Dobro dosao Fudo heheheheFuadHz je napisao/la:Zdravo raja, evo napokon sam uspio da se registrujem, pozz ShofaIIi svim ostalim forumasima
Naceka se ti na registraciju, komfirmaciju kako admin rece. Hajd nek se sa hajrom zavrsilo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro dosao Fudo heheheheFuadHz je napisao/la:Zdravo raja, evo napokon sam uspio da se registrujem, pozz ShofaIIi svim ostalim forumasima
Mi smo se zamjenili za dresove sa ukraincima i sad poljaci misle da su nas ukrainci uzeli 3:0 hehehehehehbordobijeli je napisao/la:jojjj meni jos ne ide u glavu ovaj plan od juce nase strucnog staba da ih zavaramo promjenom dresova i lezernom igrom![]()
![]()
![]()
FrancescoTotti je napisao/la:koji ste vi sebi kraljevi
Ajde samo reci o čemu se radi.. Nesta o stadionu, novom sponzoru,igraču nekom? Ili Delac dolazi?egocentrik je napisao/la: U toku ove sedmice nas sve ceka jos jedan mustuluk, radujte se

BosnianKingdom je napisao/la:Ajde samo reci o čemu se radi.. Nesta o stadionu, novom sponzoru,igraču nekom? Ili Delac dolazi?egocentrik je napisao/la: U toku ove sedmice nas sve ceka jos jedan mustuluk, radujte se
Bravo.epidemija je napisao/la:Uprava radi odlican posao, ko je barem malo u biznisu zna kako je tesko posloziti sve ove konce i urediti ovakav sistem poslovanja na kojem sada radi fks. Treba znati da su uvjek dva segmenta jedan sportski i drugi ovaj poslovni ambijent koji je mnogo kompleksniji i tezi od ovog prvog.
Na putu smo da napravimo mnogo toga jer su ljudi izuzetno posveceni, predani kao nijedna uprava do sada. Imaju viziju ne rade instant stvari nego gledaju daleko daleko naprijed.
Na nama navijacima je jedino ostalo da kupimo karte i clanske i da radimo ono sto najbolje znamo da navijamo. Zato me malo nervira prica oko cijene karata, iako znam da je kriza, ali mislim da su ipak prilagodjene siromasnom bih dzepu. Ako mi ne budemo dolazili na kosevo u sto vecem broju mi cemo biti ti koji smo izdali ovaj projekat a koji se kunu u ljubav prema klubu. Zato braco clanske i karte i navijamo to je do nas a oni svoj posao odlicno rade.
Oko toga se ne briniAdiFKS je napisao/la:Ne trebaju nam nikakvi bekovi, kapitalci ovo ono....treba nam golman. Ne da nam treba neophodan je.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, skoJaa i 19 gostiju.