FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
38
23%
2. Borbu za Evropu
83
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 167

Robust
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Robust » 18 maj 2022, 20:51

jedine dvije pozitivne dvije stvari sa danasnje tekme su da je vecina na istoku nafatala boje i gledanje cetalja kako od straha ulijecu na straznju stranu u kombijima kao da ce ih neko ubiti hahahahah

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2022, 21:01

Raonffa je napisao/la:
18 maj 2022, 20:30
PS: Mi i nismo slični, ovo skandiranje Manijaka je kamilica za ono što oni skandiraju u Banjoj Luci, i to ne samo Lešinari nego dobar dio stadiona.
Cim su usli podignuta su tri prsta, golman im na poluvremenu prisao i digao tri prsta prema njima i nekom smeta skandiranje. Dosta vise povijanja kicme, ko im yebe mater svima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 18 maj 2022, 21:02

Edis samo da je stavljao napadača umjesto Hodzica pobjedili bi pola utakmica. Danas čim je izašao Hodzic,napravili smo pet odličnih sansi.
Ponavljam se,ok je bilo kad nemaš napadača da izmisljas, al kad imas ti isto radiš,logicno da ti treba 100 sansi da zabijes go.

To mu jedino zamjeram,ostali uopće nije loše,posebno je zadnja linija sigurna. Blazevic igra odlično. Sehic se pokazao više nego dobro. Ne moze se reći da nije pokušavao sve i svašta,osim napada.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 maj 2022, 21:09

LjoZee je napisao/la:
18 maj 2022, 21:01
Raonffa je napisao/la:
18 maj 2022, 20:30
PS: Mi i nismo slični, ovo skandiranje Manijaka je kamilica za ono što oni skandiraju u Banjoj Luci, i to ne samo Lešinari nego dobar dio stadiona.
Cim su usli podignuta su tri prsta, golman im na poluvremenu prisao i digao tri prsta prema njima i nekom smeta skandiranje. Dosta vise povijanja kicme, ko im yebe mater svima.
To je to.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 18 maj 2022, 21:12

Hulahopka je napisao/la:
18 maj 2022, 21:02
Edis samo da je stavljao napadača umjesto Hodzica pobjedili bi pola utakmica. Danas čim je izašao Hodzic,napravili smo pet odličnih sansi.
Ponavljam se,ok je bilo kad nemaš napadača da izmisljas, al kad imas ti isto radiš,logicno da ti treba 100 sansi da zabijes go.

To mu jedino zamjeram,ostali uopće nije loše,posebno je zadnja linija sigurna. Blazevic igra odlično. Sehic se pokazao više nego dobro. Ne moze se reći da nije pokušavao sve i svašta,osim napada.
Tacno razumijem tvoju potrebu da ismijavas ove cirkusante i trenerske magove po ovom forumu, pa i onom tamo. Slazem se sa postom.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 18 maj 2022, 21:32

Kako se lijepo tomo i edis popisase po nasim juniorima :tokralju: :tokralju:
Kaze tomo nema nijedan igrac u juniorima koji bi mogao igrati, to su sve kaficke price. Odavno nisam slusao dvojicu glupljih trenera od njih. Covjek ga pita nesto, on pet puta ponavlja deset igraca igra zbog mene.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2022, 21:36

MrkiMedo je napisao/la:
18 maj 2022, 21:32
Kaze tomo nema nijedan igrac u juniorima koji bi mogao igrati, to su sve kaficke price. Odavno nisam slusao dvojicu glupljih trenera od njih. Covjek ga pita nesto, on pet puta ponavlja deset igraca igra zbog mene.
Ivkovicu "svaka cast" kako hendla sa jakim imenima. Igraci mu u 30. minuti kradu vrijeme danas ko da im bod za titulu treba. Strucnjak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 18 maj 2022, 21:41

LjoZee je napisao/la:
18 maj 2022, 21:36
MrkiMedo je napisao/la:
Ivkovicu "svaka cast" kako hendla sa jakim imenima. Igraci mu u 30. minuti kradu vrijeme danas ko da im bod za titulu treba. Strucnjak.
Ublehe i jedan i drugi..sve im se svodi na pricu, alibi uvijek ali uvijek imaju, nikad nece reci ja sam kriv.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 maj 2022, 21:44

Sudar dva trenerska maga,da ih spojis u jednog ne bi dobio solidngo trenera :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 18 maj 2022, 21:49

Eto nismo se obrukali protiv velikog borca.. Edisov plan zbog kojeg je zrtvovao pobjedu protiv Radnika je uspio.. Svaka cast trenerskom magu.. Jeste da je losim rezultatom protiv Radnika otjerao jedno dvije milje ljudi koji bi danas bili da smo pobjedili i da je tako klubu izbio petnaestak milja, ali nista to nije bitno.. Sve se isplatilo jer smo uzeli bod protiv Borca..
Pročepit će negdje.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 18 maj 2022, 21:52

Koga smo mi uopšte zadnji put pobijedili i kada? Djeluje mi da je bilo baš davno.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 18 maj 2022, 21:55

Pobjedicemo kada budemo imali za dvije klase bolju ekipu.. Cak ni Edis ne moze izvuci vise od ovih.. Radnik, Leotar, Posusje, Rudar pucaju od kvaliteta, a mi raspolazemo s cim raspolazemo..
Pročepit će negdje.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 18 maj 2022, 21:56

Dejan1921 je napisao/la:
18 maj 2022, 21:52
Koga smo mi uopšte zadnji put pobijedili i kada? Djeluje mi da je bilo baš davno.
Leotar 3:0 :mrgreen:
Prije mjesec i kusur, tačnije 09.04 :opaopa:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 18 maj 2022, 21:58

deno_TM87 je napisao/la:
18 maj 2022, 21:56
Dejan1921 je napisao/la:
18 maj 2022, 21:52
Leotar 3:0 :mrgreen:
Prije malo više od mjesec dana, tačnije 09.04 :opaopa:
Hvala brate. Ne znam šta da dodam više

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 18 maj 2022, 22:06

MrkiMedo je napisao/la:
Ti juniori nisu u stanju izdržati trening sa "ovim" prvim timom,najjača kažu Jaganjac zabio 7 golova a Kočević 15,znam minimalno 20 juniora zadnjih godina koji su zabili po 30 a nikad ih na mapi nije bilo
Bajić je ko krilo trpao po 30-40.

Aru da ne spominjem.4 tekme 18 golova,o čemu pričamo.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 18 maj 2022, 22:13

UBIPITAR je napisao/la:
18 maj 2022, 22:06
MrkiMedo je napisao/la:
Ti juniori nisu u stanju izdržati trening sa "ovim" prvim timom,najjača kažu Jaganjac zabio 7 golova a Kočević 15,znam minimalno 20 juniora zadnjih godina koji su zabili po 30 a nikad ih na mapi nije bilo

pa najbolje je onda ugasiti OP jer ako neces uvoditi u prvi tim najbolje omladince i da ce na njima egoistični treneri siriti racku da odmah kazemo djeci da idu u Sarajevo il Zrinjski da se ne pate bezveze a mi cemo u naziv fudbalski klub dodati penzionerski

kad u apsolutno nebitnoj sezoni nisi dao priliku najboljim omladincima kad ces im dati jok bolje je da je vucenovic igrao i svima skakao po zivcima :puke:

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 18 maj 2022, 22:26

Ma kakvi juniori, o njima pišu samo braća i komsije,nema to veze s realnoscu. Kao što rekoh zabiju 3 gola iz penala oni su za rodbinu već za Reala, a građeni ko kokice. Jedini koji je trebao.dobiti šansu jeste Jaganjac ostalo dati im papire ko onom malom što je u Borac otišao. Djeca su igrala na pocetku sezone kod Ivkovica pa smo izgubili more bodova.
Igrali protiv Radnika ista priča prosipanje bodova.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 18 maj 2022, 22:31

UBIPITAR je napisao/la:
MrkiMedo je napisao/la:

Izvini, ali jesu li Zec, Bekric, Stilic i Vucenovic fizicki u stanju izdrzati trening sa ovim prvim timom? Jel to Resic i Gasal mogu meda, a neko od juniora ne moze?
Normalno da dijete od 17, 18 i 19 godina ne moze izdrzati fizicki napor kao neko od 25 ili 30, ali zato valjda i postoji trening i utakmica da mu das sansu da vidis od cega je i na cemu si sa njim. Ako taj junior nakon pet treninga polako posustaje i ne pokazuje nikakvu zelju, skloni ga, al bar znas da si mu dao sansu.
Mi guramo Gasala i Resica citavu polusezonu, a njih dvojica zajedno imaju snage za jedno poluvrijeme.
Kad vec spominjes golove, koliko su ih dali Vucenovic i Fatai prije dolaska? Pogotovo ovaj prvi. Koliko je golova Hodzic dao i koliko je skupio minuta kao napadac prije dolaska kod nas?
Ja razumijem nasu situaciju i svjestan sam u kakvom smo krcu. Necemo se uskoro iscupati, nema sanse. Ali to nije razlog da branimo apsolutno sve u i oko kluba. Pogotovo to nije razlog da branimo ove gluposti koje edis radi iz kola u kolo i njegove glupe igranke na presicama poslije utakmica. Covjek ga danas pita, kad vec spominje mlade igrace, koliko je to Zeljo promovisao juniora, a on okrece pricu kako je deset igraca tu zbog njega. Onda nabraja redom Muftica, Drinu, Becu, Gasala, Hodzica itd itd. Onda hladno izjavi kako ti pobrojani ne valjaju jer nisu mogli nista protiv Radnika. Sta nama vrijedi Gasal? Vrti se vec odavno. Vidis da u njemu nema kruha ni za sta, da nece nikad od njega biti igraca i da on igra samo zato sto nema kvalitetnije opcije. Sta nam vrijedi Muftic na golu u ovo par minuta sto je skupio? Ako neko od juniora nije dobar, hajde sine fakultet i kraj. Nije ni to problem, ali mu moras dati sansu prvo. Samo izgleda redom treba ugurati Osmanovica i Zerica pa onda ako ostane sta za kojeg juniora

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 18 maj 2022, 22:39

Pa nije Zeljo crveni krst da daje šanse pa fakultet. To se vidi na treninzima može li ili ne,to znaju ljudi koji su svaki dan s njima a neko s foruma što pogleda utakmici ili ne pogleda.

Frajer piše da treba dati priliku mladim a onda ispod piše o Osmanovicu i Zericu koji isto nisu dobili šansu ali oni ne valjaju,to nisu juniori bivši nego vanzemaljci.Ljudi ovdje ne znaju šta pišu. Nabaljezgate gluposti da čovjek ne povjeruje kakve kontradiktornosti.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 18 maj 2022, 22:55

MrkiMedo je napisao/la:
18 maj 2022, 22:31
UBIPITAR je napisao/la:
MrkiMedo je napisao/la:

Izvini, ali jesu li Zec, Bekric, Stilic i Vucenovic fizicki u stanju izdrzati trening sa ovim prvim timom? Jel to Resic i Gasal mogu meda, a neko od juniora ne moze?
Normalno da dijete od 17, 18 i 19 godina ne moze izdrzati fizicki napor kao neko od 25 ili 30, ali zato valjda i postoji trening i utakmica da mu das sansu da vidis od cega je i na cemu si sa njim. Ako taj junior nakon pet treninga polako posustaje i ne pokazuje nikakvu zelju, skloni ga, al bar znas da si mu dao sansu.
Mi guramo Gasala i Resica citavu polusezonu, a njih dvojica zajedno imaju snage za jedno poluvrijeme.
Kad vec spominjes golove, koliko su ih dali Vucenovic i Fatai prije dolaska? Pogotovo ovaj prvi. Koliko je golova Hodzic dao i koliko je skupio minuta kao napadac prije dolaska kod nas?
Ja razumijem nasu situaciju i svjestan sam u kakvom smo krcu. Necemo se uskoro iscupati, nema sanse. Ali to nije razlog da branimo apsolutno sve u i oko kluba. Pogotovo to nije razlog da branimo ove gluposti koje edis radi iz kola u kolo i njegove glupe igranke na presicama poslije utakmica. Covjek ga danas pita, kad vec spominje mlade igrace, koliko je to Zeljo promovisao juniora, a on okrece pricu kako je deset igraca tu zbog njega. Onda nabraja redom Muftica, Drinu, Becu, Gasala, Hodzica itd itd. Onda hladno izjavi kako ti pobrojani ne valjaju jer nisu mogli nista protiv Radnika. Sta nama vrijedi Gasal? Vrti se vec odavno. Vidis da u njemu nema kruha ni za sta, da nece nikad od njega biti igraca i da on igra samo zato sto nema kvalitetnije opcije. Sta nam vrijedi Muftic na golu u ovo par minuta sto je skupio? Ako neko od juniora nije dobar, hajde sine fakultet i kraj. Nije ni to problem, ali mu moras dati sansu prvo. Samo izgleda redom treba ugurati Osmanovica i Zerica pa onda ako ostane sta za kojeg juniora
Oni ne mogu u istu rečenicu sa tim nabrojanim,sjećam se kad su Amaru psovali familiju zbog Gasala,a vidjeli smo sve.
Dobro si rekao,treba redom ići,Gasal,ne može očigledno,ide junior,nikakav problem,al kad dođe investitor,pitanje je da li će ozbiljan junior dobit šansu .
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Google Adsense [Bot], Hrasno15, manijakba i 27 gostiju.