2.liga
Spartans FC
the scouser©
,
,
FK Delfin
gojzerica
,
,
3.liga
SK Stolac Hercegovina
habib
,
,
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
,
,
,
,
,
,
BradfordVirtu4l je napisao/la:Hoćete li to i iz treće lige ispasti
Vidi šta smo mi igrali Cagliari - Sassuolo![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=9492" onclick="window.open(this.href);return false;
pa to pravilo nikada nije biloMont0 je napisao/la:Nisam upratio da je mijenjano pravilo da se moze vise od dvije tekme u ligi staviti isti rezultat? :S Ovaj protiv nas sto igra je tako odradio a nije suspendovana tekma, dakle mijenjano je li?
A seksažu nastavljamo u svakom slucaju, ave ave ave
Ne znam šta nije jasno? Ako misliš da jedan igrač odigra na tri utakmice isti rezultat, to je uvijek bilo dozvoljeno samo ne možeš više od dvije kao saigrač i da svi odigraju isti rezultat na neku utakmicu. Jedan igrač ne smije odigrati isti rez na sve utakmice.Mont0 je napisao/la:Nisam upratio da je mijenjano pravilo da se moze vise od dvije tekme u ligi staviti isti rezultat? :S Ovaj protiv nas sto igra je tako odradio a nije suspendovana tekma, dakle mijenjano je li?
Mislim da se tamo tako igralo. Ovdje nije nikad 100%Mont0 je napisao/la:Onda mi je ostalo sa bihsoccera, mada sam skoro pa siguran da se i ovdje tako igrako ispocetka. negdje sam garant igrao a nije se smjelo na vise od dvije tekme staviti isti rezultat. Neka me Sekretar ispravi ako se sjeca i on je tamo igrao. Uglavnom okreni-obrni mi vodimo trenutno..
Sheyi je napisao/la:Hajde Sociedad 2:0 da pobijedimo
Sheyi je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Hajde Sociedad 2:0 da pobijedimo
Hajd ba, svakako ste nas dobili.. al inace mozda si mislio na ovo pravilo, samo ga nisi dobro skonto:Mont0 je napisao/la:Nisam upratio da je mijenjano pravilo da se moze vise od dvije tekme u ligi staviti isti rezultat? :S Ovaj protiv nas sto igra je tako odradio a nije suspendovana tekma, dakle mijenjano je li?
A seksažu nastavljamo u svakom slucaju, ave ave ave
Kod: Označi sve
Clan 4c.
Dva igraca jednoga tima ukupno mogu stavit isti rezultat na dvije utakmice.
Naprimjer:
Sarajevo-Celik 1:0
Borac-Rudar 2:1
Ukoliko postave isti rezultat na 3(tri) ili vise utakmica automatski gube utakmicu sa 3:0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.