https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prati se forum 
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- slavko njegus
- Kontakt:
Joj Lazara... ovako se odavno nisam nasmijao...
A sada pravac Zetra...idemo zmajevi..
A sada pravac Zetra...idemo zmajevi..
nisu loše mlOde 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne bih da se hvalim, ali, ili sam pogodio sta se MORA odraditi ili su prihvatili sugestiju... Uglavnom, svaka cast !
16.07.
16.07.
MOLIM VAS odradite dobru promociju sljedece utakmice, malo po gradu, tv, radio, plakati i sl. Ovu priliku i euforiju navijaca ne smijemo propustiti... Nekako bi se morali "iskoristiti" simpatizeri koji ce doci na utakmicu protiv Plzena... Npr hostese ispred prodajnih mjesta u danima prije utakmice koje bi prikupljale novac i popunjavale prijavnice za clansku kartu koje bi se onda podizale u naknadnom terminu u Plavom salonu... Cijene karata napraviti posebno za clanove a posebno za one koji to nisu, npr. jug 5KM a ko nije clan 10KM, istok 10 odnosno 15 i zapad 15 odnosno 20 po istoj logici... NAPRIJED ŽELJO !
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa nek vam sad sta kazu komsije 
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
http://sportsport.ba/ino_fudbal/fk-zelj ... -lp/109425" onclick="window.open(this.href);return false;
mi sto smo vec kupili godisnju samo se snjom pojavimo na dan utakmice i udjemo ili moramo u plavi salon podici ulaznicu ?
mi sto smo vec kupili godisnju samo se snjom pojavimo na dan utakmice i udjemo ili moramo u plavi salon podici ulaznicu ?
NO PYRO NO PARTY
Ne bih da budem pitarka,al mi cemo opet osvojit titulu 
Željeznicar za život cijeli !
nemojte molim vas, sarajevo dovodi provjerena pojačanja a mi tuđi otpad...
Svaka cast Lazaru !
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
evo i jovetic ode u city s bozijom pomoci da se dijamant sad proda...
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
ugura i bandovića i loptu u gol, čisti faul
autogol majstorski što jest jest
Ono je stvarno sramota, mogao je ranije tri puta da ispuca loptu a on krece naprijed.ChWilla je napisao/la:ugura i bandovića i loptu u gol, čisti faul![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- champions1921
Kupe mi fazonechampions1921 je napisao/la:Moze li se danas uzeti i sezonska ili??ipetm je napisao/la:Počinje prodaja članskih: Budi Željo!
http://fkzeljeznicar.ba/pocinje-prodaja ... eljo/5992/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bila bi dobra finta da su omogucili da clanovi mogu sezonske koristiti i za tekmu protiv plzena..
Salu na stranu.. Odlican potez nasih.. Ovo bi trebalo poprilicno popraviti prodaju godisnjih..
BUDI ŽELJO !!!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nema dljaka da falji u sljadoled
Vas Zeljkovic je Maicon za naseg Radulovica ...
Ma mi smo Bayern za vasaS_Roma je napisao/la:Vas Zeljkovic je Maicon za naseg Radulovica ...
NO PYRO NO PARTY
Slazem se ...Buu je napisao/la:Ma mi smo Bayern za vasaS_Roma je napisao/la:Vas Zeljkovic je Maicon za naseg Radulovica ...
ne bi bilo fer prema zeljkoviću da ne počne i revanš. ali obzirom da je benjo "naše dijete" i "u izlogu" dabogda da to ne prevagne.
- bistrikboy
- Kontakt:
Benjo je bolji i nek' igra,Svraka isto tako,igracki cemo imati jaci tim na Kosevu,licno se nadam da cemo biti u stanju ponoviti igru kao protiv macabija na kosevu kad nismo pogadjali a igrali odlicno,samo sad sam siguran da ce poneka lopta ipak u gol.Kako se tekma blizi Viktorija slabija iz minute u minutu a mi Real Madrid,yebem te euforijoChWilla je napisao/la:ne bi bilo fer prema zeljkoviću da ne počne i revanš. ali obzirom da je benjo "naše dijete" i "u izlogu" dabogda da to ne prevagne.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- storm_raider
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.