FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 24 feb 2018, 18:32

tuzlak1987 je napisao/la:
Ova uprava dovela Jagodica, a onda sa Jagodicem zajedno i te igrace. Nisu tu toliko bitni ni igraci koliko mentalitet. Neki tamo GOSK dodje na Kosevo i Tusanj sa igracima gdje dvojicu ne znamo nabrojati pa nas povale, Metalleghe prosle godine dodje u goste nekom pa uzme bodove. Problem je mentalitet, samo za vrijeme Husrefa je doslo do promjene mentaliteta gdje Sloboda ide u goste i stvarno ima cilj i postavi se kako jedan klub iz Tuzle treba.

Prvo ravnopravno, drugo od 45-65 izasli i povukli se u 16. Zeljezncar izasao da zabije gol, Sloboda izasla da ga ne primi. Ovi ga zabili i onda Sloboda pocela igrati. Isto kao i kod Vlade.
Slazem se za mentalitet i to treba obavezno mijenjati ali de vise popusti sa Ovi su ga doveli. Pa eto doveli su Petrovica, doveli su odlicne igrace, sutnuli su odron za koju smo molili da se nabiju nogom. Igra se popravila, sprema takodjer u svim segmentima je napravljen pomak. Lider na tabeli se do zadnje minute borio da ne primi izjednacavajuci go daj vise druze.
samo Sloboda

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 feb 2018, 18:33

staragarda je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ma tesko je ocekivati bodove na Grbavici ali generalno u gostima igramo ko mudo. ..
Tabela nam ne ide u prilog pobjeda protiv Borca je imperativ..
Inace svaka u LZO ce biti na noz.
Sta hocete vi od Todorovica pa nije Mesi sasvim korektna utakmica bio i u defanzivi i ofanzivi borio se.
Treba gledati ove poput Goska i Viteza dobiti u gostima a realno trenutno nemamo mi sta traziti na Kosevu i Grbavici.
Od pocetka sezone treba krenuti kako treba sa pojacanjima i svim a ne uvjek se cupamo na zimu.
Tesko je ocekivati ali danas su trebali igru krunisati bodom barem ili sva 3. U tome je problem mi i kad dobro odigramo 0 bodova. Smajic na klupu obavezno, da skonta da nije bogom dato da je starter. Razmisliti isto i za Todora. Malo su se oni ufurali treba ih prizemljiti Celo na vrijeme.
E pazi da ti nece Smajić na klupu :urnebes:
Ako ne bude na klupi ućeram i Ćeli. Nije pokazao nista u dvije utakmice i treba ga prizemljiti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 feb 2018, 18:37

merak je napisao/la: Slazem se za mentalitet i to treba obavezno mijenjati ali de vise popusti sa Ovi su ga doveli. Pa eto doveli su Petrovica, doveli su odlicne igrace, sutnuli su odron za koju smo molili da se nabiju nogom. Igra se popravila, sprema takodjer u svim segmentima je napravljen pomak. Lider na tabeli se do zadnje minute borio da ne primi izjednacavajuci go daj vise druze.
Tacno je to, od dolaska Petrovica pa sada na prelaznom zimskom roku su odradili super posao. Slazem se naravno..

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 feb 2018, 18:41

tuzlak1987 je napisao/la:
merak je napisao/la: Slazem se za mentalitet i to treba obavezno mijenjati ali de vise popusti sa Ovi su ga doveli. Pa eto doveli su Petrovica, doveli su odlicne igrace, sutnuli su odron za koju smo molili da se nabiju nogom. Igra se popravila, sprema takodjer u svim segmentima je napravljen pomak. Lider na tabeli se do zadnje minute borio da ne primi izjednacavajuci go daj vise druze.
Tacno je to, od dolaska Petrovica pa sada na prelaznom zimskom roku su odradili super posao. Slazem se naravno..
Slazem se i ja. Samo se sa ovakvom igrom osvoje bodovi, a mi osvojili kurku. Tako da ako i dalje bude slicno ovome uceraj mu. Igrali smo dobro, koga briga kad nema bodEva.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 feb 2018, 18:52

Ok tekma. Pogotovo prvo poluvrijeme. Puno smo profulali realno. Grahovac najgori na terenu. Ne mogu da vjerujem da covjek onako prodaje lopte. Terzic masina. Steta sto ne zabi na kraju. Smajic se trosi nazad puno u ovim utakmicama. I sto je hladno danas bilo na Grbavici u picku materinu
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 feb 2018, 19:04

FrantoBauzek je napisao/la:Da ponovim: nevidjeni stadion :shifty:
Neka ce vam ga Jasmin napraviti yebo vas on...Znao sam cim se neki likovi ovdje pojave odma azmirrrrrrr sisojeeeeeeeee meeee meeee
Klub vodi Senad evo sace jos malo dvije godine,halooooooooooooooooo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 24 feb 2018, 19:05

jest nula bodova al je srce bilo na terenu momcima svaka cast meljo slucajno gol dao fortuna nas nije pogledala ova ekipa ima perspektivu jos je malo na ljeto izbrusit mi mozemo parirati svima u ovoj ligi
fukare

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 feb 2018, 19:12

Hodzic me pozitivno iznenadio kad je usao. Par ekstra poteza i ono glavom sam vidio u golu
Niko, niko, samo Sloboda

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 24 feb 2018, 19:13

solinas je napisao/la:
Neka ce vam ga Jasmin napraviti yebo vas on...Znao sam cim se neki likovi ovdje pojave odma azmirrrrrrr sisojeeeeeeeee meeee meeee
Ja o jabukama, ti o kruskama (kruskoglavi) :lolno: Jasmin ga ne pravi, Azmir ga ne pravi a obojica obecavali :pinokio: Jasminu ne vjerujemo, a ne vjerujemo ni Azmiru :kafa: Ali ovdje postoje neki, koji Jasminu ne vjeruju a Azmiru vjeruju :think:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 24 feb 2018, 19:17

I fino momci pisu gore. Treba gledati ovu polusezonu. Bilans pobjeda nerijesenih poraza 1:0:1

Osjeti se poboljsanje u igri i idemo na tri bobe sljedecu kuci protiv Borca
League Cup winners
Yugoslavia - ★

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 feb 2018, 19:19

Pa sta nama govoris ko vodi klub, govori ovim hamalima sto pljuju po svemu i sto ga prizivaju. Ej bolan biti nezadovoljan nakon danasnje utakmice :silent: kakvi papci i klosari :tokralju:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 feb 2018, 19:22

FrantoBauzek je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Ja o jabukama, ti o kruskama (kruskoglavi) :lolno: Jasmin ga ne pravi, Azmir ga ne pravi a obojica obecavali :pinokio: Jasminu ne vjerujemo, a ne vjerujemo ni Azmiru :kafa: Ali ovdje postoje neki, koji Jasminu ne vjeruju a Azmiru vjeruju :think:
Nema Azmira hallooo
Nije Sloboda njegova niti Tusanj da ga gradi ili da pravi novi....
Koga boli k sta on hoce sta zeli .
Tusanj je svih nas jel de.....zna se ko je nadlezan.
Senad-Sloboda
Jasmin-Tusanj
Ostavite se Azmira.
Caca ti je kruskoglavi jesi cuo.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 24 feb 2018, 19:32

solinas je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la: Ja o jabukama, ti o kruskama (kruskoglavi) :lolno: Jasmin ga ne pravi, Azmir ga ne pravi a obojica obecavali :pinokio: Jasminu ne vjerujemo, a ne vjerujemo ni Azmiru :kafa: Ali ovdje postoje neki, koji Jasminu ne vjeruju a Azmiru vjeruju :think:
Nema Azmira hallooo
Senad-Sloboda
Jasmin-Tusanj
Ostavite se Azmira.
Kruskoglavi = Senad solinasu dragi. Ne smeta ti pljuvanje svega, pa i danasnje utakmice i igre, novog igrackog kadra i slicno uz hvalospjeve covjeku, kojeg nema na celu kluba dvije godine (haloooo) ali ti smeta kada neko pokaze i drugu stranu medalje u obliku nevidjenog stadiona i sl. Napisi to i tuzlaku i staragardi, pa nece biti nikakvih komentara ni sa druge strane.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 feb 2018, 19:34

Predlazem administratoru da uvede iq test kao uslov pisanja na forumu pa onome ko ima kvocijent ispod 50 (izrazito glup) onemoguciti pristup :stop: Mislim da bi ostalo ne vise od 10 forumasa na nasem podforumu :kafa: tuzlaku naravno smanjiti kriterije pa ako uspije prebaciti 30 dati mu posebnu dozvolu za pisanje :thumbup:
Sloboda Tuzla

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 feb 2018, 19:34

fukaratz je napisao/la:Pa sta nama govoris ko vodi klub, govori ovim hamalima sto pljuju po svemu i sto ga prizivaju. Ej bolan biti nezadovoljan nakon danasnje utakmice :silent: kakvi papci i klosari :tokralju:
Sto se mene tiče igra je bila dobra. Nezadovoljan sam zbog neosvajanja boda/bodova. Pa se sjetim Celika i Krupe gdje smo imali po 2:0. Ybg sta imamo od dobre igre a poneses kuci nulu. To se mora promjeniti.
Smajic klupa hitno. Todoru dati sansu protiv Borca ako ne bude na nivou i on hlađenje. Grahovac nadam se povratkom Rustemovica isto klupa. U ove dvije utakmice sumarno najgori Smajic, Grahovac i Todorovic.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 feb 2018, 19:38

FrantoBauzek je napisao/la:
solinas je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la: Ja o jabukama, ti o kruskama (kruskoglavi) :lolno: Jasmin ga ne pravi, Azmir ga ne pravi a obojica obecavali :pinokio: Jasminu ne vjerujemo, a ne vjerujemo ni Azmiru :kafa: Ali ovdje postoje neki, koji Jasminu ne vjeruju a Azmiru vjeruju :think:
Nema Azmira hallooo
Senad-Sloboda
Jasmin-Tusanj
Ostavite se Azmira.
Kruskoglavi = Senad solinasu dragi. Ne smeta ti pljuvanje svega, pa i danasnje utakmice i igre, novog igrackog kadra i slicno uz hvalospjeve covjeku, kojeg nema na celu kluba dvije godine (haloooo) ali ti smeta kada neko pokaze i drugu stranu medalje u obliku nevidjenog stadiona i sl. Napisi to i tuzlaku i staragardi, pa nece biti nikakvih komentara ni sa druge strane.
Ja sam prvi pohvalio igru dje problem.
Staragarda nije slagao nista vec 20 godina nas guze svi redom cim predjemo sicki.
Mene jedna utakmica nemoze kupiti ubili smo boga i u krupi pa na kraju 2-2.
Niti me moze kupiti jedan solidan prelazni rok. ...
Ima stvari koje se kuhaju ima 10-tak tuzbi cekaju u savezu. ...frisko taze.
Ali opet niti sam pljuvao niti sta sta ko pise boli me k nisam im ja advokat.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 24 feb 2018, 20:02

Pisite sta hocete, odigrali smo extra, meni je srce puno.

Željo ništa nije jači od nas, sasvim objektivno govorim. Ne mogu nazvati jačom od nas, ekipu koja nam na domaćem terenu dopusti gostima 3 zicera + stativu.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 feb 2018, 21:05

Utihnu tema do daljnjeg :mrgreen:

Sta ste se syebali nije niko umro.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 feb 2018, 21:10

Smajic ne moze biti starter ni pod razno. Todorovic je pod dejstvom repke. Misli da moze al' ne moze. Grahovac isto lose.
To su tri igraca koja su nas oslabila.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 24 feb 2018, 21:16

Probisvjet je napisao/la:Smajic ne moze biti starter ni pod razno. Todorovic je pod dejstvom repke. Misli da moze al' ne moze. Grahovac isto lose.
To su tri igraca koja su nas oslabila.
Koga bi ti umjesto Todorovica ?
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.