Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jun 2011, 00:45

A ta 2 Engleza ce biti Bartley i Lansbury, i ja sasvim sretan, jos ako JET uskoci, mada je lijen kazu.. Ipak za ovakav Arsenal najbolje bi legao Samba, ne Cahill, ovaj je jaci u skoku sto je Arsenalu ipak potrebno, a ne igraci tipa Cahilla..
Celik!3,2,2.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 29 jun 2011, 00:58

Mislim da ce Bartley slijedece sezone ici ponovo na posudbu. Squillaci ce najvjerovatnije ostati kao 5. CB. :roll:
Sto se Oxladea tice, mislim da i on nece biti clan prvog tima i on ce najvjerovatnije ici na posudbu. Milsim da Wenger na njega gleda kao na zamjenu za Andreya kad ode za godinu, dvije. ;)
Cahill je odbrambeni igrac koji je osvojio najvise zracnih duela prosle sezone u EPL-u. ;) Takodjer, spominje se da cemo poslati neke igrace u Bolton da bi smanjili cijenu. Jedan od njih je i Bendy. :D
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jun 2011, 01:00

Nek im šalju i denilsona oca' :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 29 jun 2011, 01:01

GunnerS je napisao/la:Nek im šalju i denilsona oca' :D
Denilson ce u Milan. :mrgreen:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jun 2011, 01:02

I to si upravu, mi njima šaljemo ove dobre, tipa Flamini :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jun 2011, 01:07

Ok Cahill jeste dobra, ako je tacno sto kazes, ali mislim opet da bi Samba bio bolji vodja odbrane, ne znam meni je on drag, jer moze i spica igrati :lol: :lol: :lol: Legenda i zasluzuje veci klub, mada i Bolton i Coyle su ''jarani'' sa AW-om, svasta bi tu moglo ispasti.. A Bartley vec ove sezone moze na cak tu 4-5 poziciju..
Celik!3,2,2.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 29 jun 2011, 01:10

I ja bih puno vise volio Sambu. Davno sam jos napisao da nisam bas odusevljen Cahillom. Ako nista bar ce biti dobro imati Engleza ponovo u centru odbrane, a i statistika je na njegovoj strani... :roll:
Vodju odbrane vec imamo. :mrgreen:

http://www.corrieredellosport.it/calcio ... ppio+colpo
:lol:
Kako bi ovo bilo dobro. Ljudi se nadaju Cescu, a dodje im Denilson. :lol:

P.S. Gunners, nemoj zaboraviti Senderosa. :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jun 2011, 01:26

Njega sam ja davno zaboravio, i sad te proklinjem što me podsjeti kakav je kloc bio :D

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 29 jun 2011, 12:24

Word has reached us that a player will be having a medical at Arsenals training ground at London Colney “TODAY”

From what is being reported in L’Equipe, it is likely that this player is Gervinho. However there are rumours floating about that it could also be Gary Cahill .

Hopefully will find out who later today.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jun 2011, 12:24

Sta se ovo spominje da je Wenger spreman dati 20 miliona eura za Lukakua :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 29 jun 2011, 12:49

CollegeGunner je napisao/la:Toliko price o Gervinhu i Sambi, a trenutno najblize Arsenalu izgledaju Cahill i Chamberlaine.
Evo citam da je sa Chamberlaineom sve gotovo, a i Cahill je jako blizu. :D
Ukoliko oni dodju to bi znacilo da su Wengerova prva 3 pojacanja svi Englezi. (Jenkinson, Chamby i Cahill) :mrgreen:
Jenkinson nastupa za Finsku,kapiten u19 repke...... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 29 jun 2011, 13:01

ja vas ne kontam kako mozete reci da je cesc sa 23 godine napravio ono sto je xavi sa 31 :?

vi kazete stvara sansu svakih 20ak minuta, napravio je najvise asistencija u zadnji 5-6 godina itd.. pa sta je onda xavi uradio.. eto po statistikama ima par asistencija manje ali i 20 titula vise... cak i za repku gdje je xavi bio kljucna uloga, pogotovo 08.. cesc se nije bgm naigrao na ta dva prvenstva bez obzira na njegovu statistiku u arsenalu ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 29 jun 2011, 15:49

Megamon je napisao/la:Sta se ovo spominje da je Wenger spreman dati 20 miliona eura za Lukakua :D
Ma kakvi to nema od tog nista, Wengeru kad bi oteli citavu familiju i trazili otkupninu 5 miliona on bi rekao:'' Moze li to kako za 100 000 eura, ako ne onda bi on rekao zadrzite ih nacu ja po jeftinijoj cijeni sebi novu familiju''. :D :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jun 2011, 17:17

Scof1eld je napisao/la:ja vas ne kontam kako mozete reci da je cesc sa 23 godine napravio ono sto je xavi sa 31 :?

vi kazete stvara sansu svakih 20ak minuta, napravio je najvise asistencija u zadnji 5-6 godina itd.. pa sta je onda xavi uradio.. eto po statistikama ima par asistencija manje ali i 20 titula vise... cak i za repku gdje je xavi bio kljucna uloga, pogotovo 08.. cesc se nije bgm naigrao na ta dva prvenstva bez obzira na njegovu statistiku u arsenalu ;)
Za titule su potrebni igraci, a ne samo jedan tocak, jer taj xavi nista posebno i nije uradio, dodaj 2-3 pasa nazad, kad ne ide dodaj messiju i to je to, cesc je pokazao da ima bolji ucinak nego xavi i to je bitno.. Uostalom zadrzite Xavija, neka Cesc ostane u ARsenalu..
Celik!3,2,2.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 jun 2011, 19:44

potpisuje li kod vas iko?
Ima li bar kakvih traceva?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jun 2011, 19:47

ackeey je napisao/la:potpisuje li kod vas iko?
Ima li bar kakvih traceva?
Jenkins iz Charltona, igra u odbrani, najvise lijevog beka.
Tracevi: Gervinho,Samba,Cahill,Alvarez,Chamberlain..
Kazu da je najblizi Gervinho i Cahill, Samba moli da ga puste u Arsenal, Alvarez trebao djabe, ali nesto se zakomplikovalo pa kosta 12 miliona, a predsjednik Palerma rece da je vec potpisao za Arsenal, a Chamberlaina zele vec odavno, ali tu se ne zna nista..
Celik!3,2,2.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jun 2011, 20:07

Izgleda da je Gervinho prosao lijecnicke preglede i pitanje je vremena kad ce potpisat.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 29 jun 2011, 20:26

harry_90 je napisao/la:Izgleda da je Gervinho prosao lijecnicke preglede i pitanje je vremena kad ce potpisat.
Ne znam kako stojis sa Liverpool ali Adam je od januara na lijecnickom :mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jun 2011, 20:45

asylum je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Izgleda da je Gervinho prosao lijecnicke preglede i pitanje je vremena kad ce potpisat.
Ne znam kako stojis sa Liverpool ali Adam je od januara na lijecnickom :mrgreen:
Adam je zadnji vezni!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 29 jun 2011, 22:01

Alvarez na twitteru:
I would love playing in arsenal, it would be a dream for me! I hope god wants that it materializes!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []