prvo nemoj da vrijedjas debilu jedan....drugo pa vidis i sam da nemo ko da mu nabaci loptu u sesnest da dadne gola..i trece dok je tavez u igri dzeko ce samo gledati kako se puca prema golu zato sto sve lopte idu na taveza i papcino glupa nemoj vise vrijedjatmodni mis je napisao/la:A ja se kladim da je tebe DNK zajebo.hrk je napisao/la:kladim se da dzeko nece u 10 utakmica dati vise od jednog gola![]()
![]()
SJAJI SJAJI DIJAMANTU BOSANSKI NEK TI ZAVIDE OVI PAPANI!!!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Hvala Allahu neka si i ti jednu pametnu rek'oDžoka_TM je napisao/la:beckham je napisao/la:dzeko ako nastavi sa ovakvim igrama ubrzo ce se vratit u bh premier ligu
Preporučujem ti da se kandiduješ za selektora BiH .

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Neki jedva docekali da Edin ne zabije u 2 utakmice gol, pa da ga dodju odmah pljuvati. KLOC je vrijedan 30 Miliona eura, pa vi pricajte sta god hocete
. Trebace jos vremena dok se prilagodi na engleski fudbal.
Edine dijamatnu, NE DAJ SE

Edine dijamatnu, NE DAJ SE
Sta pricas ti, napadas tu covjeka, ironije li, ti njemu kazes da vrijedja, a pises da je papcina,glup i sta sve ne ..hrk je napisao/la:prvo nemoj da vrijedjas debilu jedan....drugo pa vidis i sam da nemo ko da mu nabaci loptu u sesnest da dadne gola..i trece dok je tavez u igri dzeko ce samo gledati kako se puca prema golu zato sto sve lopte idu na taveza i papcino glupa nemoj vise vrijedjatmodni mis je napisao/la:A ja se kladim da je tebe DNK zajebo.hrk je napisao/la:kladim se da dzeko nece u 10 utakmica dati vise od jednog gola![]()
![]()
I provociras ovdje bezveze,ko da je nas briga za tvoj potcjenjivacki stav.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
hrk je napisao/la:prvo nemoj da vrijedjas debilu jedan....drugo pa vidis i sam da nemo ko da mu nabaci loptu u sesnest da dadne gola..i trece dok je tavez u igri dzeko ce samo gledati kako se puca prema golu zato sto sve lopte idu na taveza i papcino glupa nemoj vise vrijedjatmodni mis je napisao/la:A ja se kladim da je tebe DNK zajebo.hrk je napisao/la:kladim se da dzeko nece u 10 utakmica dati vise od jednog gola![]()
![]()

'aj vidi za šta služi ta crvena, pa mi javi...
]
I provociras ovdje bezveze,ko da je nas briga za tvoj potcjenjivacki stav.[/quote]
e neka si mi reko **** te dzeko ti dzeku ako on dadne vise od jednog gola u 10 utakmica ja vise nikad necu uc na ovaj forum a do tada gledajte kako daju drugi napadaci golove imo je priliku da vidi kako pravi napadac veceras daje gol u prvoj utakmici
Sta pricas ti, napadas tu covjeka, ironije li, ti njemu kazes da vrijedja, a pises da je papcina,glup i sta sve ne ..hrk je napisao/la:prvo nemoj da vrijedjas debilu jedan....drugo pa vidis i sam da nemo ko da mu nabaci loptu u sesnest da dadne gola..i trece dok je tavez u igri dzeko ce samo gledati kako se puca prema golu zato sto sve lopte idu na taveza i papcino glupa nemoj vise vrijedjatmodni mis je napisao/la:A ja se kladim da je tebe DNK zajebo.hrk je napisao/la:kladim se da dzeko nece u 10 utakmica dati vise od jednog gola![]()
![]()
I provociras ovdje bezveze,ko da je nas briga za tvoj potcjenjivacki stav.[/quote]
e neka si mi reko **** te dzeko ti dzeku ako on dadne vise od jednog gola u 10 utakmica ja vise nikad necu uc na ovaj forum a do tada gledajte kako daju drugi napadaci golove imo je priliku da vidi kako pravi napadac veceras daje gol u prvoj utakmici
Mandrax je najjači forumaš uvijek te ubije filozofijommandraX je napisao/la:hrk je napisao/la:prvo nemoj da vrijedjas debilu jedan....drugo pa vidis i sam da nemo ko da mu nabaci loptu u sesnest da dadne gola..i trece dok je tavez u igri dzeko ce samo gledati kako se puca prema golu zato sto sve lopte idu na taveza i papcino glupa nemoj vise vrijedjatmodni mis je napisao/la: A ja se kladim da je tebe DNK zajebo.![]()
![]()
'aj vidi za šta služi ta crvena, pa mi javi...

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Neces ti uskoro uci na ovaj forum dao Dzeko jedan gol ili 847238478523, pod uvjetom ako administracija odradi svoj posao.hrk je napisao/la:]
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
a ti si onaj sto odma moli admina da nekog banuje drugacije receno dupelizacKop je napisao/la:Neces ti uskoro uci na ovaj forum dao Dzeko jedan gol ili 847238478523, pod uvjetom ako administracija odradi svoj posao.hrk je napisao/la:]

- edo_malesak
ja takodjer mislim da se dzeko nece dobro provesti...nisam htjeo nista pisat dok ne vidim kako ce dzeko funkcionisat i prema onome sto sam sad vidio...trebo je otic u bayern koji je po meni bolji klub za njega a i bundes liga je ko stvorena za njega...bio bi u jakom i u evropi donekle konkurentnom klubu i zadrzao vrhunske igre...dzeko mozda i proradi ali u engleskoj niko nece cekat da se igrac nauci davat golove u njihovoj ligi...to je moje skromno misljenje ali manchini zna bolje
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Ne treba niko molit admina da te banuje. Ti si svojim postovima vec odavno rezervisao kartu za Banovicehrk je napisao/la:a ti si onaj sto odma moli admina da nekog banuje drugacije receno dupelizacKop je napisao/la:Neces ti uskoro uci na ovaj forum dao Dzeko jedan gol ili 847238478523, pod uvjetom ako administracija odradi svoj posao.hrk je napisao/la:]
e neka si mi reko **** te dzeko ti dzeku ako on dadne vise od jednog gola u 10 utakmica ja vise nikad necu uc na ovaj forum a do tada gledajte kako daju drugi napadaci golove imo je priliku da vidi kako pravi napadac veceras daje gol u prvoj utakmici![]()

ma nemoze se to nekom drug objasnit oni misle odma da neko vrijedja dzeku......samo treba pisat bravo dijamantu i kad je naj gori i tako ces valjatedo_malesak je napisao/la:ja takodjer mislim da se dzeko nece dobro provesti...nisam htjeo nista pisat dok ne vidim kako ce dzeko funkcionisat i prema onome sto sam sad vidio...trebo je otic u bayern koji je po meni bolji klub za njega a i bundes liga je ko stvorena za njega...bio bi u jakom i u evropi donekle konkurentnom klubu i zadrzao vrhunske igre...dzeko mozda i proradi ali u engleskoj niko nece cekat da se igrac nauci davat golove u njihovoj ligi...to je moje skromno misljenje ali manchini zna bolje
Varaš se Mancini je debil koji se boji da se primadona Tevez ne naljuti pa stavlja Džeku na lijevo kriloedo_malesak je napisao/la:ja takodjer mislim da se dzeko nece dobro provesti...nisam htjeo nista pisat dok ne vidim kako ce dzeko funkcionisat i prema onome sto sam sad vidio...trebo je otic u bayern koji je po meni bolji klub za njega a i bundes liga je ko stvorena za njega...bio bi u jakom i u evropi donekle konkurentnom klubu i zadrzao vrhunske igre...dzeko mozda i proradi ali u engleskoj niko nece cekat da se igrac nauci davat golove u njihovoj ligi...to je moje skromno misljenje ali manchini zna bolje

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne treba niko molit admina da te banuje. Ti si svojim postovima vec odavno rezervisao kartu za BanoviceB0SANAC je napisao/la:a ti si onaj sto odma moli admina da nekog banuje drugacije receno dupelizacKop je napisao/la:Neces ti uskoro uci na ovaj forum dao Dzeko jedan gol ili 847238478523, pod uvjetom ako administracija odradi svoj posao.hrk je napisao/la:]
e neka si mi reko **** te dzeko ti dzeku ako on dadne vise od jednog gola u 10 utakmica ja vise nikad necu uc na ovaj forum a do tada gledajte kako daju drugi napadaci golove imo je priliku da vidi kako pravi napadac veceras daje gol u prvoj utakmici![]()

evo ga jos jedan sto je dobar sa adminom...zasto sam zaradio sto sam reko da dzeko nece dat vise od jenog gola u 10 utakmica

Al si naporan covjece. Udavi !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@hrk-nem te jesi li zavrsio.Prije nego krenes za Romaniju i Sokolac.hrk je napisao/la:ma nemoze se to nekom drug objasnit oni misle odma da neko vrijedja dzeku......samo treba pisat bravo dijamantu i kad je naj gori i tako ces valjatedo_malesak je napisao/la:ja takodjer mislim da se dzeko nece dobro provesti...nisam htjeo nista pisat dok ne vidim kako ce dzeko funkcionisat i prema onome sto sam sad vidio...trebo je otic u bayern koji je po meni bolji klub za njega a i bundes liga je ko stvorena za njega...bio bi u jakom i u evropi donekle konkurentnom klubu i zadrzao vrhunske igre...dzeko mozda i proradi ali u engleskoj niko nece cekat da se igrac nauci davat golove u njihovoj ligi...to je moje skromno misljenje ali manchini zna bolje

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
o dasao je i papeto supce lizac pa gdje si ti sta imaharishp je napisao/la:@hrk-nem te jesi li zavrsio.Prije nego krenes za Romaniju i Sokolac.hrk je napisao/la:ma nemoze se to nekom drug objasnit oni misle odma da neko vrijedja dzeku......samo treba pisat bravo dijamantu i kad je naj gori i tako ces valjatedo_malesak je napisao/la:ja takodjer mislim da se dzeko nece dobro provesti...nisam htjeo nista pisat dok ne vidim kako ce dzeko funkcionisat i prema onome sto sam sad vidio...trebo je otic u bayern koji je po meni bolji klub za njega a i bundes liga je ko stvorena za njega...bio bi u jakom i u evropi donekle konkurentnom klubu i zadrzao vrhunske igre...dzeko mozda i proradi ali u engleskoj niko nece cekat da se igrac nauci davat golove u njihovoj ligi...to je moje skromno misljenje ali manchini zna bolje

-
- Kontakt:
Edin je pokaza davno svoje vrjednosti i one nisu upitne ...
On treba samo da se navikne na nacin igranja uopste u Engleskoj jer 90 % posto klubova igra ona stari engleski fudbal tj gungula opsta. Pasovi nabacivanja da se zaprepastis i kontas ''**** majku sta je on sad htjeo sa ovom loptom''. Igra im je totalno nelogicna sto Edin takodzer nekonta jer je naucio na pametan disciplinovan Svabski nacin. Samo Celzi, Arsenal, Man.Utd i donekle Liverpul su promjenili stil igre. City mora prvo da mjenja trenera i jedno 4 igraca da kupe koji su kreativci tj igraci s mozgom a otjera 4 igraca kostolomca ka np de Jong, onog Ture sto je bio u arsenalu, i onog sto je iz aston Vile dosao ... Pa dozla kad onaj Silva izgleda ko izgubljen dok je u Valenciji rastura ...
On treba samo da se navikne na nacin igranja uopste u Engleskoj jer 90 % posto klubova igra ona stari engleski fudbal tj gungula opsta. Pasovi nabacivanja da se zaprepastis i kontas ''**** majku sta je on sad htjeo sa ovom loptom''. Igra im je totalno nelogicna sto Edin takodzer nekonta jer je naucio na pametan disciplinovan Svabski nacin. Samo Celzi, Arsenal, Man.Utd i donekle Liverpul su promjenili stil igre. City mora prvo da mjenja trenera i jedno 4 igraca da kupe koji su kreativci tj igraci s mozgom a otjera 4 igraca kostolomca ka np de Jong, onog Ture sto je bio u arsenalu, i onog sto je iz aston Vile dosao ... Pa dozla kad onaj Silva izgleda ko izgubljen dok je u Valenciji rastura ...
Anti Nakarada
Ohladite ljudi, nije kraj svijeta, jedan los dan za Manchester City i Dzeku.
Nije bio njihov dan iako je City zadnjih 25 minuta maksimalno pritisno Villu i cak pogodili stativu.
Aston Villa je jedna od ekipa gdje je najteze igrati i danas su se borili kao lavovi jer vode tesku bitku za opstanak u Premiershipu.
Idemo dalje Dzeko!
Nije bio njihov dan iako je City zadnjih 25 minuta maksimalno pritisno Villu i cak pogodili stativu.
Aston Villa je jedna od ekipa gdje je najteze igrati i danas su se borili kao lavovi jer vode tesku bitku za opstanak u Premiershipu.
Idemo dalje Dzeko!

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Dzeko dijamantu !! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.