Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
+1miky_hz je napisao/la:Jagodic ce uletiti,moze i Odovic..ova liga je takva da se samo 5 trenera vrti u krug i niko drugi nema pristup istoj.Samo futavci iz kluba u klub skacu
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zar ti vjeruješ ovima gore? Vidiš da trolaju i ismijavaju nas.Mokroguz je napisao/la:+1miky_hz je napisao/la:Jagodic ce uletiti,moze i Odovic..ova liga je takva da se samo 5 trenera vrti u krug i niko drugi nema pristup istoj.Samo futavci iz kluba u klub skacu

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- PitarBordo
- Kontakt:
Eto ja ljudski šljam... Klub jeste vještački, Nijaz je to dokazao onim inaćenjem i igranjem tekme na Tušnju, tu počinje i završava ta priča "osnovan za vrijeme agresije..." i moj mali buraz je nastao za vrijeme agresije, to on vrijednija osoba od oca koji je '46 godište? Ja glupe priče, zanimljivo je kako se djetinjasto ponaša ovaj Mokroguz, veoma zanimljivo.
Olimpic ispada na kraju sezone, citirajte me u maju. Pa-pa.
Samo Saraj'vo.
@Mancini Ne mislim da ce Jagodic ili Odovic doci, ali mislim da nema neki veliki izbor trenera u nasoj ligi.
@PitarBordo Ja nemam namjeru da se svadjam, diskusija je tu zavrsena.
@PitarBordo Ja nemam namjeru da se svadjam, diskusija je tu zavrsena.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 21 nov 2015, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Volio bi ozbiljno da se Olimpic izvuce I ima jos da se igra ali onaj frizurko je samo prica. Oda bi vam pravo cucio, sretno vam I pustite budale sto vas pokusavaju provocirati.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne šljam, nego ljudski ološ.PitarBordo je napisao/la:Eto ja ljudski šljam... Klub jeste vještački, Nijaz je to dokazao onim inaćenjem i igranjem tekme na Tušnju, tu počinje i završava ta priča "osnovan za vrijeme agresije..." i moj mali buraz je nastao za vrijeme agresije, to on vrijednija osoba od oca koji je '46 godište? Ja glupe priče, zanimljivo je kako se djetinjasto ponaša ovaj Mokroguz, veoma zanimljivo.

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 22 nov 2015, 08:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ako je toliko dobar što ga Željo "otjera"?MuhamedTM je napisao/la:Volio bi ozbiljno da se Olimpic izvuce I ima jos da se igra ali onaj frizurko je samo prica. Oda bi vam pravo cucio, sretno vam I pustite budale sto vas pokusavaju provocirati.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zato sto je sablja jeftiniji. Kvalitet nije bitan nego cijena.Mancini je napisao/la:Ako je toliko dobar što ga Željo "otjera"?MuhamedTM je napisao/la:Volio bi ozbiljno da se Olimpic izvuce I ima jos da se igra ali onaj frizurko je samo prica. Oda bi vam pravo cucio, sretno vam I pustite budale sto vas pokusavaju provocirati.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- PitarBordo
- Kontakt:
Tužno kume, tužno. Budi pozdravljen.Mancini je napisao/la:Ne šljam, nego ljudski ološ.PitarBordo je napisao/la:Eto ja ljudski šljam... Klub jeste vještački, Nijaz je to dokazao onim inaćenjem i igranjem tekme na Tušnju, tu počinje i završava ta priča "osnovan za vrijeme agresije..." i moj mali buraz je nastao za vrijeme agresije, to on vrijednija osoba od oca koji je '46 godište? Ja glupe priče, zanimljivo je kako se djetinjasto ponaša ovaj Mokroguz, veoma zanimljivo.

Samo Saraj'vo.
Kao što reče Mirza na press-konferenciji voljni momenat nije postojao. U ovakvoj važnoj utakmici igrači bojkotuju klub, bolje rečeno velika većina njih. A kada je to predsjednik rekao malo ko mu je povjerovao. Toliko o tome koliko je stalo većini fudbalera do kluba. Otjerati bandu što prije.
HITNO VANI FOLERI koji su NA ŽALOST nosily dres OLIMPICAMancini je napisao/la:Kao što reče Mirza na press-konferenciji voljni momenat nije postojao. U ovakvoj važnoj utakmici igrači bojkotuju klub, bolje rečeno velika većina njih. A kada je to predsjednik rekao malo ko mu je povjerovao. Toliko o tome koliko je stalo većini fudbalera do kluba. Otjerati bandu što prije.
ne mogu da vas shvatim do juće su bili vaši heroji a danas foleri to sad vi skontali
Ti si ovdje dolazio nakon svakog neuspjeha i budalaštine pisao, a nisi uopšte simpatizer ovog kluba. A sada ti kao nije jasno zašto kritikujemo!?Primorac je napisao/la:ne mogu da vas shvatim do juće su bili vaši heroji a danas foleri to sad vi skontali

nije većini jasno,dovodili ste sve i svašta ovo je bilo i za očekivati,ovo što ste dovodili nemože nigdje u svijetu igrati osim u BiH pa im ovdje dobro a i masno su plaćeni
I ko je sada najblizi trenerskoj funkciji kod vas?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Uscuplic.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Mancini je napisao/la:Ti si ovdje dolazio nakon svakog neuspjeha i budalaštine pisao, a nisi uopšte simpatizer ovog kluba. A sada ti kao nije jasno zašto kritikujemo!?Primorac je napisao/la:ne mogu da vas shvatim do juće su bili vaši heroji a danas foleri to sad vi skontali

SRETAN BROJ - 1725
Šta ti nije jasno? Zašto ovdje dosađuješ mjesecima?pitic je napisao/la:Mancini je napisao/la:Ti si ovdje dolazio nakon svakog neuspjeha i budalaštine pisao, a nisi uopšte simpatizer ovog kluba. A sada ti kao nije jasno zašto kritikujemo!?Primorac je napisao/la:ne mogu da vas shvatim do juće su bili vaši heroji a danas foleri to sad vi skontali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odgovori javnosti koja je sve bagra dovodila igrače u Olimpic 

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.