FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mokroguz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mokroguz » 19 jul 2013, 13:13

Šofa je napisao/la:Postao/la Šofa dana 19 jul 2013, 11:27
Siroki ce dobiti Udinese, Zrinjski Studgarta a mi ako prodjemo Dila Gori http://www.transfermarkt.de/de/fc-dila-" onclick="window.open(this.href);return false; ... 32017.html

A komse ako prodju ove Helsinki (FIN)/JK Nõmme Kalju (EST)

Evo prizvao sam vam protivnika :D
Sve osim Dila Gori si pogodio.
Kako si znao??? :shock:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 19 jul 2013, 13:18

Mokroguz je napisao/la:
Siroki ce dobiti Udinese, Zrinjski Studgarta a mi ako prodjemo Dila Gori http://www.transfermarkt.de/de/fc-dila-" onclick="window.open(this.href);return false; ... 32017.html

hahaha siroki 0 - 5 udinese, zrinjski 0 - 5 stuttgart sarajevo 0 - 4 metalurg :lol:
punjene paprika :mrgreen:

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2013, 13:19

Mokroguz je napisao/la:

Nastimao covjek zrijeb :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 19 jul 2013, 13:20

MILAN TAROT !!! :D :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 jul 2013, 13:24

Ugledao u grah :lol:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 19 jul 2013, 13:24

Al je gotivim, citav dan na poslu je pjevam

a kada kosa uz tebe osjedi.....

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 13:35

Anonimac je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la: Anonimac, molim te nemoj doci ni na jednu... Nevjerovatno je da imas sta prigovoriti... :o Ako je ista posteno, onda je posteno ovo sto i jesu odlucili...
Ne pametuj matere ti, tebi odgovara i onda se svi sa tim moraju složiti? Meni ne odgovara i imam pravo da budem nezadovoljan. Taman sam ih pohvalio, možeš naći moj komentar na prijašnjim stranicama, ovako ih nemam za šta pohvaliti. Opet kažem, MENI NE ODGOVARA! Nećemo se raspravljati, ti ih hvali ja nemam zbog čega!
HALO, NE GLEDAS SEBE, NEGO ONO STO JE NAJPOSTENIJE I NAJPRAVEDNIJE ! I ti imas zbog cega, prodas tu kartu i zapad te izadje 5 KM ! Joj ko ce vam ugoditi, ja ti ne bih dao da kupis ni sezonsku ni kartu za Plzen kad si toliko bezobrazan...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 19 jul 2013, 13:43

Jao kad bi mogli proci ovaj nesretni Plzen nikad lakse ne bi mogli u ligu sampiona :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 jul 2013, 13:44

Dobar dizajn godisnjih karti pravo. 8-)

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 19 jul 2013, 13:44

Zna li neko u koliko je danas trening? Hvala

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 jul 2013, 13:45

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la: Anonimac, molim te nemoj doci ni na jednu... Nevjerovatno je da imas sta prigovoriti... :o Ako je ista posteno, onda je posteno ovo sto i jesu odlucili...
Ne pametuj matere ti, tebi odgovara i onda se svi sa tim moraju složiti? Meni ne odgovara i imam pravo da budem nezadovoljan. Taman sam ih pohvalio, možeš naći moj komentar na prijašnjim stranicama, ovako ih nemam za šta pohvaliti. Opet kažem, MENI NE ODGOVARA! Nećemo se raspravljati, ti ih hvali ja nemam zbog čega!
HALO, NE GLEDAS SEBE, NEGO ONO STO JE NAJPOSTENIJE I NAJPRAVEDNIJE ! I ti imas zbog cega, prodas tu kartu i zapad te izadje 5 KM ! Joj ko ce vam ugoditi, ja ti ne bih dao da kupis ni sezonsku ni kartu za Plzen kad si toliko bezobrazan...
Ma daj buraz, ti kao gledaš na druge!? Zaboli tebe za druge, bitno je da tebi odgovara a druge ko je. Ljudima kojim ne odgovara trebaju glumiti tapkaroša i tražiti nekoga kome će prodati i poslije, po tebi, treba reći svaka čast upravo, HVALA TI! Ma daj... završimo beze raspravu jer ne vodi ničemu.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 19 jul 2013, 13:46

po meni imate dobee sanse,ako projedete cehe ,da vam se poklopi puno stvari ,te se da ce te imati ambijent atmosferu eufroiju,ond idete na hjk koji je realno malo slabiji od plzena,ekipa koju je i dinamo i partizan izabcivao u sovjim pohofdoima u LP,imate njaveci kvalitet od svih nasih ekipa sto se takmcie uevropi i najvise sansi za prolazak,prolaskom ceha,onda na kosevo uz ludilo ambijent bi mogli proeskocit hjk,gore se se branit,i tu vam je osigurana grupa EL,i onda u play off LP odigrat ako s nekim jakim,uzet lovu,i igrat EL,zelim vam srecu

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 13:47

Covjece ba, ja ne kupujem godisnju... Gledaj malo objektivno jbmu misa onog... Ako uzmes godisnju za jug, logicno je da ces dobiti i kartu za istu tribinu, ako si uzeo za sjever, logicno je da ces dobiti za istok jer nije cjenovno najskuplja... Istok i zapad nisu oba po 10 KM, vec je zapad skuplji, kao i godisnja za zapad od godisnje za sjever... Ovo je najpostenije, to sto ti trebas sa rajom, to je tvoj problem, ali opet ti je klub izasao u susret i ustedit ces 10 KM... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 jul 2013, 13:48

Anonimac je napisao/la:@Buu Naravno, meni ne odgovara istok nikako, mislim na zapad ići ali da su mi dali jug, to i nekako, mogao bih sa rajom, ovako mi nikako ne odgovara. Nema veze, neću kupovati godišnju i člansku prije utakmice sa Plzenom, imaću više keša za tekmu.
Ma rđavom kurcu i dlaka smeta. Kupi zapadnu godisnju i idi na zapad sa rajom
NO PYRO NO PARTY

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 jul 2013, 13:51

HVALA TI BOZE... SAD U KOST NA KOSEVU MOZEMO MI TO... SAMO HRABRO... VOLIM TE ŽELJOOOOOOOOOOO

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 19 jul 2013, 13:53

Zanimljiv zrijeb za trece pretkolo. Finci su ove sezone tek tako zakazali, pogledajte rezultate njihovih klubova u prvom i drugom prektolu Lige Evrope. HJK na svom terenu nije bio puno bolji od Nome Kalju, stoji da su bili bolji ali nista pretjerano protiv amatera iz Estonije (da, Estonska liga je amaterska) koje su definitivno trebali lahko pobjediti ukoliko uopste zele razmisljati o necemu. Cekam revans kako nase, tako i te utakmice, jer iako sam svjestan da mi nismo favoriti protiv Viktorie opet se nadam necemu, jos kada bi Nome prosao to bi bila ludnica jer bi tu zaista bio uvjeren u prolazak dalje, ono 100%, protiv HJK bi morali dobro zapeti. I onda play-off, pa gdje puklo da pukne... + play-off donosi 2,1 miliona € za svakog ucesnika i ako izgubis prelazis u grupnu fazu Lige Evrope.

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 19 jul 2013, 13:55

Strasan zrdijeb . 8-) Hajmo sad' prgave Cehe izbacit' !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 jul 2013, 13:58

http://fkzeljeznicar.ba/u-prodaji-24-000-ulaznica/6013/" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ga sve je jasno kao dan... u prodaji 24 000 ulaznica! Ocekujem da sve pukne...

JUG 6 KM
ISTOK 10 KM
ZAPAD 15 KM
VIP 30 KM

Cijene i vise nego prihvatiljive....

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 19 jul 2013, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 14:02

Igracima su obecane odlicne premije za utakmicu ! Siguran sam da ce ostaviti i srce i mozak na terenu !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jul 2013, 14:03

Helsinki ili Kalju, dobar ždrijeb nema šta.
Moglo je bolje ( Ekranes ili Islanđani) ali i gore (Neftči).
Ovo samo treba da im bude motiv u tekmi sa Plzenom.

Nemamo šta 3. pretkolu mnogo pričati, o tome ćemo kad prođemo ove :mrgreen:
Bar se nadam da će tako biti.

Samo da uđu hladne glave i bez neke pretjerane euforije.
Volio bih da imaju takav pristup gdje će im navijači pomoći a ne odmoći.

Važno je popraviti neke greške iz prve tekme: popuniti prostor između zadnjeg veznog i štopera (3. gol), popuniti prostor između bekova i štopera (4. gol) i malo manje panike u šesnaestercu.
Ne želim da me se pogrešno shvati, ja sam prezadovoljan rezultatom, ali ovo su greške koje se moraju ispraviti.
One su vjerovatno bile plod konstanog pritiska i pada koncentracije, ali pokušati uraditi sve da ne dođe do toga.
U nekom globalu smo se mi bolje branili od njih (primili 4 gola iz 20 udaraca), ali i bili efikasniji od njih (3 gola iz 6 udaraca prema golu).

Iskusniji jesu, ali to nije presudno.
Utrecht je izgubio od neke ekipe iz Luksemburga 1:0.
Bate Borisov (jedna od rijektih ekipa koja je prošle godine dobila Bayern) je izgubio od Kazahstanaca 1:0 na svom terenu.
Dila Gori rasturaila Alborga iz Danske 3:0.
Pa eto i Sarajevo koje je izgubilo od debitanata u Evropi i debitanata u prvoj ligi Albanije.

Neko pomenu da su već igrali pred punim stadionoma i da su navikli na to, ja se ne bih složio.
Njihov prosjek u ligi je oko 7.000 simpatizera, ne navijača. Vidjeli smo da atmosfera na stadionu nije paklena nego više pozorišna.
Što se tiče "velikih tekmi", na domaćem terenu je stadion bio rasprodan ( oko 11.000) a u gostima : Napoli 14.000, Madrid 18.000, Fenebahče prazne tribine, Academica 4.000, Tel Aviv 12.000, Lokeren 4.000, Ruch 3.800 itd.

Igrali su oni i na San Siru (60.000) i Nou Campu (80.000), ali daleko od toga da su navikli na to.

Vjerujte mi da će se i njima noge odsjeći kad istrče pred 25.000 navijača, a ne simpatizera 8-)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.