FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Saradnja sa Qatar je okončana. Novi sponzor na rukavima će biti najbogatiji Nijemac Schwarz, koji je vlasnik Lidla.
Pretpostavlja se da će njihova mineralna voda Saskia biti odabrana i da će finansijski bolje proći od prethodnika.
Sjeverna tribina stadiona gotovo ukida stajaća mjesta, postavljaju se stolice ali kapacitet stadiona ostaje isti.
Znatno veća zarada od ulaznica. Sa dosadašnjih 15€ cijena karata iza Nordkurve će iznositi 50€.
I konačno se mijenja travnjak, ono iz lanjske sezone je ličilo na bunjište.
Pretpostavlja se da će njihova mineralna voda Saskia biti odabrana i da će finansijski bolje proći od prethodnika.
Sjeverna tribina stadiona gotovo ukida stajaća mjesta, postavljaju se stolice ali kapacitet stadiona ostaje isti.
Znatno veća zarada od ulaznica. Sa dosadašnjih 15€ cijena karata iza Nordkurve će iznositi 50€.
I konačno se mijenja travnjak, ono iz lanjske sezone je ličilo na bunjište.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Thomas Tuchel and Harry Kane are in constant contact. Both text each other so often. Tuchel had a personal meeting with Kane in the latter's house in London last month. The striker was very impressed and clearly signaled his willingness to move to Munich
Kane expressed his motivation to move to Germany. He told Tuchel that he wants to win the Champions League with Bayern in the coming years - that would be his big dream, which is more important than money for him
Bayern are willing to 'push their financial limits' for Harry Kane - both for transfer fee and wages. The club would offer Kane around €12m net per year. Financial terms were discussed with Kane's brother and fathers
According to the entourage of Daniel Levy, the Spurs chairman wants at least 100m for Kane (unclear if it's in € or £). Bayern's hopes lie on the fact Levy has a gentlemen's agreement with Kane from 2021, that he'd listen to lucrative offers from clubs outside London
Bayern's 'transfer committee' has no meeting scheduled for this week to discuss other plans. The full focus is currently on trying to finalize a deal for Harry Kane
Kane is ready this time to stand up to Daniel Levy and force his way out. If necessary, he would threaten to leave on a free next year
[@cfbayern, @SPORTBILD]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Tottenham trazi 114 miliona za Kanea , sto je mnogo , mnogo je , za igraca koji je usao u zadnju godinu ugovora i ima skoro 30 godina.
Zna zidov da je Bayern zagrizao , ali nisu rumeni i gicko toliko blesavi pa da plate!
Uglavnom vise toga znace se u narednih par dana.
Zna zidov da je Bayern zagrizao , ali nisu rumeni i gicko toliko blesavi pa da plate!
Uglavnom vise toga znace se u narednih par dana.

Ako su stvarno naumili oni će ga i uzeti. 10-20 miliona ne igra ulogu.
Sad će novi sponzor častiti ulaznicu u najveći klub
Sad će novi sponzor častiti ulaznicu u najveći klub

- Bayern@heart
- Kontakt:
Ima li tog Kanea, Kim-a i nekog veznjaka više
Dosadilo čekati ovu riječ unterschreiben

Dosadilo čekati ovu riječ unterschreiben

Kim ce danas odraditi dio medicinskih pregleda, to je skoro pa zavrseno.Bayern@heart je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:15Ima li tog Kanea, Kim-a i nekog veznjaka više![]()
Dosadilo čekati ovu riječ unterschreiben![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kim je u Koreji odradio med preglede i Bayern ce aktivirati klauzulu od 50m€ za transfer. Plata 10-12m€ bruto sto je nize od lucasovih 16m€ bruto trenutno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Serge Gnabry has strengthened his position within the club's bosses following his decisive goals at the end of last season. Gnabry is expected to stay at Bayern and has no intention to leave anyway [@georg_holzner
]
Bitno da Hernandez i Mazraui pokušavaju zbrisati, biram tu dvojicu prije ovakvih koji ne mrdaju i onih koji čekaju zadnju sezonu ugovora...Sadio Mané has given little to no indication that he is willing to leave Bayern this summer, amid reports of Saudi Arabia interest and despite his reduced role under Thomas Tuchel towards the end of last season [@kicker
]
Coman nam je i dalje najbolje krilo. Gnabrya i Sanea bih čak i ostavio, ali Mane prodaja podhitno!! Oslobiditi pare za platu Kejnu.
Šta će bit sa golmana, trenutno imamo Sommera, Neuera, Ulreicha i Nubela? Zna li neko nešto?
Šta će bit sa golmana, trenutno imamo Sommera, Neuera, Ulreicha i Nubela? Zna li neko nešto?
-
- Kontakt:
Mane je bio zadnje veliko uvaljivanje maestra Hase prije nego je otišao. Sad živi ko bubreg u loju 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Viđen juče u Londonu, poveo ga Tuherica da ubjedi Kejna 

-
- Kontakt:
Pa ubijedio bi ga sigurno tako što bi mu ponudio 20 miliona net platu 

Što da ne, ako vlasnik Lidla i najbogatiji švabo da saglasnost
Dok je Ulinatora nema krize, tvorac ovog Bajerna kojeg gledamo zadnjih 40 i kusur godina.
Za sami start vječito zahvalni tandemu Čik/ Zebec

Dok je Ulinatora nema krize, tvorac ovog Bajerna kojeg gledamo zadnjih 40 i kusur godina.
Za sami start vječito zahvalni tandemu Čik/ Zebec
-
- Kontakt:
Ima veze itekako jer kad se neko uhljebi sa tolikom platom niko ga ne otjera. Plus gubiš pare za eventualna pojačanja u budućnosti.
Izgleda da Levy još nije odustao od Kenjca. Plaća mu nije problem, može mu dat kolko i vi, ono što želi je predstaviti mu da je projekt sa Postecogluom ozbiljan. Doveli su Maddisona iz Cityja, Porra iz Sportinga, Kuluševskog iz Juvea, golmana Vicaria ... a svi glavni igrači su im ostali (Son, Richarlison, Höjbjerg, Bentancur, Romero,...). Za usporedbu vi imate nešto jaču momčad i možete dalje u CL, ali opet je tu City neprikosnoven, dok je bundes pak dosta slabiji od premijera. Samo što je u premijeru opet taj City beton, realno bi mogli dobaciti do 3. ili 4. mjesta. U bundesu bi s vama bio prvak, ali je pitanje kolko njemu ta titula uopće znači.
Najveći zez je što s totačem iduće sezone u evropi neće igrat nigdje i to će na kraju odlučit.
Najveći zez je što s totačem iduće sezone u evropi neće igrat nigdje i to će na kraju odlučit.
Daleko je to od gotovog.
Ceka se Kane da podnese zvanican zahtjev za transfer.
Zasad to nije uradio.
Zidov mu je pripremio novi ugovor sa dosta vecim primanjima.
Vidjecemo koliko znaci rijec Kanea.
Ceka se Kane da podnese zvanican zahtjev za transfer.
Zasad to nije uradio.
Zidov mu je pripremio novi ugovor sa dosta vecim primanjima.
Vidjecemo koliko znaci rijec Kanea.

Tottenham je sam po sebi luzerski klub i to što im je ostao kostur ekipe ne znači ništa jer neće ništa osvojiti.Bayern sa Kaneom prvi favorit za CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Po čemu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.