JUG 6ipetm je napisao/la:U prodaji 24.000 ulaznica
http://fkzeljeznicar.ba/u-prodaji-24-000-ulaznica/6013/" onclick="window.open(this.href);return false;
ISTOK 10
ZAPAD 15
KM
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
JUG 6ipetm je napisao/la:U prodaji 24.000 ulaznica
http://fkzeljeznicar.ba/u-prodaji-24-000-ulaznica/6013/" onclick="window.open(this.href);return false;
naravno sve si u pravu. Samo da te malo dopunim. Da su ranije izašli sa ovim kupili bi svi koji su inače kupovali, a ovako su mogli doći u situaciju da zbog lošeg rezultata gore u Plzenu još neko odustane i kaki i proziva. Sad je sve dobro ispalo ali ispalo bi još bolje da se na vrijeme krenulo jer bi imali manje gužve, ali bi imali i manju zaradu jer sada sigurno neće svi stići kupiti godišnje koji su mogli da je na vrijeme izašlo (što zbog toga jer se neki neće stići učlaniti jer dolaze u grad na samu tekmu, što zbog nedostatka dovoljne količine love u datom momentu) pa će samim tim morati kupiti kartu koju bi dobili džaba. Mada možda da su krenuli ranije nebi ni dali džaba nego sa nekim popustom pa ti ga na isto dođe. Helem, mnogo tu stvari utiče.Baja_Zvjerka je napisao/la:Naravno, mozda se vec planiralo i sl. Samo bolje je odmah poceti sa sugestijama, na vrijeme, nego cekati, pa ako nisu o tome mislili onda bi vec bilo kasno... Odmah sam im poslao e-mail tu noc kad smo igrali sa Plzenom, ako su vec mislili to uraditi, dobili su potvrdu da navijaci to zele, a ako nisu, dobili su ideju... Ne moze biti stetno...zaboljisportuBiH je napisao/la:@Baja jarane eto rekoh ti ja sačekaj još malo možda se nešto i uradi. U svakom slučaju ti si jedan od onih koji daju prijedloge dobronamjerne i koji kritikuje na isti način. Pozdrav od mene veliki i činjenica jeste da se moglo i malo ranije sve to odraditi. Ne mislim na ovo z aPlzen nego za ove godišnje i članske pa im sad ne bi bila frka jer bi do sada imali sigurnih 1000 vlasnika godišnih koji ne bi pravili gužvu nego bi došli samo po svoju kartu za Plzen. Ali opet niko od nas ne zna šta se dešava u pozadini i sa kojim se problemima ljudi susreću. Možda su bili i objektivni problemi.
Clanske su davnih dana najavljene, ni ja ne znam sto su tek sada krenuli sa realizacijom... Mozda je bilo nekih problema i sl. ali eto na kraju je ispalo dobro jer smo bili u nekoj letargiji pred kraj sezone, nije bilo ni neke posjete na proslavi titule i sirila se neka negativna prica da bi mogli dobro biti nakantani od Plzena, a ovako je ispalo super, raja se nafurala, svi ce sada kupiti clansku, momenat je ispao odlican i mora se reci da su ovi u marketingu imali srece, al' hajde srecu treba i zasluziti...
Jedini problem u svemu tome je sto te sreca nece maziti uvijek, da smo dozivjeli (ne daj Boze) ubjedljiv poraz protiv Plzena sve bi to palo u vodu, raja bi pocela jos vise pricati, gledaj kako igraju a godisnja 70 KM, karta 6, vidi ovog, onog, i ne bi dozivjeli takav uspjeh... Zato sve treba raditi planski, sa nekakvim "eventima" koji bi isli na to da privuku ciljanu populaciju... Npr. osnovne skole, srednje skole, fakulteti, NV udruzenja, mediji i emisije koje su za svaku starosnu dob specificne, itd.
E cuj to.zeljooooo je napisao/la:Nisu skupe ove za zapad ja idem na zapad mogu sebi priuštiti svakako, i tu je dosta kulturnija publika.
Pa od ovih favorita jedino je Elfsborg obezbijedio prolaz daljeaS_Roma je napisao/la:Group 2: SeededFC BATE Borisov (BLR)/FC Shakhter Karagandy (KAZ), Celtic FC (SCO)/ Cliftonville FC (NIR), FC Viktoria Plzeň (CZE)/FK Željezničar (BIH) , CS Fola Esch (LUX)/GNK Dinamo Zagreb (CRO), FK Austria Wien (AUT)
UnseededFC Sheriff (MDA)/FK Sutjeska (MNE), IF Elfsborg (SWE)/FC Daugava Daugavpils (LVA), HJK Helsinki (FIN)/JK Nõmme Kalju (EST), FK Ekranas (LTU)/FH Hafnarfjördur(ISL), Neftçi PFK (AZE)/KS Skënderbeu (ALB)
Ako prodjete dobro ce te proci ..
Schwarz je napisao/la:Jesu li formirane ove grupe za 3 pretkolo LP? Jer vidjeh da za EL vec jesu
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.htmlSuarez46 je napisao/la:Hoće li se praviti one grupice prije izvlačenja za 3 pretkolo ?
Pusti nas da sanjamoElegant je napisao/la:Ja bi zabranio da se diskutuje o trecem pretkolu jer mi imamo veliku prepreku ispred sebe u utorak.
Daj te da se ne zamaramo i ne pisemo svasta, da prvo utakmicu sa Cesima odradimo u nasu korsit pa onda udarite svim silama o mogucim protivnicima.
Glupo je bilo sta pricati o tome sad jer je Viktorija i dalje favorit !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.