NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ma mora se ozbiljno obračunati sa kriminalom pranja novca u Jedinstvu i to treba tužilaštvo da pokrene da bi se pojedini ljudi odmaknuli od kluba, druge nema.
Što se tiče trenutne uprave ako žele da se njihovo "poštenje" ikako primjeti moraju se pozabaviti stanjem stadiona i pozicijom na tabeli. Jer tabela je rezultat rada, a stadion rezultat ozbiljnosti održavanja.
Evo na pauzi mogu naći još nekog u upravi, pojačati sponzorstvo po kantonu, ne znam što Pirnar ne pokušaju kontaktirati po prihodima je jedna od najjačih firmi u državi barem da se zamjeni Preminger koji je sada hercegovački...
Što se tiče trenutne uprave ako žele da se njihovo "poštenje" ikako primjeti moraju se pozabaviti stanjem stadiona i pozicijom na tabeli. Jer tabela je rezultat rada, a stadion rezultat ozbiljnosti održavanja.
Evo na pauzi mogu naći još nekog u upravi, pojačati sponzorstvo po kantonu, ne znam što Pirnar ne pokušaju kontaktirati po prihodima je jedna od najjačih firmi u državi barem da se zamjeni Preminger koji je sada hercegovački...
Kreševo je u Srednjoj Bosni nije u HercegoviniIceplayer je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:57Ma mora se ozbiljno obračunati sa kriminalom pranja novca u Jedinstvu i to treba tužilaštvo da pokrene da bi se pojedini ljudi odmaknuli od kluba, druge nema.

Bravo za prijedlog Pirnara,treba otići razgovarati milion puta su bili sponzori razni sportski desavanja na Kantonu,ali ne samo Pirnar već i ostali od Kljuca pa do Kladuse ići hodati pricati dogovarati,izuzetno jaki firmi ima po Kantonu
Meni nije jasno kako u Bihacu nema neko sposoban i jak da digne Jedinstvo na veci level osim Tigra sto je bio, Bihac dobar grad jedan od ljepsih i dobri ljudi, imate rijeku najbolju samo vam fali da sredite stadion i klub, ipak ste vi blize hr granici i sloveniji, sretno vam u sljedecoj sezoni
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Gore telefonske linije na relaciji unsko sanski - zenicko dobojski 
Zato sto su biscani izmedju sebe podijeljeni vise nego ovi narodi u BiH. Smeta nam sve, vucemo na 15 razlicith strana. Zato se Cazin razvija 10 puta brze od Bihaca, svi vuku na jednu stranu kod njih. Ima dosta ljudi u Bihacu koji su bili dio kluba a voljeli bi da on propadne, dal zbog straha od njihovih kriminalnih radnji u klubu ili nesto drugo, ne znam.fukara87 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 08:47Meni nije jasno kako u Bihacu nema neko sposoban i jak da digne Jedinstvo na veci level osim Tigra sto je bio, Bihac dobar grad jedan od ljepsih i dobri ljudi, imate rijeku najbolju samo vam fali da sredite stadion i klub, ipak ste vi blize hr granici i sloveniji, sretno vam u sljedecoj sezoni
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Tigar je imao jake veze, jaka poznanstva. Kad nekom kaze da mora dati toliko u klub, mora dati, nema sta ne mogu. Ali isto i tad je bio kriminal. Daleko od postenja, i tad je sve i pocelo.fukara87 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 08:47Meni nije jasno kako u Bihacu nema neko sposoban i jak da digne Jedinstvo na veci level osim Tigra sto je bio, Bihac dobar grad jedan od ljepsih i dobri ljudi, imate rijeku najbolju samo vam fali da sredite stadion i klub, ipak ste vi blize hr granici i sloveniji, sretno vam u sljedecoj sezoni
Citav bihac zna ljude koji su u klubu 20 godina. Nisu tu zato sto nema para
I te ljude niko otjerati ne moze. Veliku korist su imali. Sto se vidi sta su uradili od kluba
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
presipamo iz supljeg u prazno, nista se promjenilo nije Hasan ce otici vjerovatno, toliko je jake ljude imao oko sebe da su ga svi napustili, uzjahace drugi svu krivicu prebaciti na prethodnike i tako…
prelistajte slobodno par stotina stranica i vidite kako se godinama ista prica vrti, konstantno ljudi dolaze i cude se kako ne mozemo…
prelistajte slobodno par stotina stranica i vidite kako se godinama ista prica vrti, konstantno ljudi dolaze i cude se kako ne mozemo…
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Po svemu sudeci priprema se teren za Emira Mujadzica da se vrati u klub iduce sezone gdje ce vjerovatno imati podrsku gradonacelnika Sedica.
Hasan odlazi, nadam se da su pojedinci na ovom forumu zadovoljni sa tim, uzivajte uz EM ponovo koji nas je sa Jedinstvom odveo u Evropu .
Hasan odlazi, nadam se da su pojedinci na ovom forumu zadovoljni sa tim, uzivajte uz EM ponovo koji nas je sa Jedinstvom odveo u Evropu .
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Odakle vam to, jel imate neke informacije ili to govorite zbog onih objava na Prva liga stranici?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa i Hasana je podržavao Sedić ?
Dobro Hasan je DF a Emir SBB politicki gledano blizi mu je Emir i korisniji od Hasana ako cemo tom linijom političkom naravno koja nema veze sa sportom...
Dobro Hasan je DF a Emir SBB politicki gledano blizi mu je Emir i korisniji od Hasana ako cemo tom linijom političkom naravno koja nema veze sa sportom...
-
- Kontakt:
Emir ima i pare, koje Hasan nema. I sa Emirom smo se i borili za prvo mjesto, i imali ekipu kako treba. To ko ga je zajebao, kako , sta se sve izdesavalo tesko cemo saznati. Ja sam Licno slusao Emira kad je pricao da cemo imati prijateljske klubove iz turske prve lige. Da je dogovoreno da dolaze kod nas u Bihac ako udjeml u PL. Ali naravno sve palo u vodu. Imao je fin plan samo je htio sve preko noci
Zadnja izmjena: nebeskasila, dana/u 03 jun 2024, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ga ne podrzavam zbog kupovine utakmica, a raspitajte se i za Emirove mjenice s kojima je skoro ugasio klub.nebeskasila je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:11Emir ima i pare, koje Hasan nema. I sa Emirom smo se i borili za prvo mjesto, i imali ekipu kako treba. To ko ga je zajebao, kako , sta se sve izdesavalo tesko cemo saznati. Ja sam Livno slusao Emira kad je pricao da cemo imati prijateljske klubove iz turske prve lige. Da je dogovoreno da dolaze kod nas u Bihac ako udjeml u PL. Ali naravno sve palo u vodu. Imao je fin plan samo je htio sve preko noci
Hocu zdrav klub, a ne uspjeh preko noci, sa Emirom nema temelja samo se gradi.
-
- Kontakt:
Takodjer brate, ali ako cemo se ikad boriti za PL nikad uci necemo bez dogovora i kupovine. Da dodje Abramović ne moze bez kupovine. Ovdje nije bitna samo ekipa i to svi znamo. Nisam za te stvari, necu nikad biti. Daj Boze da se liga utegne pa da se igra posteno. Jer tako je najpravednije.harden je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:15Ja ga ne podrzavam zbog kupovine utakmica, a raspitajte se i za Emirove mjenice s kojima je skoro ugasio klub.nebeskasila je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:11Emir ima i pare, koje Hasan nema. I sa Emirom smo se i borili za prvo mjesto, i imali ekipu kako treba. To ko ga je zajebao, kako , sta se sve izdesavalo tesko cemo saznati. Ja sam Licno slusao Emira kad je pricao da cemo imati prijateljske klubove iz turske prve lige. Da je dogovoreno da dolaze kod nas u Bihac ako udjeml u PL. Ali naravno sve palo u vodu. Imao je fin plan samo je htio sve preko noci
Ne znam ni zasto bi Emir dolazio ponovo u klub jer koliko je puta blokirao raczn kluba da se klub zamalo ugasio zbog njega
Emir zna ljude i ljudi znaju emira,u poslovnom svijetu je poštovan i van granica dražave za grad i kanton da ne pricam,i sam poslujem sa njim preko svoje firme i pošten je sigurno što se tog dijela tiče,nedavno smo sjedili pričali o svemu u gradu vecinom o sportu nije imao bas riječi hvale za sva desavanja oko sporta u gradu sto je i u pravu svakako.Kako bi to izgledalo sa njim ne znam.
Ne razmisljaju kod nas ljudi nista boga mi... I sta kad istreses toliko para za PL? Opstat ces tamo, pogotovo sada kad se skrati liga i bude ti trebalo par miliona da imas ikakve sanse za opstanak? Treba pogledati evo budzet Igmana i koliko treba za borbu za opstanak u PL, a to povecajte za jedno 50% kad se skrati liga sada. Stadion se raspada u svakom aspektu, nemas 15 lopti u klubu, svako pola godine struja i voda iskljucene...nebeskasila je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:19Takodjer brate, ali ako cemo se ikad boriti za PL nikad uci necemo bez dogovora i kupovine. Da dodje Abramović ne moze bez kupovine. Ovdje nije bitna samo ekipa i to svi znamo. Nisam za te stvari, necu nikad biti. Daj Boze da se liga utegne pa da se igra posteno. Jer tako je najpravednije.harden je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:15Ja ga ne podrzavam zbog kupovine utakmica, a raspitajte se i za Emirove mjenice s kojima je skoro ugasio klub.nebeskasila je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:11Emir ima i pare, koje Hasan nema. I sa Emirom smo se i borili za prvo mjesto, i imali ekipu kako treba. To ko ga je zajebao, kako , sta se sve izdesavalo tesko cemo saznati. Ja sam Licno slusao Emira kad je pricao da cemo imati prijateljske klubove iz turske prve lige. Da je dogovoreno da dolaze kod nas u Bihac ako udjeml u PL. Ali naravno sve palo u vodu. Imao je fin plan samo je htio sve preko noci
Ne znam ni zasto bi Emir dolazio ponovo u klub jer koliko je puta blokirao raczn kluba da se klub zamalo ugasio zbog njega
Udjes u PL, ispadnes prvu sezonu i onda se mozes gasiti jer nemas nikakve zdrave temelje, sve se srusi kao kula od karata.
Još nešto,sam Emir ne moze,Emir bi trebao imati jos bar 2-3 jaka privatnika iz Bihaća da stanu uz njega i to pokrenu,koliko je to realno i moguce ne znam,ali taj momentum sa tim ljudima bi mozda pomogao da se krene ka boljem.
-
- Kontakt:
Treba naučiti stvarati pare. Klub ni od kud nema dobit. Samo trosak. Treba biti stabilan prvoligaš. Mi bi da se jedne godine borimo za opstanak , a vec sljedecu bi bili prvi. Sve smo mi ispričali na forumu, da hoce ko iz uprave uci pa procitati par komentara, mislim da bi znali kako dalje.
Zavrsiti ponovno teren. Zavrsiti glavni teren jer nema smisla igrati na onoj njivi. Samo te dvije stvari su koji milion. Tribine se prepolile. Gledas kad ce koje dijete propasti. Jedan potres da udari u Bihacu srusilo bi se sve, a kako su cesti potresi strah me i ici na veliku tribinu. Mogao bi covjek nabrojati sto stvari koje treba rijesiti prije pomisljanja na PL
Zavrsiti ponovno teren. Zavrsiti glavni teren jer nema smisla igrati na onoj njivi. Samo te dvije stvari su koji milion. Tribine se prepolile. Gledas kad ce koje dijete propasti. Jedan potres da udari u Bihacu srusilo bi se sve, a kako su cesti potresi strah me i ici na veliku tribinu. Mogao bi covjek nabrojati sto stvari koje treba rijesiti prije pomisljanja na PL
Nas glavni teren je jedno 200-300 hiljada maraka udaljen od borbe za PL, za pocetak.