sreca pa sam lijen..i nisam otisaojoker90 je napisao/la:Opet nas yebase za karte danas.Izletim s posla jer su rekli u srijedu-cetvrtak da dolaze, kad ono sad u petak tek!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sreca pa sam lijen..i nisam otisaojoker90 je napisao/la:Opet nas yebase za karte danas.Izletim s posla jer su rekli u srijedu-cetvrtak da dolaze, kad ono sad u petak tek!
Kapa dole brate, uzivao sam u svakoj recenici! Neka se ovakvo razmisljanje siri kao tvoj nick! Pozz...epidemija je napisao/la:Uprava radi odlican posao, ko je barem malo u biznisu zna kako je tesko posloziti sve ove konce i urediti ovakav sistem poslovanja na kojem sada radi fks. Treba znati da su uvjek dva segmenta jedan sportski i drugi ovaj poslovni ambijent koji je mnogo kompleksniji i tezi od ovog prvog.
Na putu smo da napravimo mnogo toga jer su ljudi izuzetno posveceni, predani kao nijedna uprava do sada. Imaju viziju ne rade instant stvari nego gledaju daleko daleko naprijed.
Na nama navijacima je jedino ostalo da kupimo karte i clanske i da radimo ono sto najbolje znamo da navijamo. Zato me malo nervira prica oko cijene karata, iako znam da je kriza, ali mislim da su ipak prilagodjene siromasnom bih dzepu. Ako mi ne budemo dolazili na kosevo u sto vecem broju mi cemo biti ti koji smo izdali ovaj projekat a koji se kunu u ljubav prema klubu. Zato braco clanske i karte i navijamo to je do nas a oni svoj posao odlicno rade.
Ovo je dobra ideja , Garantujem da bi u Visokom puklo sto clanskih.zagorski je napisao/la:Treba sto vise ovih akcija za uclanjenje provoditi i u drugim mjestima,pogotovo koja nisu bas daleko od Sarajeva npr.:visoko,breza,olovo,gorazde itd. Dali kroz neke standove,prijateljske utakmice ili na bilo koji nacin samo da se sto vise raje upozna sa pogodnostima. A vjerujte da veliki interes postoji i izvan Sarajeva.
golman će se završiti, logično da nam Matej najviše odgovara, zna klub, igrače, mogli bi ga preuzeti nakon isteka ugovora, naša repka, itd.AdiFKS je napisao/la:A cujem i ja info razne, Delac, imena par jos....al nikako da se zavrsi. Vec me srklet fata
Golman se bas i ne mora uigravat da bi bio efektivan tako da mislim da zato cekaju da vide mogul dobit Delaca. Interesuje me poslije 9 tog , kad se registruju igraci za LP , imal izuzece neko da mozes dodat nekog ?DenchiNL je napisao/la:golman će se završiti, logično da nam Matej najviše odgovara, zna klub, igrače, mogli bi ga preuzeti nakon isteka ugovora, naša repka, itd.AdiFKS je napisao/la:A cujem i ja info razne, Delac, imena par jos....al nikako da se zavrsi. Vec me srklet fata
u slučaju da se to ne desi imaju 2 rješenja s kojima se obavio jedan dio razgovora za svaki slučaj....niko ne spava u klubu....![]()
![]()
Zar ne važi pravilo da igrača možeš registrovati 24h prije utakmice ili sam ja nešto pomiješao?paulus je napisao/la:Golman se bas i ne mora uigravat da bi bio efektivan tako da mislim da zato cekaju da vide mogul dobit Delaca. Interesuje me poslije 9 tog , kad se registruju igraci za LP , imal izuzece neko da mozes dodat nekog ?DenchiNL je napisao/la:golman će se završiti, logično da nam Matej najviše odgovara, zna klub, igrače, mogli bi ga preuzeti nakon isteka ugovora, naša repka, itd.AdiFKS je napisao/la:A cujem i ja info razne, Delac, imena par jos....al nikako da se zavrsi. Vec me srklet fata
u slučaju da se to ne desi imaju 2 rješenja s kojima se obavio jedan dio razgovora za svaki slučaj....niko ne spava u klubu....![]()
![]()
1 igrač se može registrovati najkasnije 24h prije meča,BordoArmy88 je napisao/la:Zar ne važi pravilo da igrača možeš registrovati 24h prije utakmice ili sam ja nešto pomiješao?paulus je napisao/la: Golman se bas i ne mora uigravat da bi bio efektivan tako da mislim da zato cekaju da vide mogul dobit Delaca. Interesuje me poslije 9 tog , kad se registruju igraci za LP , imal izuzece neko da mozes dodat nekog ?
Znaci to je sigurno pravilo , ok onda mi je jasno so jos cekaju . Golman ce bit dodan , ne sumnjam u to da li Delac ili neki opcija B.DenchiNL je napisao/la:1 igrač se može registrovati najkasnije 24h prije meča,BordoArmy88 je napisao/la:Zar ne važi pravilo da igrača možeš registrovati 24h prije utakmice ili sam ja nešto pomiješao?paulus je napisao/la: Golman se bas i ne mora uigravat da bi bio efektivan tako da mislim da zato cekaju da vide mogul dobit Delaca. Interesuje me poslije 9 tog , kad se registruju igraci za LP , imal izuzece neko da mozes dodat nekog ?
Dobro je, ipak mi post nije toliko pomutio sjećanja!DenchiNL je napisao/la:1 igrač se može registrovati najkasnije 24h prije meča,BordoArmy88 je napisao/la:Zar ne važi pravilo da igrača možeš registrovati 24h prije utakmice ili sam ja nešto pomiješao?paulus je napisao/la: Golman se bas i ne mora uigravat da bi bio efektivan tako da mislim da zato cekaju da vide mogul dobit Delaca. Interesuje me poslije 9 tog , kad se registruju igraci za LP , imal izuzece neko da mozes dodat nekog ?
I ja, al da ne pauzira sest mjeseci..amypitar je napisao/la:Dovođenjem golmana vjerovatno bi bio zavrsen prelazni rok.Ja se opet nadam do pocetka prvenstva nekom kapitalcu.
moguće da bude odlazaka još a uzročno-posljedično onda i novih dolazakaamypitar je napisao/la:Dovođenjem golmana vjerovatno bi bio zavrsen prelazni rok.Ja se opet nadam do pocetka prvenstva nekom kapitalcu.
Malene, realno.. Uvijek su tu, al nece izdrzat do samog kraja..amypitar je napisao/la:Koga samo realno,vidite pored nas u borbi za titulu.?
Otpad i Zrinjski,Sloboda i Siroki izaamypitar je napisao/la:Koga samo realno,vidite pored nas u borbi za titulu.?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.