hahahaha, ostavi me na miru vidis da sam na aparatimaVirtu4l je napisao/la:Nerminoviću primićemo te mi da budeš rezerva. Kad može Džeko možeš i ti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
hahahaha, ostavi me na miru vidis da sam na aparatimaVirtu4l je napisao/la:Nerminoviću primićemo te mi da budeš rezerva. Kad može Džeko možeš i ti
Evo napravio sam nesta jednostavno,pa ako hoce nek prilagode i postavedefender je napisao/la:@deyo sta mislis o tome da napravis neki logo ss.ba lige pa da tu slicicu admin stavi na glavni topic kao sto stavljaju za ostale lige ?

namjerili ste se na pogrešneDANTES je napisao/la:eh izgubismo sa igračem više...
nisam nikom nista poslao,ako treba kakav link jos dat cu vam pa ga vi kontaktirajte123456 je napisao/la:Meni predobro.Jesil mu ovo poslao .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I od mene čestitke kolegi.Viper je napisao/la:PobjedaBravo @doncorleone
to ti prvi put da si zabio 2 u jednoj utakmici?Virtu4l je napisao/la:Opet dva gola, sad znam kako je C. Ronaldu
IdemooBelminM23 je napisao/la:Bravo Nagibe.![]()
Idemo u Cvajtu.
Bravo na golu za pobjeduxinxee je napisao/la:IdemooBelminM23 je napisao/la:Bravo Nagibe.![]()
Idemo u Cvajtu.
Vidiš da sam napisao 'opet'Nerminovic je napisao/la:to ti prvi put da si zabio 2 u jednoj utakmici?Virtu4l je napisao/la:Opet dva gola, sad znam kako je C. Ronaldu

,
,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.