FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

old school
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la old school » 19 jul 2013, 02:30

AsharaK je napisao/la:Mene zanima koliko je danas prodano članksih?

Hvala :)
ako je vjerovati po onoj slici nume 1921,mada mi to malo nerealno zvuci ta brojka za dan dva,mislim da je on ipak sebi napravio taj broj unaprijed
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 jul 2013, 02:30

U koliko je ždrijeb sutra?

Vils
Kontakt:

Post Postao/la Vils » 19 jul 2013, 02:36

Može li se uzeti, rezervisati broj unaprijed? :D
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 19 jul 2013, 03:31

mirzatele je napisao/la:U koliko je ždrijeb sutra?
12:00 Liga Prvaka trece pretkolo
13:00 Liga Evrope trece pretkolo

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 19 jul 2013, 03:35

Jel moze Zeljkovic igrat CB ili mozda zadnjeg veznog?
Da li ce Zeljo igrat sa Adilom i Hodzicem od prve ili samo Adil ?Ne znam sto ali volio bi mozda vidjet i Sabana mozda da gol kao i Sirokom u finalu kupa(m.Van Basten style :) )
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 19 jul 2013, 04:05

MuhamedTM je napisao/la:Jel moze Zeljkovic igrat CB ili mozda zadnjeg veznog?
Da li ce Zeljo igrat sa Adilom i Hodzicem od prve ili samo Adil ?Ne znam sto ali volio bi mozda vidjet i Sabana mozda da gol kao i Sirokom u finalu kupa(m.Van Basten style :) )
Zeljkovic zna igrati CB i lijevi bek, ali je vrlo rizikantno sad mjenjati poziciju.

Ili Zeljkovic ili Colic na desnom beku, to je Amarova odluka.

Adilovic ce sigurno igrati od prve minute, poznavajuci Amara i njegove odluke.
Za sve ti hvala Amare!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 19 jul 2013, 04:29

BosniaHerzegovina je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Jel moze Zeljkovic igrat CB ili mozda zadnjeg veznog?
Zeljkovic zna igrati CB i lijevi bek, ali je vrlo rizikantno sad mjenjati poziciju.

Ili Zeljkovic ili Colic na desnom beku, to je Amarova odluka.

Adilovic ce sigurno igrati od prve minute, poznavajuci Amara i njegove odluke.
Znam da ce Adil igrati ali mislim da li ce pocet Hodzic s njim ili sam Adil, za Zeljkovica pitam zato sto je Kerla van svake forme .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 19 jul 2013, 08:26

old school je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Mene zanima koliko je danas prodano članksih?

Hvala :)
ako je vjerovati po onoj slici nume 1921,mada mi to malo nerealno zvuci ta brojka za dan dva,mislim da je on ipak sebi napravio taj broj unaprijed
NIje prodato više od 160 jučer, sigurno. Nije ni moglo više s obzirom na tempo, dok se ispuni formular, par minuta dok unesu podatke...

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 19 jul 2013, 08:31

Sto se tice clanskih prodaja ide dobro, kod mene je broj 121, a broj godisnje za sjever 013. Sve u svemu bice ovo jos bolje jer juce je tek bio prvi dan prodaje iako sam dosao u pola 6 red je bio pred vratima.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 19 jul 2013, 09:14

@Baja jarane eto rekoh ti ja sačekaj još malo možda se nešto i uradi. U svakom slučaju ti si jedan od onih koji daju prijedloge dobronamjerne i koji kritikuje na isti način. Pozdrav od mene veliki i činjenica jeste da se moglo i malo ranije sve to odraditi. Ne mislim na ovo z aPlzen nego za ove godišnje i članske pa im sad ne bi bila frka jer bi do sada imali sigurnih 1000 vlasnika godišnih koji ne bi pravili gužvu nego bi došli samo po svoju kartu za Plzen. Ali opet niko od nas ne zna šta se dešava u pozadini i sa kojim se problemima ljudi susreću. Možda su bili i objektivni problemi.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2013, 09:16

Plzen danas igra ligasku utakmicu sa Bohemiansom 1905
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 jul 2013, 09:28

Red je i da se pohvale,napredujemo polako ali sigurno ! Volim te Željo :D

p.s stari limvo te (dao lovu za clansku i godisnju :D :D )
Željeznicar za život cijeli !

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 19 jul 2013, 09:46

ZZtop10 je napisao/la:pretjera ga ti paprice. gdje ces s tri covjeka u odbrani primili bi za 20 minuta 3 gola.Ne smijemo srljati niposto !

100 % sam siguran da ce igrati ista ekipa kao i u plzenu samo umjesto hasanovica upada svraka i to je to. Nema potrebe nista mjenjati.
Mislio sam na 5-3-1-1, ali neznam to napravit da tako izgleda. Yani je prespor za ono što moramo odigrati na Hadisonu. Kerla također, i treba igrati samo radi skoka, ali objektivno, ako izađe na 40 metara fasovat ćemo odmah.

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 19 jul 2013, 10:00

Evo mene nakon bezveznog odsustva zbog nekakvog bana zbog "trolla" toga uvjek možeš nafatat ako hoćeš, a ovi su očito tako i htjeli.
Sad o igri ponosan sam na naše momke i ekipu niko nam ništa ne može u ligi bar ono što sam vidio opet smi mi kandidati na ubjedljivu titulu ove godine.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 jul 2013, 10:09

Yani prespor?
Sport je lijek za tijelo i duh.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 10:10

zeljooooo je napisao/la:Evo mene nakon bezveznog odsustva zbog nekakvog bana zbog "trolla" toga uvjek možeš nafatat ako hoćeš, a ovi su očito tako i htjeli.
Sad o igri ponosan sam na naše momke i ekipu niko nam ništa ne može u ligi bar ono što sam vidio opet smi mi kandidati na ubjedljivu titulu ove godine.
Odbij' delegat !
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 19 jul 2013, 10:16

Baja_Zvjerka je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:Evo mene nakon bezveznog odsustva zbog nekakvog bana zbog "trolla" toga uvjek možeš nafatat ako hoćeš, a ovi su očito tako i htjeli.
Odbij' delegat !
[youtube][/youtube] :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Suarez46
Kontakt:

Post Postao/la Suarez46 » 19 jul 2013, 10:17

Hoće li se praviti one grupice prije izvlačenja za 3 pretkolo ?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 10:18

zaboljisportuBiH je napisao/la:@Baja jarane eto rekoh ti ja sačekaj još malo možda se nešto i uradi. U svakom slučaju ti si jedan od onih koji daju prijedloge dobronamjerne i koji kritikuje na isti način. Pozdrav od mene veliki i činjenica jeste da se moglo i malo ranije sve to odraditi. Ne mislim na ovo z aPlzen nego za ove godišnje i članske pa im sad ne bi bila frka jer bi do sada imali sigurnih 1000 vlasnika godišnih koji ne bi pravili gužvu nego bi došli samo po svoju kartu za Plzen. Ali opet niko od nas ne zna šta se dešava u pozadini i sa kojim se problemima ljudi susreću. Možda su bili i objektivni problemi.
Naravno, mozda se vec planiralo i sl. Samo bolje je odmah poceti sa sugestijama, na vrijeme, nego cekati, pa ako nisu o tome mislili onda bi vec bilo kasno... Odmah sam im poslao e-mail tu noc kad smo igrali sa Plzenom, ako su vec mislili to uraditi, dobili su potvrdu da navijaci to zele, a ako nisu, dobili su ideju... Ne moze biti stetno... :)
Clanske su davnih dana najavljene, ni ja ne znam sto su tek sada krenuli sa realizacijom... Mozda je bilo nekih problema i sl. ali eto na kraju je ispalo dobro jer smo bili u nekoj letargiji pred kraj sezone, nije bilo ni neke posjete na proslavi titule i sirila se neka negativna prica da bi mogli dobro biti nakantani od Plzena, a ovako je ispalo super, raja se nafurala, svi ce sada kupiti clansku, momenat je ispao odlican i mora se reci da su ovi u marketingu imali srece, al' hajde srecu treba i zasluziti...

Jedini problem u svemu tome je sto te sreca nece maziti uvijek, da smo dozivjeli (ne daj Boze) ubjedljiv poraz protiv Plzena sve bi to palo u vodu, raja bi pocela jos vise pricati, gledaj kako igraju a godisnja 70 KM, karta 6, vidi ovog, onog, i ne bi dozivjeli takav uspjeh... Zato sve treba raditi planski, sa nekakvim "eventima" koji bi isli na to da privuku ciljanu populaciju... Npr. osnovne skole, srednje skole, fakulteti, NV udruzenja, mediji i emisije koje su za svaku starosnu dob specificne, itd.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 19 jul 2013, 10:21

U prodaji 24.000 ulaznica

http://fkzeljeznicar.ba/u-prodaji-24-000-ulaznica/6013/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Google Adsense [Bot], Pablo11 i 26 gostiju.