Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
@samo_lijevo
Uzimajući u obzir tekst koji sam pročitao o navijačima St.Paulija, uopšte me ne iznenađuje zašto njih nema na listi "najozloglašenijih". I ja sam imao mišljenje da su oni sila ali..
Zalaganje za pedderluk, lizanje sa Schickeriom itd
Uzimajući u obzir tekst koji sam pročitao o navijačima St.Paulija, uopšte me ne iznenađuje zašto njih nema na listi "najozloglašenijih". I ja sam imao mišljenje da su oni sila ali..
Zalaganje za pedderluk, lizanje sa Schickeriom itd
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa bas je to razlog da budu napadnuti ili da imaju neki obracun na tribinama.
Ova lista je pravljena na osnovu obicnih vrijedjanja pa do fizickih povreda.Nije ovdje rijec o jacini navijackih skupina,nego o broju pocinjenih nezakonitih djela.Podaci su iz policije.Recimo Borusija bi bila vodeca ako bi se uzimala teza djela,dok Dinamo i Hansa sa ovim "vrijedjanjima" glat predju Borusiju.Tu su ubrajali recimo kada neka grupa skandira drugoj da su ciga.. ili da su ****,komunisti itd.Onda uvrede na racun celnika klubova,politicara.Ima tih kaznjivih djela u Njemackoj koliko hoces,a nama se cine nebitnim.
Ako pogledas protivnike St.Paulija u drugoj ligi neces naci 3 kluba kojem oni nemaju neku uvredu uputiti.
Ova lista je pravljena na osnovu obicnih vrijedjanja pa do fizickih povreda.Nije ovdje rijec o jacini navijackih skupina,nego o broju pocinjenih nezakonitih djela.Podaci su iz policije.Recimo Borusija bi bila vodeca ako bi se uzimala teza djela,dok Dinamo i Hansa sa ovim "vrijedjanjima" glat predju Borusiju.Tu su ubrajali recimo kada neka grupa skandira drugoj da su ciga.. ili da su ****,komunisti itd.Onda uvrede na racun celnika klubova,politicara.Ima tih kaznjivih djela u Njemackoj koliko hoces,a nama se cine nebitnim.
Ako pogledas protivnike St.Paulija u drugoj ligi neces naci 3 kluba kojem oni nemaju neku uvredu uputiti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Mislio sam da je lista pravljena samo prema broju belaja, tuča i tako to. Zato sam i napisao da me ne iznenađuje da nema St.Paulija jer haman da se zalažu za toleranciju u svijetu, bar prema onom izvoru sa kojeg sam ja čitao ( Wikipedia
)
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Odlicna sedmica za Bundesligase u LP...
Leverkusen i BVB upsali sigurne pobjede i sve cetiri ekipe su blizu prolaza.
Nadajmo se da ce Gladbach i Wolfsburg pobjedama okoncati ovu uspjesnu sedmicu u Evropi.
Leverkusen i BVB upsali sigurne pobjede i sve cetiri ekipe su blizu prolaza.
Nadajmo se da ce Gladbach i Wolfsburg pobjedama okoncati ovu uspjesnu sedmicu u Evropi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Savrsena sedmica za Njemacki nogomet.
4 utakmice i 4 pobjede sto je svakako za pohvalu.
4 utakmice i 4 pobjede sto je svakako za pohvalu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Očekujem da napokon klubovi prorade i u evropskoj ligi.
Sjajno odrađeno kolo, Bayern i BvB 99% su objezbjedili 1/8 a u dobroj su poziciji i Schalke i Bayer.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
4 pobjede bundesligaša, super sedmica (ko što i rekoste). Bayern, Dortmund i Leverkusen jako suvereni, sigurni, uvjerljivi....Stvarno je tu bilo dosta rutine. I jedan Bayer sigurniji u Evropi, zreli su mi bili i protiv Benfice i večeras, nema tih posrtanja kao protiv Stuttgarta. Schalke igra za nijansu slabije ovosezonsku LP u odnosu na prošlu. Prošle sezone su bili dosta ubjedljiviji. S izdanjima od prošle sezone bi oni i Maribor pomeli u prošlom kolu. Ali i tu očekujem da će ih Di Mateo ustabiliti. Treba pogotovo defanzivnu itekako popraviti, Keller je taj dio zapustio skroz...
Uglavnom za sada vrlo dobar dojam bundesligaša u Ligi prvaka...
Uglavnom za sada vrlo dobar dojam bundesligaša u Ligi prvaka...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno tu dominiraju klubovi iz Serie A.Neutral je napisao/la:Očekujem da napokon klubovi prorade i u evropskoj ligi.
Vom Jäger zum Gejagten
Inače prema trenutnom stanju u sezoni 2015/16 BuLi preuzima drugu poziciju od Engleske na Uefinoj petogodišnjoj rang listi. 
P.S. Ustvari poravnato je stanje trenutno, isti broj bodova, kad je ta sezona u pitanju....
Dijelila bi se druga pozicija...
P.S. Ustvari poravnato je stanje trenutno, isti broj bodova, kad je ta sezona u pitanju....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
S mnogo manje novca rade mnogo veći uspjeh, 
- schweinsteiger
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bundesliga je buduce savrsenstvo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Svaka cast Gladbachu i Wolfsburgu na pobjedama...
Perfektna sedmica u Evropi sa maksimalnim ucinkom i mislim da je ovo prvi putu historiji da svi ucesnici u Evropi upisu pobjedu u jednom kolu.

Perfektna sedmica u Evropi sa maksimalnim ucinkom i mislim da je ovo prvi putu historiji da svi ucesnici u Evropi upisu pobjedu u jednom kolu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Samo da se tako nastavi. Nadam se da će se riješiti i problemi oko tv prava, vrijeme je da osim Bayern-a i drugi klubovi krenu prema Aziji i Americi.
Bundesliga raste svakim danom, top 16 prošle godine sa 4 njemačke ekipe, a i ove godine je taj scenarij moguć,
Bundesliga raste svakim danom, top 16 prošle godine sa 4 njemačke ekipe, a i ove godine je taj scenarij moguć,
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- TammoHarder
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Ni jedna puna stranica napisana za pola godine - moderatori znate šta vam je činiti s temom 
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Werderu neko prokletstvo visi nad glavom. 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.