Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

wobly92
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la wobly92 » 20 apr 2017, 06:14

McGee ih uništava u reketu, kud ćeš dalje :damn:
Ne može čovjek biti pametan, ali nadati se da ima šanse da zaigra u barem drugoj od dvije domaće koje slijede.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 20 apr 2017, 06:20

wobly92 je napisao/la:McGee ih uništava u reketu, kud ćeš dalje :damn:
Ne može čovjek biti pametan, ali nadati se da ima šanse da zaigra u barem drugoj od dvije domaće koje slijede.
Ma lahko je ovdje biti pametan.
Jednostavno juka treba zaboraviti i pomisao da igra sada. Slomljena je to kost, imao je golemu nafaku da nije otislo na gore i nema potrebe rizikovat, nije vise u denveru pa da je plasman u PO aman neki uspjeh koji se mozda nece ponoviti tako brzo i da to ne treba propustit. Ima doigravanje odmah dogodine samo mislit na karijeru i spremit se za sljedecu sezonu.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 20 apr 2017, 11:04

edin139 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:McGee ih uništava u reketu, kud ćeš dalje :damn:
Ma lahko je ovdje biti pametan.
Jednostavno juka treba zaboraviti i pomisao da igra sada. Slomljena je to kost, imao je golemu nafaku da nije otislo na gore i nema potrebe rizikovat, nije vise u denveru pa da je plasman u PO aman neki uspjeh koji se mozda nece ponoviti tako brzo i da to ne treba propustit. Ima doigravanje odmah dogodine samo mislit na karijeru i spremit se za sljedecu sezonu.

Nekako razmišljam , a tako je i ispravno da su prvu išli na iznenađenje , a drugu nekako bez želje...Sad se serija seli u Portland , idealan scenario bi bio Juka se vraća uz Nurkfever ostalim igračima se diže moral, i da se pokuša pobjediti...Shaqtin a fool i Zaza dominiraju , toliko je reket otvoren, prosto previše...Neopisivo mi je krivo što nije igrao onu prvu utakmicu , idealna je bila da se dobije GSW.... :bih:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 20 apr 2017, 11:24

Ono kad svi misle da je Javale lopata, pa su iznenadjeni njegovim igrama. On je bio jedan od najboljih centara lige prije 4 godine, povrede ga unistile i onda se poceo zajebavati pa je zavrsio na Shaqtin a fool.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 apr 2017, 11:54

Da se tema preimenuje u Youssuf ibn Hariz :bih:

Javal i Zaza su nista za njega, šteta!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 20 apr 2017, 14:50

Chstal je napisao/la:Ono kad svi misle da je Javale lopata, pa su iznenadjeni njegovim igrama. On je bio jedan od najboljih centara lige prije 4 godine, povrede ga unistile i onda se poceo zajebavati pa je zavrsio na Shaqtin a fool.

Javale nikad nije bio jedan od najboljih centara lige , znači nikad . Bio je dobar centar , zbog ogromnog raspona ruku....Sad je solidan centar , zamjena Zaze , i to govori o njemu...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 20 apr 2017, 15:36

bombaysaphire je napisao/la:
Chstal je napisao/la:Ono kad svi misle da je Javale lopata, pa su iznenadjeni njegovim igrama. On je bio jedan od najboljih centara lige prije 4 godine, povrede ga unistile i onda se poceo zajebavati pa je zavrsio na Shaqtin a fool.

Javale nikad nije bio jedan od najboljih centara lige , znači nikad . Bio je dobar centar , zbog ogromnog raspona ruku....Sad je solidan centar , zamjena Zaze , i to govori o njemu...
Prije povrede je bio kao Rudy Gobert, tad ga je vecina timova htjela dovesti. Rim protector, u napadu sve zakucavao.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 20 apr 2017, 15:41

Javal je uvijek bio solidan centar, a sad zbog shaqa raja misli da on ne zna hodati normalno, a kamoli igrati kosarku niko im nije kriv...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 apr 2017, 15:54

Chstal je napisao/la:
bombaysaphire je napisao/la:

Prije povrede je bio kao Rudy Gobert, tad ga je vecina timova htjela dovesti. Rim protector, u napadu sve zakucavao.
E jbg i ti ga sad pretjera, cuj Rudy Gobert ... JaVale je prilicno dobar centar u nekim rolama od 15-20 minuta po mecu gdje ce agresivno stitit obruc. Cesto mu se zna desit da ide preagresivno na blokade i ostavlja rupe u odbrani al to u ovom GSWu ne dolazi toliko do izrazaja jer Green, KD, Iggy i Klay zbog duzine i inteligencije odlicno pokrivaju te rupe koje od McGeeja ostaju. Njima on odlicno dodje jer na ostalim pozicijama imaju prilicno dobre defanzivce, narocito Greena koji je defanzivno cudo.

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 20 apr 2017, 16:14

E jbg i ti ga sad pretjera, cuj Rudy Gobert ... JaVale je prilicno dobar centar u nekim rolama od 15-20 minuta po mecu gdje ce agresivno stitit obruc. Cesto mu se zna desit da ide preagresivno na blokade i ostavlja rupe u odbrani al to u ovom GSWu ne dolazi toliko do izrazaja jer Green, KD, Iggy i Klay zbog duzine i inteligencije odlicno pokrivaju te rupe koje od McGeeja ostaju. Njima on odlicno dodje jer na ostalim pozicijama imaju prilicno dobre defanzivce, narocito Greena koji je defanzivno cudo.[/quote]

Napisao sam prije povrede. Kad je igrao sa Wizardsima, on i Wall su pravili show program.
Zadnja izmjena: Chstal, dana/u 20 apr 2017, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 20 apr 2017, 16:16

Rim proctetor u stilu Hasana Whiteside , znači samo blokade.... Odbrana od picka , preuzimanja i ostale stvari nula bodova...

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 21 apr 2017, 21:48

Jusuf Nurkic listed as doubtful for Game 3. In NBA injury terms, that means a 25% chance to play.

E ovo se bas oduzilo,mislio sam da je bezazlenija povreda jer je igrao pod povredom i nije bas puno osecao bolove

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 21 apr 2017, 23:14

Iskreno, ne mislim da ce ga pustiti da igra. Portland zna protiv koga igraju i kakve su im šanse, ako ne uzmu treću Juka nece igrati sigurno u plejofu. Vjerovatno i oni imaju strah, svi znamo kakva je historija povreda u Portlandu. I sada dobijaju šansu da imaju ovakvog igraca, core igraca i da ga sada guraju u vatru i da rizikuju. Naravno da bih volio vidjeti da igra u plejof da osjeti tu atmosferu i značaj, ali za njegovu budućnost je bolje da to zaraste kako treba i da se preko ljeta spremi za sljedecu sezonu. Za sljedecu godinu ga, aBd da ga povrede zaobiđu, u top 3 utrci za MIP.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 22 apr 2017, 11:55

The Portland Trail Blazers upgraded center Jusuf Nurkic to doubtful for Game 3 of their playoff series against the Golden State Warriors.

The Warriors have a 2-0 lead in the series, which shifts to Portland on Saturday night.

Nurkic missed the final seven games of the regular season and the first two playoff games at Golden State because of a nondisplaced fracture in his

But there has been speculation the 7-footer known as the Bosnian Beast could return for the playoffs because he has been shooting around in warmups with the team.
#Blazers announce Allen Crabbe (left foot) and CJ McCollum (right ankle) as PROBABLE; C Jusuf Nurkić (right leg) is DOUBTFUL #RipCity
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 22 apr 2017, 20:56

Jusuf Nurkic remains doubtful, per Coach Stotts. Nurk has gone through non-contact portions of practice the last two days.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 22 apr 2017, 21:07

Ma nema onda nista ni od ove trece utakmice, ako jos nikako nije radio contact-practice. :(
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 22 apr 2017, 21:28

I ja to tako vidim kobe. Samo onda jedino ne znam koji im klinac treba ovo doubtful, fino kazi da ne igra uopste ovu seriju i cao djaci, a ne ovako ljudima dajes kakvu takvu nadu. Problem je takve prirode da ja ne vidim sta ce uraditi 6-7 sati, ali bas nikako... Isto kao da lik ima 37,5 temperaturu pa hoce da vide hoce li se malo popraviti.

Meni je ovo poigravanje sa zivcima fanova, ali ono bas momacko... Bajagi lik prosle hefte bio "questionable", pa ako je sad suhveli, kako li je onda prije 7 dana moglo biti isto, tada su morali znati da nece igrati, a opet neka cimanja... Znaci, lafina teska.

Hajd mogu nekako razumjeti radi taktike i zavaravanja protivnika (mada nemaju oni sta GS zavaravati, ako cemo realno), ali opet je ovo cimanje vec postalo malo bezveze.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 apr 2017, 21:48

Ljudi, Nurkic nece igrati ovaj playoff i to je se znalo poslije povrede. Ja sam doduse bio pre otpimistican ali sad kad malo bolje razmislim bio sam pre naivan. Ako zaigra to ce biti veliko cudo...

Kao sto @dreamer kaze, ova zayebacija sa Jukom stvarno ne vodi nigdje. Za prvi mec razumijem da su skrivali karte ali nema se tu sta vise cuvati ni igrati mind gamea, ili je out definitivno ili ce igrati. Koji vam je vise qurac.. :evil:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 22 apr 2017, 22:27

****: Portland center Jusuf Nurkic's status for Game 3 vs. Warriors will be determined after he tests leg in pregame work on floor.

by Adrian Wojnarowski
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 22 apr 2017, 22:40

_dreamer_ je napisao/la:****: Portland center Jusuf Nurkic's status for Game 3 vs. Warriors will be determined after he tests leg in pregame work on floor.

by Adrian Wojnarowski
Ma nek se gone u q. :twisted: Da je tekma bar u dva, pa inekako. Meni sad ovo mirise da ce ipak zaigrati, jer je pomalo smijesno da se stvari za par sati toliko promijene. Ako se sad zna da Juka ne moze igrati, ne moze za pet sati odjednom biti u stanju da igra (i obrnuto). Mozda pokusavaju igrati neke igrice sa protivnikom, ali ako je istina da nije odradio kontakt-trening, onda je sigurno da nece igrati.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood i 7 gostiju.