FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 18 jul 2013, 13:01

likusa je napisao/la:NISTA SE JOS NE ZNA,NI KOLKO CE BIT PUSTENO U PRODAJU,ni kolko novaca
Ovo se jedino zna :D 24000 ulaznica će biti u prodaji od ponedjeljka
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 18 jul 2013, 13:09

kad si na lošem glasu u bankama a usput imaš blokirane račune u istim..a krenuo si.u prodaju članskih preko računa u banci...sve što legne na taj račun zaplijenili bi iste skunde jer su sve presude IZVRŠNE i samo se čeka bilo kakav income da ti to uzmu

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 jul 2013, 13:12

stadion je napisao/la:kad si na lošem glasu u bankama a usput imaš blokirane račune u istim..a krenuo si.u prodaju članskih preko računa u banci...sve što legne na taj račun zaplijenili bi iste skunde jer su sve presude IZVRŠNE i samo se čeka bilo kakav income da ti to uzmu
Jednostavno otvoris drugi racun u drugoj banci, gdje nisi blokiran... ;) A i da uzmu, sta fali, opet idu onima kojima smo duzni, a dugovi ce svi kad tad morat' vratiti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jul 2013, 13:14

stadion je napisao/la:kad si na lošem glasu u bankama a usput imaš blokirane račune u istim..a krenuo si.u prodaju članskih preko računa u banci...sve što legne na taj račun zaplijenili bi iste skunde jer su sve presude IZVRŠNE i samo se čeka bilo kakav income da ti to uzmu
vidi to znam al vjerovatno imaju neki racun gdje ce lovu od clanskih ,nece ih pod tribinu sakrivat :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 18 jul 2013, 13:14

Pa rekao sam to odmah u utorak... Znaci karte su se mogle isprintati do petka, makar to nije mudro slovo... Organizujes neko druzenje sa Osimom, rodjendan, ovo ono, ko popuni obrazac za clansku i uplati, moze kupiti samo jednu kartu sa 50% popusta a u Plavi salon naleti za par dana kad budu gotove clanske i u istom terminu raja moze postati novi clan, ko vec nije, a i ovi mogu podici svoju... Zasto nisu napravili mogucnost slanja clanske postom, jbte, posaljes klubu e-mail i uplatis preko racuna nekog clansku + postarinu 5 KM i onda svi u BiH koji vole Zelju mogu uzeti clansku bez da peglaju se i dolaze ili zaduzuju nekog svog a u sanducic ti dodje koverta naslovljena na tvoje ime sa zahvalnicom jer si uzeo clansku, te sa informacijama gdje imas popuste i sl... Ponedjeljak je vec PREKASNO, jer sutradan je utakmica a i ponedjeljak je radni dan, ali kad bi to bilo za vikend, kad raja ima slobodnog vremena, pa neko malo druzenje, da se pozovu navijaci to bi imalo odlican odziv za clanske ili sezonske... Hajde nek nisu to pokretali prije utakmice tamo, slazem se naravno, ali sada su imali 7 dana do utakmice a danas tek se pojavio clanak da bi prodaja mogla biti u ponedjeljak, pa nema ni cijena karata, nista...[/quote]

Radi ovog nece biti puno clanova,ne moze neko iz Jablanice,Konjica,Zivinica itd. doc dva puta samo rad clanske ..i jednom im je previse ...ne shvatam da se nije mogla prijavnica poslat mailo i uplatit na ziro racun i da dobijes postom..ne mogu to da shvatim :roll: nije ŽELJO SAMO SARAJEVO I OKOLINA,ŽELJO JE CIJELA BIH ![/quote]

ali mnogi ti iz Konjica, Jablanice, Zivinica dolaze na utakmice Zeljeznicara i organizuje se na dan utakmice da se isto moze uclaniti cijeli dan i eto im prilike, a i omoguci se nekako da mogu za nekog se uclaniti da preuzme obrazac za prijavu sa stranice popuni i da nekom haveru koji dolazi na tekmu da ga uclani... makar to... a to online bi trebalo vise radi dijaspore mozda jer ima i njih koji bi se zeljeli uclaniti siguran sam... a to oko druzenja sve to nije lsoa ideja al imajte nau mu da ovo sve ide prebrzo, a valja se pobrinuti i o samom organiziranju utakmice koje mora biti na nivou
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 jul 2013, 13:17

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Jednostavno otvoris drugi racun u drugoj banci, gdje nisi blokiran... ;) A i da uzmu, sta fali, opet idu onima kojima smo duzni, a dugovi ce svi kad tad morat' vratiti...
Uvodi se novi Zakon po pitanju tih "novih računa", tako da će biti teže izbjeći otplatu dugova. Ali u pravu si za to da je i otplata duga pomoć klubu. Eto nek ove sezone od članskih dug bude otplaćen, sljedeće sezone će biti u plusu... ha ja.... Ako ne sljedeće, ima još sezona, nije život hefta.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 18 jul 2013, 13:20

Slučajno radim u Rajfajzenu i da ti samo kažem da ni to što predlažeš NE MOŽE.
Jedino što možeš uraditi je da otvoriš račun na Amara, Dželu..Bukija itd pa da lova ide na taj račun ali i da se odmah skida sa računa da ne provale u CRK-u. I ova druga opcija je pravo rizična al et...možeš doći u situaciju još da porez platiš. Uglavnom kad ti je jedan račun blokiran , ta banka MORA OBAVJESTITI SVE OSTALE U BiH da je račun pod imenom FK Željo br rač..xy blokiran izvršnom presudom xy od tog i tog dana

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 jul 2013, 13:24

Upravo sto @Stadion kaze, ne mozes ti tek tako otvoriti racun u drugoj banci ako ti je u prvoj blokiran racun. Ako si na crnoj listi jedne banke, budi siguran da si onda na crnoj listi svake banke pod imenom svog udruzenja. Tu ne mislim samo racune, vec i npr. ako neopravdas sredstva koja su ti dodjeljena i sl.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jul 2013, 13:25

Građanska dužnost izvršena,članska karta uzeta.
Godišnjih nije bilo kad sam ja došao pa ću morati sutra otići uzeti godišnju.
Dok sam ja uzimao Člansku bilo je dosta raje u redu za člansku što me pravo raduje. 8-)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jul 2013, 13:28

Br.0027 :D .. Nisu jos dosle sezonske pa ako neko misli uzimati oboje odjednom neka ode malo kasnije..
BUDI ŽELJO !!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 jul 2013, 13:42

stadion je napisao/la:Slučajno radim u Rajfajzenu i da ti samo kažem da ni to što predlažeš NE MOŽE.
Jedino što možeš uraditi je da otvoriš račun na Amara, Dželu..Bukija itd pa da lova ide na taj račun ali i da se odmah skida sa računa da ne provale u CRK-u. I ova druga opcija je pravo rizična al et...možeš doći u situaciju još da porez platiš. Uglavnom kad ti je jedan račun blokiran , ta banka MORA OBAVJESTITI SVE OSTALE U BiH da je račun pod imenom FK Željo br rač..xy blokiran izvršnom presudom xy od tog i tog dana
Znam ja to sve, ali nije tacno da ne mozes u drugoj otvoriti racun... U poreskoj je objavljen nedavno dokument gdje su i Zelji i Sarajevu, Celiku i ostalim blokirana po 4 racuna u razlicitim bankama...
Ali to nije poenta, sigurno se moze pronaci nacin, npr. kao sto imaju uplate za fan shop preko portala nekog sto vec postoji, eto isto organizujes i za clanske...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 18 jul 2013, 13:52

Baja_Zvjerka je napisao/la:
stadion je napisao/la:Slučajno radim u Rajfajzenu i da ti samo kažem da ni to što predlažeš NE MOŽE.
Znam ja to sve, ali nije tacno da ne mozes u drugoj otvoriti racun... U poreskoj je objavljen nedavno dokument gdje su i Zelji i Sarajevu, Celiku i ostalim blokirana po 4 racuna u razlicitim bankama...
Ali to nije poenta, sigurno se moze pronaci nacin, npr. kao sto imaju uplate za fan shop preko portala nekog sto vec postoji, eto isto organizujes i za clanske...
Naravno da može. @Baja u pravu si sve majstore. Na koji račun prime pare iz UEFE od LP ili od prdaje igrača? Ili možda donese Platini u koferu. U pravu si i za pon. Totalno sam smetnuo da je to samo dan prije tekme. Ovo šro čini mi se @Ricolli govori da ima posla i oko organizacije tekme i to je tačno ali je činjenica da kaskamo i da se moglo još stvari odraditi.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 18 jul 2013, 13:53

Vidim da pisete koji ste redni broj clanske pa me zanima da li se odmah dobije clanska?

Na poslu mi ko na robiji danas, jedva cekam da odem po svoj ŽMB :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jul 2013, 13:54

Avanes je napisao/la:Vidim da pisete koji ste redni broj clanske pa me zanima da li se odmah dobije clanska?

Popunis obrazac za prijavu,Numa ti unese podatke u kompjuter odes sprat iznad uplatis vratis se do Nume i dobijes clansku karticu :D

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 18 jul 2013, 13:56

Obrazac uredno popunjen.

Hvala legendo.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 18 jul 2013, 13:57

arelinho je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Vidim da pisete koji ste redni broj clanske pa me zanima da li se odmah dobije clanska?

Popunis obrazac za prijavu,Numa ti unese podatke u kompjuter odes sprat iznad uplatis vratis se do Nume i dobijes clansku karticu :D
Kad stižu godišnje?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jul 2013, 13:58

pinki je napisao/la:
arelinho je napisao/la:

Kad stižu godišnje?
Kazu sutra jer danas nije bilo Dine jer ima obaveza zbog ove utakmice sa Viktorijom.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 18 jul 2013, 14:01

Garantujem da ne možeš na taj način. Svaki račun gdje je titular FK Željo bio bi orobljen u sekundi. Ako je fan shop reg na isto ime..ne možeš ni to preko shopa. Kod mene u rajfajzenu je blokiran jedan račun od FCS još od 2004. Izvršnom presudom iz te god blokiran je jer porodica Resić tj njihova priv firma ima potraživanja od 134 000 KM. Sve druge banke znaju za ovo i one su odmah blokirale fcs račune u svojim bankama. Isto tako željo ima kod mene blokirana 2 računa a ukupan dug je 251.670 . Nijedni ni drugi više nikada nisu na te račune imali income a sjeti se da su prošle god uletili u kontejner ( ne sječam se koja je tekma mog kluba bila) i uzeli 11 000 KM...što je bilo potraživanje jedne firme i jednog bivšeg uposlenika mog kluba. Upravo što država ne može ući u trag lovi i u želji i sarajevu počeli su raditi ove stvari. Imaš dobru tekmu..organi znaju da češ prodati lupam 70 000KM kart..puste te jedan sat ili sat i po da prodaješ karte. Onda ulete i pokupe love dovoljno da zatvore jedan predmet koji je presuđen prije npr 8 god. Istu stvar može i željo očekivati ali i bilo koji drugi klub u BiH. Npr čelik koji ima 9,5 mil dugova...

Ikos

Post Postao/la Ikos » 18 jul 2013, 14:03

Samo da znate da onaj formular sa stranice ne moze,tajje stari,tamo uzmete novi i popunite. Ja sam svoju uzeo oko 13h i bio 33 broj. Bilo je jos raje iz mene.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 jul 2013, 14:07

stadion je napisao/la:Garantujem da ne možeš na taj način. Svaki račun gdje je titular FK Željo bio bi orobljen u sekundi...
Kako onda isplacuju place ??? Kako uzmu novac od Uefe 375.000 eura ??? Gdje ostave novac od ulaznica, sponzora ??? Ima bolan nacin, nemoj me ubjedjivati, boli me briga za te racune i to sto pricas, ja samo kazem da nacin ima, a to najbolje oni znaju, kako ce to odraditi mene ne zanima... Ja sam samo dao prijedlog, koji je sasvim normalan, realno ostvariv i koji se da realizovati za jedan radni dan na poslu... ;) To, o cemu ti pricas, nije tema mog posta i ne zelim da se diskusija vodi u tom pravcu nego da se pritisnu ljudi zaduzeni za to, da rade svoj posao...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.