FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 19 jul 2013, 10:29

ipetm je napisao/la:U prodaji 24.000 ulaznica

http://fkzeljeznicar.ba/u-prodaji-24-000-ulaznica/6013/" onclick="window.open(this.href);return false;
JUG 6
ISTOK 10
ZAPAD 15

KM
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 19 jul 2013, 10:34

Nisu skupe ove za zapad ja idem na zapad mogu sebi priuštiti svakako, i tu je dosta kulturnija publika.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 19 jul 2013, 10:34

Baja_Zvjerka je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:@Baja jarane eto rekoh ti ja sačekaj još malo možda se nešto i uradi. U svakom slučaju ti si jedan od onih koji daju prijedloge dobronamjerne i koji kritikuje na isti način. Pozdrav od mene veliki i činjenica jeste da se moglo i malo ranije sve to odraditi. Ne mislim na ovo z aPlzen nego za ove godišnje i članske pa im sad ne bi bila frka jer bi do sada imali sigurnih 1000 vlasnika godišnih koji ne bi pravili gužvu nego bi došli samo po svoju kartu za Plzen. Ali opet niko od nas ne zna šta se dešava u pozadini i sa kojim se problemima ljudi susreću. Možda su bili i objektivni problemi.
Naravno, mozda se vec planiralo i sl. Samo bolje je odmah poceti sa sugestijama, na vrijeme, nego cekati, pa ako nisu o tome mislili onda bi vec bilo kasno... Odmah sam im poslao e-mail tu noc kad smo igrali sa Plzenom, ako su vec mislili to uraditi, dobili su potvrdu da navijaci to zele, a ako nisu, dobili su ideju... Ne moze biti stetno... :)
Clanske su davnih dana najavljene, ni ja ne znam sto su tek sada krenuli sa realizacijom... Mozda je bilo nekih problema i sl. ali eto na kraju je ispalo dobro jer smo bili u nekoj letargiji pred kraj sezone, nije bilo ni neke posjete na proslavi titule i sirila se neka negativna prica da bi mogli dobro biti nakantani od Plzena, a ovako je ispalo super, raja se nafurala, svi ce sada kupiti clansku, momenat je ispao odlican i mora se reci da su ovi u marketingu imali srece, al' hajde srecu treba i zasluziti...

Jedini problem u svemu tome je sto te sreca nece maziti uvijek, da smo dozivjeli (ne daj Boze) ubjedljiv poraz protiv Plzena sve bi to palo u vodu, raja bi pocela jos vise pricati, gledaj kako igraju a godisnja 70 KM, karta 6, vidi ovog, onog, i ne bi dozivjeli takav uspjeh... Zato sve treba raditi planski, sa nekakvim "eventima" koji bi isli na to da privuku ciljanu populaciju... Npr. osnovne skole, srednje skole, fakulteti, NV udruzenja, mediji i emisije koje su za svaku starosnu dob specificne, itd.
naravno sve si u pravu. Samo da te malo dopunim. Da su ranije izašli sa ovim kupili bi svi koji su inače kupovali, a ovako su mogli doći u situaciju da zbog lošeg rezultata gore u Plzenu još neko odustane i kaki i proziva. Sad je sve dobro ispalo ali ispalo bi još bolje da se na vrijeme krenulo jer bi imali manje gužve, ali bi imali i manju zaradu jer sada sigurno neće svi stići kupiti godišnje koji su mogli da je na vrijeme izašlo (što zbog toga jer se neki neće stići učlaniti jer dolaze u grad na samu tekmu, što zbog nedostatka dovoljne količine love u datom momentu) pa će samim tim morati kupiti kartu koju bi dobili džaba. Mada možda da su krenuli ranije nebi ni dali džaba nego sa nekim popustom pa ti ga na isto dođe. Helem, mnogo tu stvari utiče.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2013, 10:37

zeljooooo je napisao/la:Nisu skupe ove za zapad ja idem na zapad mogu sebi priuštiti svakako, i tu je dosta kulturnija publika.
E cuj to. :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 19 jul 2013, 10:37

@Ipe

Jel znaš u koliko sutra počinje prodaja ulaznica i jel se uzimaju u fan shopu ili ondje gdje se inače kupuju?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 19 jul 2013, 10:41

Jesu li formirane ove grupe za 3 pretkolo LP? Jer vidjeh da za EL vec jesu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 jul 2013, 10:42

LEAGUE ROUTE
Seeded
Olympique Lyonnais (FRA), FC Zenit St. Petersburg (RUS), PSV Eindhoven (NED), FC Metalist Kharkiv (UKR), Fenerbahçe SK (TUR)

Unseeded
PAOK FC (GRE), FC Salzburg (AUT), FC Nordsjælland (DEN), Grasshopper Club (SUI), SV Zulte Waregem (BEL)

CHAMPIONS ROUTE
Group 1: Seeded
FC Basel 1893 (SUI), FC Steaua Bucureşti (ROU)/FK Vardar (MKD), APOEL FC (CYP), FC Shirak (ARM)/FK Partizan (SRB), The New Saints FC (WAL)/Legia Warszawa (POL)

Unseeded
Birkirkara FC (MLT)/NK Maribor (SVN), ŠK Slovan Bratislava (SVK)/PFC Ludogorets Razgrad (BUL), Győri ETO FC (HUN)/Maccabi Tel-Aviv FC (ISR), Sligo Rovers FC (IRL)/Molde FK (NOR), FC Dinamo Tbilisi (GEO)/ EB/Streymur (FRO)

Group 2: Seeded
FC BATE Borisov (BLR)/FC Shakhter Karagandy (KAZ), Celtic FC (SCO)/ Cliftonville FC (NIR), FC Viktoria Plzeň (CZE)/FK Željezničar (BIH) , CS Fola Esch (LUX)/GNK Dinamo Zagreb (CRO), FK Austria Wien (AUT)

Unseeded
FC Sheriff (MDA)/FK Sutjeska (MNE), IF Elfsborg (SWE)/FC Daugava Daugavpils (LVA), HJK Helsinki (FIN)/JK Nõmme Kalju (EST), FK Ekranas (LTU)/FH Hafnarfjördur(ISL), Neftçi PFK (AZE)/KS Skënderbeu (ALB)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 jul 2013, 10:42

Group 2: SeededFC BATE Borisov (BLR)/FC Shakhter Karagandy (KAZ), Celtic FC (SCO)/ Cliftonville FC (NIR), FC Viktoria Plzeň (CZE)/FK Željezničar (BIH) , CS Fola Esch (LUX)/GNK Dinamo Zagreb (CRO), FK Austria Wien (AUT)

UnseededFC Sheriff (MDA)/FK Sutjeska (MNE), IF Elfsborg (SWE)/FC Daugava Daugavpils (LVA), HJK Helsinki (FIN)/JK Nõmme Kalju (EST), FK Ekranas (LTU)/FH Hafnarfjördur(ISL), Neftçi PFK (AZE)/KS Skënderbeu (ALB)

Ako prodjete dobro ce te proci ..

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2013, 10:46

aS_Roma je napisao/la:Group 2: SeededFC BATE Borisov (BLR)/FC Shakhter Karagandy (KAZ), Celtic FC (SCO)/ Cliftonville FC (NIR), FC Viktoria Plzeň (CZE)/FK Željezničar (BIH) , CS Fola Esch (LUX)/GNK Dinamo Zagreb (CRO), FK Austria Wien (AUT)

UnseededFC Sheriff (MDA)/FK Sutjeska (MNE), IF Elfsborg (SWE)/FC Daugava Daugavpils (LVA), HJK Helsinki (FIN)/JK Nõmme Kalju (EST), FK Ekranas (LTU)/FH Hafnarfjördur(ISL), Neftçi PFK (AZE)/KS Skënderbeu (ALB)

Ako prodjete dobro ce te proci ..
Pa od ovih favorita jedino je Elfsborg obezbijedio prolaz dalje
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 19 jul 2013, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 10:46

Auuu jbte, koliko bi bilo dobro proci... :oops: Sa svim ovim protivnicima mogli bi igrati i ocekivati dobar rezultat...
Ajde Boze, danas nek se povrijedi Darida, Čiščinski :mrgreen: i ovi vazniji.. Crveni u 2 minuti i penal za Zelju... :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2013, 10:50

Serif igrao kod kuce 1:1,HJK kod kuce 0:0,Ekranes izgubio kod kuce 0:1,Neftci igrao kod kuce 0:0 jedino je Elfsborg demolirao ove 7:1

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 jul 2013, 10:51

[quote="aS_Roma"]Group 2: SeededFC BATE Borisov (BLR)/FC Shakhter Karagandy (KAZ), Celtic FC (SCO)/ Cliftonville FC (NIR), FC Viktoria Plzeň (CZE)/FK Željezničar (BIH) , CS Fola Esch (LUX)/GNK Dinamo Zagreb (CRO), FK Austria Wien (AUT)

UnsededFC Sheriff (MDA)/FK Sutjeska (MNE), IF Elfsborg (SWE)/FC Daugava Daugavpils (LVA), HJK Helnki (FIN)/JK Nõmme Kalju (EST), FK Ekranas (LTU)/FH Hafnarfjördur(ISL), Neftçi PFK (AZE)/KS Skënderbeu (ALB)

Najbolje bi bilo šerif il neftci,s tim da i jedni i drugi mogu ispast pa da se dobije albanci il crnogorci..samo da je plzen proc

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 jul 2013, 10:58

Schwarz je napisao/la:Jesu li formirane ove grupe za 3 pretkolo LP? Jer vidjeh da za EL vec jesu
Suarez46 je napisao/la:Hoće li se praviti one grupice prije izvlačenja za 3 pretkolo ?
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

U 12:00 pocinje, mozete pratiti tu.
U 13:00 ce biti izvlacenje za Europa League na ovome linku:

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 19 jul 2013, 11:02

Kako Pile navede u svom postu razlika između nas i Čeha je povelika ako ćemo realno.Dobro i tačno je i Bagrcavi rekao da malo ohladimo sa euforijom.Ipak ne mogu da se oslobodim nekog pritajenog optimizma da će sunce u ovom gradu ponovo zasjati.Ako bi već o prioritetima prvi i osnovni je da ispunimo ili što više napunimo "koševo"Podebljat maksimalno financijsku korist.Druga bitna stvar, ništa manje važna, je što će željina mladost igrati jaku evropsku tekmu,steći zlata vrijedno iskustvo i dobiti još na svom fudbalskom bezobrazluku.Odigramo li još jednom hrabru,borbenu i požrtvovanu utakmicu dobili smo i potvrdu da su one dječije bolesti iz utakmica sa Makabijem,Mariborom preležane.
Ne govori Osim đaba o samo 6% šansi ali nas to ne spriječava da u utorak napravimo fudbalski praznik a onda nas možda i sreća pomazi.Kako god završi budimo iza momaka.

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 19 jul 2013, 11:09

http://www.gifsforum.com/images/gif/oth ... 1e8b8c.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

neke se stvari ne mogu kupiti novcem...
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jul 2013, 11:12

Ja bi zabranio da se diskutuje o trecem pretkolu jer mi imamo veliku prepreku ispred sebe u utorak.

Daj te da se ne zamaramo i ne pisemo svasta, da prvo utakmicu sa Cesima odradimo u nasu korsit pa onda udarite svim silama o mogucim protivnicima.

Glupo je bilo sta pricati o tome sad jer je Viktorija i dalje favorit !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 19 jul 2013, 11:14

zamislite tu ludnicu kad bi prosli .... :lol: :lol: :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 jul 2013, 11:25

Elegant je napisao/la:Ja bi zabranio da se diskutuje o trecem pretkolu jer mi imamo veliku prepreku ispred sebe u utorak.

Daj te da se ne zamaramo i ne pisemo svasta, da prvo utakmicu sa Cesima odradimo u nasu korsit pa onda udarite svim silama o mogucim protivnicima.

Glupo je bilo sta pricati o tome sad jer je Viktorija i dalje favorit !
Pusti nas da sanjamo :D
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 19 jul 2013, 11:26

Ako prodjemo Viktoriu, siguran asm da bi prosli u play-off Lige prvaka sto znaci da imamo zagarantovane grupe EL

FC Sheriff-8.025.000e
Elfsborg-14.050.000e
Helsinki-7.500.000e
Ekranas-4.000.000e
Neftci-6.950.000e

Evo vrijednost ovih favorita.
FKŽ !

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 19 jul 2013, 11:27

joj da je samo proći Plzen... :(
ma ako prođete Bosna gori 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.