npr
Ime i prezime, pozicija, godiste, prethodni klub
Npr
Ime i prezime, pozicija, godiste, prethodni klub
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Dobro care, hvala na informaciji, nema potrebe da se izvinjavas heheZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑25 jun 2022, 17:53Orostite što se miješam, ja koliko znam hoćeLaBombonera88 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 17:14Simone, hoce li biti jos kakvih dolazaka u narednim danima?![]()
-
- Kontakt:
FK Sloboda Tuzla, dolasci:
Kenan Delić (23) AMF, CM
NK TOŠK Tešanj > FK Sloboda Tuzla
Kemal Mujarić (23) RW, LW
FK Budućnost Banovići > FK Sloboda Tuzla
Irman Sejmenović (19) RW
NK TOŠK Tešanj > FK Sloboda Tuzla
Kemal Osmanković (25) CB
NK Lokomotiva Zagreb > FK Sloboda Tuzla
Kenan Delić (23) AMF, CM
Kemal Mujarić (23) RW, LW
Irman Sejmenović (19) RW
Kemal Osmanković (25) CB
Zadnja izmjena: tuzlanskinacin, dana/u 25 jun 2022, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
ako su nam Muharem Civic i Emir Jusic sa 37 godina na ledjima pojacanja onda ne gine do zime ispadanje
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Dobro znašZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑25 jun 2022, 17:53Orostite što se miješam, ja koliko znam hoćeLaBombonera88 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 17:14Simone, hoce li biti jos kakvih dolazaka u narednim danima?![]()

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Sta je sa Redzica i Dujakovica, znam da su se spominjali, cak i sportsport objavio da bi trebali potpisattuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jun 2022, 19:06FK Sloboda Tuzla, dolasci:
Kenan Delić (23) AMF, CMNK TOŠK Tešanj > FK Sloboda Tuzla
Kemal Mujarić (23) RW, LWFK Budućnost Banovići > FK Sloboda Tuzla
Irman Sejmenović (19) RWNK TOŠK Tešanj > FK Sloboda Tuzla
Kemal Osmanković (25) CBNK Lokomotiva Zagreb > FK Sloboda Tuzla
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ