FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
22
10%
Drugi
19
9%
Treći
52
24%
Četvrti
61
29%
Peti
20
9%
Šesti
13
6%
Sedmi
4
2%
Osmi
10
5%
Ispadamo iz lige
13
6%

Ukupno glasova: 214

Crni21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Crni21 » 06 okt 2021, 17:25

Foux87 je napisao/la:
06 okt 2021, 16:54
slika

Kova na jednoj od igrica i njegove ocjene.

slika

:kafa:
FK Sarajevo

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 okt 2021, 17:30

Kovi je 70 ocjena na Fifa 22
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 okt 2021, 18:17

Mi smo debili ako dozvolimo da Clarismario ode kod raspalih kona, treba ti lijevo krilo ko ozeblo sunce.
Nadamo se da ce priča zavrsiti ko za Fanima :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 okt 2021, 18:25

Ma prije da ce otic u Bojac, kakvi oni, prije bih Amoaha, desnjak bas bi legao na lijevom krilu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 okt 2021, 18:37

Aduka87 je napisao/la:
06 okt 2021, 18:25
Ma prije da ce otic u Bojac, kakvi oni, prije bih Amoaha, desnjak bas bi legao na lijevom krilu.
Ne treba ekspermentisati, Amoah cijelo vrijeme igra desno krilo. Fanimo ako nece da ostane, najbolje ga tusnuti za 150 milja negdje ( necemo za vise moci, jer ako ovako nastavi past ce mu cijena rapidno), a od tih 150 milja, odvoji 50 - 100 i dovedi Clarismaria i Amoaha. Eto nek nece oba da prodaju, uzmi Brazilca, nafataj neko dobro desno krilo i eto ti ga. Lijevi bek ti svakako treba, + eventualno bi ja Hamzu na posudbu ganjao, kao neki slag na tortu. Generalno, ne mislim da cemo se bahatiti u zimskom roku, ovo su samo zelje neke :D

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 06 okt 2021, 18:59

Ma nema teorije da Borac propusti ovaj dvojac. Uostalom, tog Clarismaria su oni i doveli u BiH, vjerovatno je samo na papiru raskinuo ugovor sa njima.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 okt 2021, 19:03

izdzezveubrazil je napisao/la:
06 okt 2021, 18:59
Ma nema teorije da Borac propusti ovaj dvojac. Uostalom, tog Clarismaria su oni i doveli u BiH, vjerovatno je samo na papiru raskinuo ugovor sa njima.
To si ti nesto fulao, nije Clarismario nikad u Borcu bio

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 okt 2021, 19:11

Borac ne moze ponuditi bolje uslove Santosu nego mi i Zrinjski.Tuzla isto vjerujem da ce se ukljuciti i zaganjati ga.

Kad smo vec kod toga.Igrac koji se mora zaganjati da se dovede na posudbu je Vladimir Bradonjic.21 godina,prosle sezone u Radniku bio strasan,jedan od bolji igraca lige bio.Otisao u Paok,ali tamo ne igra nikako.Moze igrati sve u napadu,grehota ako se ne pokusa dovesti bar na posudbu.Catakovic isto bio bi idealan.Ima tu jos par igraca koji se mogu ako nista na posudbu dovesti.
Irfan Hadzic takodjer mislim da je slobodan igrac sad.
Stipo Markovic :pray: :pray:

Nadam se da su vec poceli praviti spisak igraca,zima nije daleko.Lijevi bek i oba krila su obavezni za dovodjenje.Neki malo jaci napadac takodjer bio bi pozeljan da ojaca konkurenciju naprijed.Nazalost,ja sam uvjeren da Fanimo ide na zimu...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 okt 2021, 19:32

Dovesti obojicu ovih iz Rudara. Vec znaju ligu, kalitet su, a uz to sve mladi mozes ih dobro prodati.
Krleta i Cmilju nabiti na zimu i osloboditi 2 mjesta za strance.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 okt 2021, 19:46

Cmilju sacekati jos malo.On je toplo-hladno,zna nekad fino odigrati ali zna i skroz beze biti nekad.U Tuzli skroz ok odigrao,protiv Veleza u Mostaru takodjer prakticno namjestio gol.Protiv Posusja zabio gol i odigrao odlicno.Mislim da ima neke koristi od njega.Mora bolje da se spremi,on od kad je dosao kod nas nema nijednu utakmicu vise od 75 min,i to protiv Tuzle zadnju,to Tuzle max mu bio sat vremena protiv Veleza.Po mom vidjenju on je spreman za jedno poluvrijeme ozbiljnog fudbala trenutno.

Treba uzeti u obzir i da je bio povrijedjen,pa je morao na operaciju.Bio van terena preko 3 mjeseca,nije prosao pripreme itd

Krle fkt najbolje bi bilo da sam zatrazi raskid ugovora na zimu.Vise od 1/3 prvenstva proslo on ima svega 56 min na terenu....Nema koristi od njega trenutno,samo beze uzima jedno mjesto stranca u zapisniku.Pod hitno raskinuti ugovor na zimu,dati mu neku funkciju u klubu(mozda skaut) ili ako hoce neka ode negdje drugo jos neku paru da proba uzeti.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 okt 2021, 19:53, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 okt 2021, 19:47

Aduka87 je napisao/la:
06 okt 2021, 17:12
Zvijezda Gradačac, Igman, Omarska, Ljubić, Sloga Gornji Vakuf, njih mozemo izvuc. Naravno tu su Leotar, Posusje i Radnik iz PLBIH.
Kao da gledam mi Zrinjskog izvlačimo.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 okt 2021, 19:58

ElCartel11 je napisao/la:
06 okt 2021, 19:32
Dovesti obojicu ovih iz Rudara. Vec znaju ligu, kalitet su, a uz to sve mladi mozes ih dobro prodati.
Krle bi sigurno pristao na sporazumni.
Ne znam koliko bi Rudar htio i jednog i drugog prodati, ali opet s druge strane ponudi im 100 milja eura za oba mislim da se ne bi dvoumili. Te pare ne moras od vlasnika moliti, prodaj Fanima za 150-200 milja eura, i preusmjeris pola. Cmilja moze posluziti za rotacije na lijevom krilu, i ponekad na spicu. Vidjeti do zime da se produzi Bodulu, a Bagaric će se boga mi morati dobro oznojiti da ostane. Dobro se NajvecaRadosti sjetio Bradonjica, ako bi se on mogao izganjati da dodje, Cmilji bi isto rekao tribina 6 mjeseci, ili raskid, ako ne bude bilo 2 nova lijeva krila ( sto je najrealnije ) istrpiti ga jos pola godine i noga.
Ne treba nama puno na zimu, samo se treba ciljano dovoditi, nikako dovoditi samo da se racuna da smo i mi nesto doveli ( kao npr Boris proslu zimu )

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 okt 2021, 19:59

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 okt 2021, 19:58
Ne znam koliko bi Rudar htio i jednog i drugog prodati, ali opet s druge strane ponudi im 100 milja eura za oba mislim da se ne bi dvoumili. Te pare ne moras od vlasnika moliti, prodaj Fanima za 150-200 milja eura, i preusmjeris pola. Cmilja moze posluziti za rotacije na lijevom krilu, i ponekad na spicu. Vidjeti do zime da se produzi Bodulu, a Bagaric će se boga mi morati dobro oznojiti da ostane. Dobro se NajvecaRadosti sjetio Bradonjica, ako bi se on mogao izganjati da dodje, Cmilji bi isto rekao tribina 6 mjeseci, ili raskid, ako ne bude bilo 2 nova lijeva krila ( sto je najrealnije ) istrpiti ga jos pola godine i noga.
Ne treba nama puno na zimu, samo se treba ciljano dovoditi, nikako dovoditi samo da se racuna da smo i mi nesto doveli ( kao npr Boris proslu zimu )
Ode on u Borac

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 okt 2021, 20:00

fks74 je napisao/la:
06 okt 2021, 19:59
Ode on u Borac
Ko drug ? Nabrojali smo 100 igraca :mrgreen:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 okt 2021, 20:01

fks74 je napisao/la:
06 okt 2021, 19:47
Aduka87 je napisao/la:
06 okt 2021, 17:12
Zvijezda Gradačac, Igman, Omarska, Ljubić, Sloga Gornji Vakuf, njih mozemo izvuc. Naravno tu su Leotar, Posusje i Radnik iz PLBIH.
Kao da gledam mi Zrinjskog izvlačimo.
:rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 okt 2021, 20:08

Ma ponudis Rudaru 50k eura na zimu+neki % i tvoja su obojica.Ne bi oni razmislajali sekunde da li prihvatiti ovu ponudu.Kad bi Fanima za bilo sta iznad 100k eura prodali na zimu bilo bi odlicno,mozda ako digne formu u toku ove polusezone i vise uzmemo ali tesko....Na zimu su nam potrebni lijevi bek,oba krila i mozda napadac(i naravno dobre pripreme).Prodas Fanima,raskines ugovor sa nekim bespotrebnim igracima rasteretis budzet,malo uzmes od Mirvica i Tana i mozes dovesti 4 jaka igraca na ove navedene pozicije.

Nazalost svaki prijelazni rok kad mi ocekujemo nekoga kvalitetnog na odredjenoj poziciji oni dovedu nekoga nigdje veze samo da nas skinu sa k.
Treba samo provjerene igrace gledati,i naravno na vrijeme dovoditi,vec u januaru prije Hercegovine,a ne pred kraj drugog dijela priprema u Antaliji/Umagu...

Ja da se pitam,Bodulu bi vec aktivirao ovu drugu godinu ugovora,Bagarica sacekati da vidimo jos malo.Kao sto si rekao,morat ce se dobro potruditi,ovo do sada nije mu nesto obecavajcue.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 06 okt 2021, 20:47

06 okt 2021, 19:03
izdzezveubrazil je napisao/la:
06 okt 2021, 18:59
To si ti nesto fulao, nije Clarismario nikad u Borcu bio
Ma nisam fulio, ne lupam tek tako proizvoljno. Oni ga doveli u BiH sa Douglas Cruzom, ovog odmah uzeli u seniore, a njega poslali u Prvu ligu RS da se kali.

Ne mogu ti postaviti link sa Mocarta, guglaj ako ti se da. Uglavnom Borac ga je doveo u BiH, pretpostavljam da će oni odlučivati šta dalje sa njim.
Zadnja izmjena: izdzezveubrazil, dana/u 06 okt 2021, 20:50, ukupno mijenjano 3 puta.

MarkoMaterazzi
Kontakt:

Post Postao/la MarkoMaterazzi » 06 okt 2021, 20:48

Kakav je igrač Slobodan Milanovic, posto je prije igrao za Sarajevo?

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 okt 2021, 20:52

MarkoMaterazzi je napisao/la:
06 okt 2021, 20:48
Vrh.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 okt 2021, 20:53

MarkoMaterazzi je napisao/la:
06 okt 2021, 20:48
Odlican,ja bolje krilo nisam gledao dugo vremena kod nas

Sprdam se naravno
Beze brate kod nas bio,do duse u Krupi bio dobar tako da kod vas moze biti solidan kad je u formi.Ali pazi,zadnja utakmica prije skoro 5 mjeseci
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 okt 2021, 21:01, ukupno mijenjano 5 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86 i 20 gostiju.