Nisu zvanicno igrači, a nisu ni bili na treningu tako da nisam njih napisao.klasik je napisao/la: ↑25 jun 2022, 19:44Sta je sa Redzica i Dujakovica, znam da su se spominjali, cak i sportsport objavio da bi trebali potpisattuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jun 2022, 19:06FK Sloboda Tuzla, dolasci:
Kenan Delić (23) AMF, CMNK TOŠK Tešanj > FK Sloboda Tuzla
Kemal Mujarić (23) RW, LWFK Budućnost Banovići > FK Sloboda Tuzla
Irman Sejmenović (19) RWNK TOŠK Tešanj > FK Sloboda Tuzla
Kemal Osmanković (25) CBNK Lokomotiva Zagreb > FK Sloboda Tuzla
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Nedaj mi lagat'simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 19:30Dobro znašZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑25 jun 2022, 17:53Orostite što se miješam, ja koliko znam hoćeLaBombonera88 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 17:14Simone, hoce li biti jos kakvih dolazaka u narednim danima?![]()
![]()

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
E sad trebali bi da dođu lijevi bek, veznjak, krilo i špic. Eventualno još nešto ako izleti, dovodi se samo ciljano
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Pa to nam i trebasimonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:15E sad trebali bi da dođu lijevi bek, veznjak, krilo i špic. Eventualno još nešto ako izleti, dovodi se samo ciljano
GK: Bukvić (Erić i Mehić)
LB: Kapetanović/Kovčić
CB: Osmanković i Jusić (Avdić i Devedžić)
RB: Hadžibeganović/Osmić
CDM/CM: neki dobar zadnji vezni da se dovede i Predragović (Kurtalić, Saletović i Ćivić)
AMF: Delić/Mehmedović (Husejinović)
LW: Maksimović (i neko tu dobro krilo jer ne može sam Maksimović cijelu sezonu pa čak i polusezonu, volio bih da je uz to krilo koje još dođe ostao i Vrabac)
RW: Mujarić (Sejmenović)
CF: neki dobar napadač da to pokrije i da daje golove (Alić i volio bih još jednog igrača uz njega)
Ova ekipa bi meni uz dobrog napadača i defanzivni veznog, sa solidnih krilom i još jednim rezervnih napadačem izgledala i bolje nego ekipa iz prošle sezone!

-
- Kontakt:
Slazem se s tobom druze!tuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:39Pa to nam i trebasimonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:15E sad trebali bi da dođu lijevi bek, veznjak, krilo i špic. Eventualno još nešto ako izleti, dovodi se samo ciljano
GK: Bukvić (Erić i Mehić)
LB: Kapetanović/Kovčić
CB: Osmanković i Jusić (Avdić i Devedžić)
RB: Hadžibeganović/Osmić
CDM/CM: neki dobar zadnji vezni da se dovede i Predragović (Kurtalić, Saletović i Ćivić)
AMF: Delić/Mehmedović (Husejinović)
LW: Maksimović (i neko tu dobro krilo jer ne može sam Maksimović cijelu sezonu pa čak i polusezonu, volio bih da je uz to krilo koje još dođe ostao i Vrabac)
RW: Mujarić (Sejmenović)
CF: neki dobar napadač da to pokrije i da daje golove (Alić i volio bih još jednog igrača uz njega)
Ova ekipa bi meni uz dobrog napadača i defanzivni veznog, sa solidnih krilom i još jednim rezervnih napadačem izgledala i bolje nego ekipa iz prošle sezone!![]()
Neki dobar defanzivni vezni, i treba nam neki dobar napadac, bar tu neku klasu da dovedemo, golgetera, da zabija golove..krilo lijevo također, mada ima mujaric on moze i lijevo i desno, ljevak je..
-
- Kontakt:
Ne znam sta je sa Drazena Bagarica iz Sarajeva, pise slobodan igrac od 1.jula da li ce produziti, dobar napadac
-
- Kontakt:
Neće napustio je Sarajevo. Da dovedu Hadžanovića kao zamjenu za Balića i Govedaricu da bude lijevo sa Maksimovićem i ne znam koga u napad a da nije plaho skup, a da je dobar, a da je iz BiH.LaBombonera88 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:48Ne znam sta je sa Drazena Bagarica iz Sarajeva, pise slobodan igrac od 1.jula da li ce produziti, dobar napadac
Sve zavisi sta Jaha hoce u vrhu, dal brzog napadaca il nekog visokog "target mana" tipa Ramica. Sta znam kolko god se Hadzic nije snasao na proljece mislim da ako nije skup dat mu jos jednu sansu, nije da on ne zna igrat fudbala samo ga nije islo kod nastuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:52Neće napustio je Sarajevo. Da dovedu Hadžanovića kao zamjenu za Balića i Govedaricu da bude lijevo sa Maksimovićem i ne znam koga u napad a da nije plaho skup, a da je dobar, a da je iz BiH.LaBombonera88 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:48Ne znam sta je sa Drazena Bagarica iz Sarajeva, pise slobodan igrac od 1.jula da li ce produziti, dobar napadac
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ja bi volio da se proba malo isforsirati sa Alicem u napadu. Momak igra odlicno ledjima, jak je u duelu i fino se krece bez lopte. Vidi se da bi moglo biti nesto od njega, pogotovo kad bi uvezao 3-4 dobre utakmice za samopouzdanje.
Jedan grad, jedna ljubav!
Slazem se stobom. Samo dal ga mozemo istrpit sad, velika je steta sto nije odradio pola sezone federalne umjesto sjedenja na klupi kod nas, sad bi bio 20-30% bolji igrac sigurno
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Slažem se sve zavisi šta odluči Jaha, ali tu nam u svakom slučaju treba kvalitetan napadac, jer treba nam neko ko će znati dati gol, i ko će sakupiti dosta golova u prvenstvu.klasik je napisao/la: ↑25 jun 2022, 22:05Sve zavisi sta Jaha hoce u vrhu, dal brzog napadaca il nekog visokog "target mana" tipa Ramica. Sta znam kolko god se Hadzic nije snasao na proljece mislim da ako nije skup dat mu jos jednu sansu, nije da on ne zna igrat fudbala samo ga nije islo kod nastuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:52Neće napustio je Sarajevo. Da dovedu Hadžanovića kao zamjenu za Balića i Govedaricu da bude lijevo sa Maksimovićem i ne znam koga u napad a da nije plaho skup, a da je dobar, a da je iz BiH.LaBombonera88 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 21:48Ne znam sta je sa Drazena Bagarica iz Sarajeva, pise slobodan igrac od 1.jula da li ce produziti, dobar napadac
- Beduin
- Kontakt:
Uceras igracima i kojekakvim imenima, zeljama, kad je Uprava izgubila kompas i nase povjerenje. Na kraju su ispali levati kao i svi prethodnici pa kad je zagustilo usutili se, valjda smatraju da cemo kao i uvijek biti zadovoljni mrvicama.
A to je par solidnijih igraca i sigurniji opstanak, ako se uopste i moze biti sigurno u takvo sto. A to sto igrace lazes, ne ispunjavas stavke ugovora, pravis seljacke dealove isplate svakih 45 dana pa i tu sljakas, strepis za opstankom iako si nabrao solidnih bodova, sutis ko zaliven kad te se pocne prozivati i traziti objasnjenje, stanje u klubu, za trenera postavljas Jahu, a Spahica otpustas (mozda i ovaj nije htio nastaviti ali mi to ne znamo jer nam je takva Uprava), ljudi ti se nude da uloze pare i preuzmu klub kojeg ti nisi kadar uspjesno voditi i ti onda prebacis na politiku (koliko god to bila pozadina i ovog sto se nudi) i hoces da ti na noge dodje s parama i ti da mu i dalje sefujes.
Ma kur4ina im moja na, treba ih samo pljuvati i kontrirati, i svakog narednog koji dodje kao dekintirani kokuz.
A to je par solidnijih igraca i sigurniji opstanak, ako se uopste i moze biti sigurno u takvo sto. A to sto igrace lazes, ne ispunjavas stavke ugovora, pravis seljacke dealove isplate svakih 45 dana pa i tu sljakas, strepis za opstankom iako si nabrao solidnih bodova, sutis ko zaliven kad te se pocne prozivati i traziti objasnjenje, stanje u klubu, za trenera postavljas Jahu, a Spahica otpustas (mozda i ovaj nije htio nastaviti ali mi to ne znamo jer nam je takva Uprava), ljudi ti se nude da uloze pare i preuzmu klub kojeg ti nisi kadar uspjesno voditi i ti onda prebacis na politiku (koliko god to bila pozadina i ovog sto se nudi) i hoces da ti na noge dodje s parama i ti da mu i dalje sefujes.
Ma kur4ina im moja na, treba ih samo pljuvati i kontrirati, i svakog narednog koji dodje kao dekintirani kokuz.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sve stoji za upravu, kolko im zamjetim sto su nas doveli u ovakvo stanje jos vise im zamjerim sto sute, ne oglasavaju se, pa izadji ako nemas sta pametno rec, lafinaj nas na to smo bar navikli od svih prijasnjih uprava, samo nemoj dopustit da ovo malo ljudi koji su jos uvijek uz klub nemaju pojma sta se desava.
I ovi potpisi ugovora i slikanje novih igraca. Pa zar samo da bude igtac i menadzer mu na slici. Daj nekog ispred kluba nek bude tu.
I ovi potpisi ugovora i slikanje novih igraca. Pa zar samo da bude igtac i menadzer mu na slici. Daj nekog ispred kluba nek bude tu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
I evo jos jedan savjet za upravu, znam da citaju, za prvu utakmicu u Gracanici. Karte u pretprodaju i obezbijedit tim ljudima 2-3 autobusa sa besplatnim prevozom. Ustvari kolko prodas u pretprodaji toliko autobusa organizuj.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ma kakvo to trpajmo sve linije za Gracanicu i gotovo, yebo taj za dzabalame seljakluk.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Kada vidim proslave 100 godina kluba ostalih klubova,i sjetim se naše ... Tačno je jasno kakvi smo mi navijači i koliko nam je stalo do Slobode. Ali smo zato majstori u svemu negativnom i u kritikovanju ,i kada bolje razmislim ko bi htio klub sa ovakvim navijačima koji čekaju popuste da kupe dres ili majicu od 15km.Jednostavno ljudi DO NAS JE sve što se dešava našem klubu i ne zaslužujemo bolje...!!!
-
- Kontakt:
Civic produzio ugovor!
-
- Kontakt:
Pošto Uprva čita forum, evo jedna sugestija koju prošlih godina očigledno nisu znali. Članska karta kluba i sezonska karta nije isto. Trebalo bi pustiti sezonske karte kojima se navijacu obezbjeduje ulaz na sve domaće utakmice, dok člankom kartom pomaže se direkt klubu i preko nje se ostvaruju popusti u fan shopu. Ako im opet nije jasno nek malo istraze kako je Hajduk to organizovo.
Još jedna sugestija, žene odnosno djevojke i djeca do 12 godina su vazda imali besplatan ulaz,a ne kao prošle sezone.
Forza !
Još jedna sugestija, žene odnosno djevojke i djeca do 12 godina su vazda imali besplatan ulaz,a ne kao prošle sezone.
Forza !
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Treba nam svaki igrac pa i Civa,liga nikad jaca,raspored pretezak a prve utakmice igramo u Gracanici.Vjerujem da Civa moze bolje odigrati novu sezonu samo malo da se dozove.
-
- Kontakt:
Na Koševo ni djeca ne ulaze besplatno, junior karta 2km, i nisam vidio od njih iko da se buni...WestSideTz je napisao/la: ↑26 jun 2022, 09:36Pošto Uprva čita forum, evo jedna sugestija koju prošlih godina očigledno nisu znali. Članska karta kluba i sezonska karta nije isto. Trebalo bi pustiti sezonske karte kojima se navijacu obezbjeduje ulaz na sve domaće utakmice, dok člankom kartom pomaže se direkt klubu i preko nje se ostvaruju popusti u fan shopu. Ako im opet nije jasno nek malo istraze kako je Hajduk to organizovo.
Forza !
A kod nas kad je ulaz bio 1km onu jednu utakmicu, bilo je likova koji su tražili da budu pušteni bez plaćanja karte. Znači mi smo duševna sirotinja. Puno mi tražimo od kluba kojem ništa ne dajemo...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.