Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Pitanje za bilo koga od Olimpikovaca.
Je li Olimpic "mora" u niži rang.Da li je to zbog skraćenja PL na 12 klubova i budućeg broja klubova iz Sarajeva u PL.
Ako pak ostanu sva 4 kluba u PL ,računajući Slaviju ,onda bi 1/3 klubova" Lige 12" bila iz Sarajeva.Naravno broj klubova uzrokuje i broj Sudija, Delegata Kontrolora samim tim i moć svakog kluba ponaosob.Vi imate po igračima ,jaku ekipu ali vaš plasman je čudan (slab).Otud proizilazi ovaj upit.
Je li Olimpic "mora" u niži rang.Da li je to zbog skraćenja PL na 12 klubova i budućeg broja klubova iz Sarajeva u PL.
Ako pak ostanu sva 4 kluba u PL ,računajući Slaviju ,onda bi 1/3 klubova" Lige 12" bila iz Sarajeva.Naravno broj klubova uzrokuje i broj Sudija, Delegata Kontrolora samim tim i moć svakog kluba ponaosob.Vi imate po igračima ,jaku ekipu ali vaš plasman je čudan (slab).Otud proizilazi ovaj upit.
Ja volim FK Tuzla City
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nema to veze odakle je klub... misljenja sam da ce sva 4 sarajevska kluba ostati u ligi 12. olimpik zasluzuje da sa ovakim igracima ostane u ligi, ako si ih pratio posljednih sezone, oni nikad ne igraju konstanto dobro, cas dobro cas lose (zbog nedostatka navijaca po mom misljenju), ali uvijek budu u top 8. bice i sada. a ne vjerujem da je problem ako trecina lige bude iz glavnog grada. pogledaj london i EPL...sloboda72 je napisao/la:Pitanje za bilo koga od Olimpikovaca.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
ZNAM DA JE OLIMPIC PRIJE SVAKE SEZONE U"MINUSU" SA BODOVIMA I DA TO NADOKNADI, ALI" PROLAZNO VRIJEME" OVE JESENI OČIGLEDNO NIJE DOBRO. VIDIT ĆEMO U PRELAZNOM ROKU ,HOĆE LI NASTUPITI RASULO.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Eno sad ih neko i mrzi hahaha
Ja i dalje kontam da nas neko zaHebava da navija za Olimpic de Otoca
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bom, bom mi smo prikaze, bom, bom ne trazi dokaze.belosevic28 je napisao/la:Eno sad ih neko i mrzi hahaha
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Olimpic Sarajevo
Konacno nesto pametno od tebeMokroguz je napisao/la:Bom, bom mi smo prikaze, bom, bom ne trazi dokaze.belosevic28 je napisao/la:Eno sad ih neko i mrzi hahaha

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Re: Odg: RE: Re: Olimpic Sarajevo
Znaci jednom vise od tebe.belosevic28 je napisao/la:Konacno nesto pametno od tebe
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Opet vrticke fore

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne znam da li se moze igrati na Otoci, tako da valjda hoce biti na Kosevu.
Cijenu ocekujem da ce biti 5 KM.
Cijenu ocekujem da ce biti 5 KM.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Za više od četiri godine niko nikada me nije izključio sa ovog foruma i onda me administrator izključi zbog navodnog vrijeđanja. Jeli kada se napiše genocidni entitet uvreda?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Na koji si entitet mislio?Mancini je napisao/la:Za više od četiri godine niko nikada me nije izključio sa ovog foruma i onda me administrator izključi zbog navodnog vrijeđanja. Jeli kada se napiše genocidni entitet uvreda?
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Ti kao ne znaš koji je entitet u pitanju?flek1950 je napisao/la:Na koji si entitet mislio?Mancini je napisao/la:Za više od četiri godine niko nikada me nije izključio sa ovog foruma i onda me administrator izključi zbog navodnog vrijeđanja. Jeli kada se napiše genocidni entitet uvreda?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
OLIMPIC: Bandović, Imamović, Regoje, Brković, Muharemović, Pandža, Hugo, Karić, Handžić, Jusufović, Hadžić.
ZRINJSKI: Lončarić, Blaić, Graovac, Radulović, Žeravica, Todorović, Stojanović, Mešanović, Petrak, Laštro, Zakarić.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hajde OlimpiČeeeeeeeeeeee izjednaci.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
AUUUUUUUUUUUU
AUUUUUUUUUUUU
AUUUUUUUUUUUU
AUUUUUUUUUUUU
AUUUUUUUUUUUU
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Debakl.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.