Ovo se jedino znalikusa je napisao/la:NISTA SE JOS NE ZNA,NI KOLKO CE BIT PUSTENO U PRODAJU,ni kolko novaca

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovo se jedino znalikusa je napisao/la:NISTA SE JOS NE ZNA,NI KOLKO CE BIT PUSTENO U PRODAJU,ni kolko novaca
Jednostavno otvoris drugi racun u drugoj banci, gdje nisi blokiran...stadion je napisao/la:kad si na lošem glasu u bankama a usput imaš blokirane račune u istim..a krenuo si.u prodaju članskih preko računa u banci...sve što legne na taj račun zaplijenili bi iste skunde jer su sve presude IZVRŠNE i samo se čeka bilo kakav income da ti to uzmu
vidi to znam al vjerovatno imaju neki racun gdje ce lovu od clanskih ,nece ih pod tribinu sakrivatstadion je napisao/la:kad si na lošem glasu u bankama a usput imaš blokirane račune u istim..a krenuo si.u prodaju članskih preko računa u banci...sve što legne na taj račun zaplijenili bi iste skunde jer su sve presude IZVRŠNE i samo se čeka bilo kakav income da ti to uzmu
Uvodi se novi Zakon po pitanju tih "novih računa", tako da će biti teže izbjeći otplatu dugova. Ali u pravu si za to da je i otplata duga pomoć klubu. Eto nek ove sezone od članskih dug bude otplaćen, sljedeće sezone će biti u plusu... ha ja.... Ako ne sljedeće, ima još sezona, nije život hefta.Baja_Zvjerka je napisao/la:Jednostavno otvoris drugi racun u drugoj banci, gdje nisi blokiran...stadion je napisao/la:kad si na lošem glasu u bankama a usput imaš blokirane račune u istim..a krenuo si.u prodaju članskih preko računa u banci...sve što legne na taj račun zaplijenili bi iste skunde jer su sve presude IZVRŠNE i samo se čeka bilo kakav income da ti to uzmuA i da uzmu, sta fali, opet idu onima kojima smo duzni, a dugovi ce svi kad tad morat' vratiti...
Znam ja to sve, ali nije tacno da ne mozes u drugoj otvoriti racun... U poreskoj je objavljen nedavno dokument gdje su i Zelji i Sarajevu, Celiku i ostalim blokirana po 4 racuna u razlicitim bankama...stadion je napisao/la:Slučajno radim u Rajfajzenu i da ti samo kažem da ni to što predlažeš NE MOŽE.
Jedino što možeš uraditi je da otvoriš račun na Amara, Dželu..Bukija itd pa da lova ide na taj račun ali i da se odmah skida sa računa da ne provale u CRK-u. I ova druga opcija je pravo rizična al et...možeš doći u situaciju još da porez platiš. Uglavnom kad ti je jedan račun blokiran , ta banka MORA OBAVJESTITI SVE OSTALE U BiH da je račun pod imenom FK Željo br rač..xy blokiran izvršnom presudom xy od tog i tog dana
Naravno da može. @Baja u pravu si sve majstore. Na koji račun prime pare iz UEFE od LP ili od prdaje igrača? Ili možda donese Platini u koferu. U pravu si i za pon. Totalno sam smetnuo da je to samo dan prije tekme. Ovo šro čini mi se @Ricolli govori da ima posla i oko organizacije tekme i to je tačno ali je činjenica da kaskamo i da se moglo još stvari odraditi.Baja_Zvjerka je napisao/la:Znam ja to sve, ali nije tacno da ne mozes u drugoj otvoriti racun... U poreskoj je objavljen nedavno dokument gdje su i Zelji i Sarajevu, Celiku i ostalim blokirana po 4 racuna u razlicitim bankama...stadion je napisao/la:Slučajno radim u Rajfajzenu i da ti samo kažem da ni to što predlažeš NE MOŽE.
Jedino što možeš uraditi je da otvoriš račun na Amara, Dželu..Bukija itd pa da lova ide na taj račun ali i da se odmah skida sa računa da ne provale u CRK-u. I ova druga opcija je pravo rizična al et...možeš doći u situaciju još da porez platiš. Uglavnom kad ti je jedan račun blokiran , ta banka MORA OBAVJESTITI SVE OSTALE U BiH da je račun pod imenom FK Željo br rač..xy blokiran izvršnom presudom xy od tog i tog dana
Ali to nije poenta, sigurno se moze pronaci nacin, npr. kao sto imaju uplate za fan shop preko portala nekog sto vec postoji, eto isto organizujes i za clanske...
Popunis obrazac za prijavu,Numa ti unese podatke u kompjuter odes sprat iznad uplatis vratis se do Nume i dobijes clansku karticuAvanes je napisao/la:Vidim da pisete koji ste redni broj clanske pa me zanima da li se odmah dobije clanska?
Na poslu mi ko na robiji danas, jedva cekam da odem po svoj ŽMB
Kad stižu godišnje?arelinho je napisao/la:Popunis obrazac za prijavu,Numa ti unese podatke u kompjuter odes sprat iznad uplatis vratis se do Nume i dobijes clansku karticuAvanes je napisao/la:Vidim da pisete koji ste redni broj clanske pa me zanima da li se odmah dobije clanska?
Kazu sutra jer danas nije bilo Dine jer ima obaveza zbog ove utakmice sa Viktorijom.pinki je napisao/la:Kad stižu godišnje?arelinho je napisao/la:Popunis obrazac za prijavu,Numa ti unese podatke u kompjuter odes sprat iznad uplatis vratis se do Nume i dobijes clansku karticuAvanes je napisao/la:Vidim da pisete koji ste redni broj clanske pa me zanima da li se odmah dobije clanska?
Kako onda isplacuju place ??? Kako uzmu novac od Uefe 375.000 eura ??? Gdje ostave novac od ulaznica, sponzora ??? Ima bolan nacin, nemoj me ubjedjivati, boli me briga za te racune i to sto pricas, ja samo kazem da nacin ima, a to najbolje oni znaju, kako ce to odraditi mene ne zanima... Ja sam samo dao prijedlog, koji je sasvim normalan, realno ostvariv i koji se da realizovati za jedan radni dan na poslu...stadion je napisao/la:Garantujem da ne možeš na taj način. Svaki račun gdje je titular FK Željo bio bi orobljen u sekundi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.