Lech-Sarajevo (1:0 25', 1:1 43' Velkoski,2:1 50',3:1 60',3:2 90' Benko)
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo- Lech 1:0 (Benko 70')

http://www.transfermarkt.com/vukasin-po ... ieler/6441Head je napisao/la:Sta se ovo spominje reprezentativac Crne Gore da bi mogao doci na gol
Ovaj je trenutno bez kluba a odgovara opisu
Ti si opet šampion !
Odlicno, izganjacemo mu drzavljanstvo do Lecha.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
a Kelava ? 
@fuade ne zajebavaj se s tim rezultatima, poslije onakve sezone ti bi da srcane dobijamo i na pocetku ove
@fuade ne zajebavaj se s tim rezultatima, poslije onakve sezone ti bi da srcane dobijamo i na pocetku ove
Pyro is not a crime !
Pa evo protiv Ukrajinaca se vidjelo da za Benku nemamo zamjenu.Buzdovan je napisao/la:Napadac???amypitar je napisao/la:Treba nam golman ,napdac i jedna giga/mega ,10-tka.Stojcev,Alispahic to sigurno nisu.
Nemamo napadaca koji bi ga dostojno zamjenio.
Ljepota danas
Jos ako bi Kelavu doveli..... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jao miline, braćo!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nego, ima li iko informacije o onom Saniju? Hoće li potpisivati ili nije prošao probu?
Meni se dopada činjenica što je brz k'o struja. U ovoj bi kukuruz ligi sviju preskakako.
Meni se dopada činjenica što je brz k'o struja. U ovoj bi kukuruz ligi sviju preskakako.
Postovani,
u par navrata su se obracali mladi da zele da zarade.Evo prilike potreban veci broj mladih 14.07.2015 Utakmica FK Sarajevo-KKS Lech Poznan.Opis posla prodaja sokova i grickalica.Dnevnica za cca 2 sata rada 20,00 KM.Zbog akreditovanja prijave do 12.07.2015.javite se u komentar a mi cemo vam se javiti. Zvanicna prodaja FK.Sarajevo
evo izaslo na spottedu pa eto ko hoce nek se prijavi
u par navrata su se obracali mladi da zele da zarade.Evo prilike potreban veci broj mladih 14.07.2015 Utakmica FK Sarajevo-KKS Lech Poznan.Opis posla prodaja sokova i grickalica.Dnevnica za cca 2 sata rada 20,00 KM.Zbog akreditovanja prijave do 12.07.2015.javite se u komentar a mi cemo vam se javiti. Zvanicna prodaja FK.Sarajevo
evo izaslo na spottedu pa eto ko hoce nek se prijavi
Pyro is not a crime !
- Burberry46
- Kontakt:
Po mahali se spominju Kelava opet i ovaj Vukasin kao golmani i neki igrac iz Kelna 
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Zahirovića,ovaj na frm je rekao da oko 25. Ce biti update cijena na TM u tako da očekujete da jos suočimo bar milion haha
Sabrine mi moje!
Sta ti je brate,gori si od Azraila,pa pola bi nas pomrloFuadHz je napisao/la:Sarajevo- Lech 1:0 (Benko 70')
Lech-Sarajevo (1:0 25', 1:1 43' Velkoski,2:1 50',3:1 60',3:2 90' Benko)![]()
![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
a nama dobro je a nama dobro a nama dobro je a nama dobro jeAdo76 je napisao/la:Sta ti je brate,gori si od Azraila,pa pola bi nas pomrloFuadHz je napisao/la:Sarajevo- Lech 1:0 (Benko 70')
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma k.urac moj bi mi bilo dobro da bude i slican scenario ovomMortemHz je napisao/la:a nama dobro je a nama dobro a nama dobro je a nama dobro jeAdo76 je napisao/la:Sta ti je brate,gori si od Azraila,pa pola bi nas pomrloFuadHz je napisao/la:Sarajevo- Lech 1:0 (Benko 70')
![]()
![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
Čim mi neko spomene našu utkamicu sa Lechom na pamet mi pada meč sa velikim brojem dobrih prilika i za jedne i za druge, sanjao sam da smo ih uzeli 4-2 na Koševu.
*ebo Vukasina, gledaj kakvi deb*li njemu golove daju..

*ebo Vukasina, gledaj kakvi deb*li njemu golove daju..

Head je napisao/la:Je li se oglasio Husaric za one intervencije Ostrakovica bem ga usta.
btw.
Al fakat treba nam samo golman očito je da Oštraković ne može evropu pokriti.
SRETAN BROJ - 1725
- muhamedhulk
- Kontakt:
Aaa znaci moj imenjak je na ovog mislio kad je obecao veliko ime u klubu, posto je Vukcevic otpao..
A Poleksic je iskusan, branio u LP, osvojio u madjarskoj ligu, igrao i u Ita, i reprezentativac CG. Dovoljno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A Poleksic je iskusan, branio u LP, osvojio u madjarskoj ligu, igrao i u Ita, i reprezentativac CG. Dovoljno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.