To je do vremenske razlikeUnofficialpage je napisao/la:Nije mi jasno, kako Damir u isto vrijeme može biti i na terenu i na fb?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Londonarsenal
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Statistika pokazuje da Alund ima prvi servis kojeg se ni Karlović ne bi postidio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
imal gdje onog frajera sto je pokusao preko laptopa prijenos da nam da to je nedavno bilo na nekom turniru zabb sam kako se zove 
Re: Odg: BiH Tenis
Enver?Nakamura je napisao/la:imal gdje onog frajera sto je pokusao preko laptopa prijenos da nam da to je nedavno bilo na nekom turniru zabb sam kako se zove
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je bilo prošle godine, Alund je bivši TOP 100 igrač (ATP 83.)
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Odg: BiH Tenis
ja onAsharaK je napisao/la:Enver?Nakamura je napisao/la:imal gdje onog frajera sto je pokusao preko laptopa prijenos da nam da to je nedavno bilo na nekom turniru zabb sam kako se zove
Ma lik furo, ne znam koji je glupan mogo povjerovat u to xd
ajmo damire daj sve od sebe sadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAsharaK je napisao/la:Ma lik furo, ne znam koji je glupan mogo povjerovat u to xd
Ja kazem da nije svejedno putovati od turnira do turnira,to je puno predjenog puta,tako da tren+ba mala adaptacija,ako ovo prodje danas ,vidjecete kako ce u narednim kolima biti sve bolji....a proci ce aBD
Izgleda da mu je taj servis sve što ima, jer ima dosta ubjedljivih poraza, samo ne znam zašto toliko preferira šljakuUnofficialpage je napisao/la:Ovo je bilo prošle godine, Alund je bivši TOP 100 igrač (ATP 83.)
Sutra bi trebao biti dosta lakši protivnik, a onda dan odmora, mada ne vjerujem da će ovo prekorenuti, ali vidjet ćemo.Damir05 je napisao/la:Ja kazem da nije svejedno putovati od turnira do turnira,to je puno predjenog puta,tako da tren+ba mala adaptacija,ako ovo prodje danas ,vidjecete kako ce u narednim kolima biti sve bolji....a proci ce aBD
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Damir ako pobijedi ide na ovog dole mladog Spanca. Tek je ove godine poceo igrati challengere, i od znacajnijih rezultata imao je samo polufinale u Todi Challenger, Todi(ITA). Ne bi trebalo biti problema, Alund je ipak puno iskusniji i jaci igrac od ovog spanca.
Enrique Lopez-Perez (ESP)
Country: Spain,
Born June 3, 1991 (23 years old),
ATP Ranking
210.
Season High : 210.
Career High : 210.
Enrique Lopez-Perez (ESP)
Country: Spain,
Born June 3, 1991 (23 years old),
ATP Ranking
210.
Season High : 210.
Career High : 210.
imal gdje da se vidi statistika ovog meca '??FaraonTM je napisao/la:Šteta
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Damir trenutno na ATP listi uzivo se nalazi na 121. mjestu.Eventualnom pobjedom ide na 118.
BosnaE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tie break.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sad će Džumi zijanit ovo 
bgm nista od toga druze TB ne moze izbjecinewton_heath_lyr je napisao/la:Idemo sad brejk i onda u 3. set sa psiholoskom prednoscu.4-6,7-5,0-0
Idemo u tiebrake.
Gotovo je
Gotovo je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.