NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Znam i tacan rezultat i strijelce. Dogovoreno je sve kako ne bi bilo sumnjivo. TOSK ce inkasirati jako dobru svotu novca.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ti si majstore lik poput ovih dezurnih maskota po fb. Samo ti eto budi ovdje, nasa forum maskotica. Sta ces ti meni govoriti na cijoj sam temi, vise me ljudi vole od tebe.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Vi ostali iz bihaca, u vezi ove tekme naše, mozemo nastaviti u inbox. Bez ovog mentola. Pozz
Moraju te voljeti kad si lizac tudjih guzica, ja takav nisam. Uvijek sam na strani istine i ne uvlacim se nikad nikome da bi me kao voljeli. Ako ostanes takav, neces daleko dogurati u zivotu.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:29Ti si majstore lik poput ovih dezurnih maskota po fb. Samo ti eto budi ovdje, nasa forum maskotica. Sta ces ti meni govoriti na cijoj sam temi, vise me ljudi vole od tebe.
Sto se utakmice tice, budi siguran da znam vise od tebe. Ne kreces se u krugu bitnih ljudi, drazi su ti forumasi.
I ćorava koka zrno ubode, al ti nikad nista, pristavis li ga barem nekad onako. Omakne li se sta ?? Da nas manje jbs ovdje.Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:19Mi smo vec kupili TOSK. O cijeni ne bih da govorim.
Biti ce to jedna utakmica revijalnog karaktera. Golom razlike cemo rijesiti pitanje pobjede i opstanka u konacnici.
Drago mi je ako nista da dobro suradjujemo sa ostalim ekipama. U iducoj sezoni se ne smijemo dovesti u situaciju da kupujemo druge da nam se sklone.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ruzno je pisati o takvim stvarima na sportskom forumu. Svakako da ti mogu odati informacije o dogovorenoj utakmici ali u inboxu. Mozda si i nacuo nesto ako si bas iz Bihaca.LloriS je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:33I ćorava koka zrno ubode, al ti nikad nista, pristavis li ga barem nekad onako. Omakne li se sta ?? Da nas manje jbs ovdje.Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:19Mi smo vec kupili TOSK. O cijeni ne bih da govorim.
Biti ce to jedna utakmica revijalnog karaktera. Golom razlike cemo rijesiti pitanje pobjede i opstanka u konacnici.
Drago mi je ako nista da dobro suradjujemo sa ostalim ekipama. U iducoj sezoni se ne smijemo dovesti u situaciju da kupujemo druge da nam se sklone.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Mene ne mozes naloziti ko ove sto si prije. Ja takvih u zivotu sreo stotine. Najbitinija osoba i krug ljudi gdje se kreces za tebe bi trebao biti tvoj psiholog, ili hodza/pop (zavisno koje si vjere)Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:32Moraju te voljeti kad si lizac tudjih guzica, ja takav nisam. Uvijek sam na strani istine i ne uvlacim se nikad nikome da bi me kao voljeli. Ako ostanes takav, neces daleko dogurati u zivotu.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:29Ti si majstore lik poput ovih dezurnih maskota po fb. Samo ti eto budi ovdje, nasa forum maskotica. Sta ces ti meni govoriti na cijoj sam temi, vise me ljudi vole od tebe.
Sto se utakmice tice, budi siguran da znam vise od tebe. Ne kreces se u krugu bitnih ljudi, drazi su ti forumasi.
Potezemo za uvredama. Ja se necu spustiti na taj nivo.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:35Mene ne mozes naloziti ko ove sto si prije. Ja takvih u zivotu sreo stotine. Najbitinija osoba i krug ljudi gdje se kreces za tebe bi trebao biti tvoj psiholog, ili hodza/pop (zavisno koje si vjere)Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:32Moraju te voljeti kad si lizac tudjih guzica, ja takav nisam. Uvijek sam na strani istine i ne uvlacim se nikad nikome da bi me kao voljeli. Ako ostanes takav, neces daleko dogurati u zivotu.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:29
Ti si majstore lik poput ovih dezurnih maskota po fb. Samo ti eto budi ovdje, nasa forum maskotica. Sta ces ti meni govoriti na cijoj sam temi, vise me ljudi vole od tebe.
Sto se utakmice tice, budi siguran da znam vise od tebe. Ne kreces se u krugu bitnih ljudi, drazi su ti forumasi.![]()
Nemam te sta loziti, navijas za totalno drugi klub, a uvlacis se ovdje Biscanima. Cemu? Jos pokusavas umanjiti moj doprinos klubu tako sto mislis da trollam ili sto pises da sam maskota. Neukusno.
Uostalom, napisat cu jednom forumasu sta sam nacuo i sta je dogovoreno. On moze razgovor poslije utakmice ovdje postaviti. Uvjerit cete se da sam imao pravo.
Pa pisao ti je on o svojim avanturamaLloriS je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:33I ćorava koka zrno ubode, al ti nikad nista, pristavis li ga barem nekad onako. Omakne li se sta ?? Da nas manje jbs ovdje.Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:19Mi smo vec kupili TOSK. O cijeni ne bih da govorim.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Hahahahahahah. Pa ti nisi nista pogodio od kako si registrovan. Hahahahahahaahahahahahahhahahahahahahahhahahahahah

Moze, moze ,ali prvo da odgovoris @London Red u vezi meca sa Bratstvom sto si mu obecao u inbox odgovoriti pa evo covjek od subote ceka.Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:35Ruzno je pisati o takvim stvarima na sportskom forumu. Svakako da ti mogu odati informacije o dogovorenoj utakmici ali u inboxu. Mozda si i nacuo nesto ako si bas iz Bihaca.LloriS je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:33I ćorava koka zrno ubode, al ti nikad nista, pristavis li ga barem nekad onako. Omakne li se sta ?? Da nas manje jbs ovdje.Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:19Mi smo vec kupili TOSK. O cijeni ne bih da govorim.
Inace ja sam iz onih velikih crvenih zgrada kod grilla gdje je
atelje, znas kako se zovu ?
Znas sigurno ti si rođni biscanin ,ne sumnjam
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
[/spoiler]harden je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:39Pa pisao ti je on o svojim avanturamaLloriS je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:33I ćorava koka zrno ubode, al ti nikad nista, pristavis li ga barem nekad onako. Omakne li se sta ?? Da nas manje jbs ovdje.Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:19Mi smo vec kupili TOSK. O cijeni ne bih da govorim.
[/quote]
Upravu si. Teži slucaj. Ne preostaje nista osim ignore. Kada vidii da nema fajde, napravit ce novi profil.
[/spoiler]harden je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:39Pa pisao ti je on o svojim avanturamaLloriS je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:33I ćorava koka zrno ubode, al ti nikad nista, pristavis li ga barem nekad onako. Omakne li se sta ?? Da nas manje jbs ovdje.Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:19Mi smo vec kupili TOSK. O cijeni ne bih da govorim.
[/quote]
Au druže ovo ko iz oni Netflix dokumentaraca o serijskim ubicama,ovako su svi bili podvojeni kao ličnosti i patili od manjka paznje i bili totalno asocijalni pa su koristili internet platforme za svoje lazne zivote.
Momku definitivno treba pomoć.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Zna, al ko i ja. Mislim da cu cak prije ja pogoditi.LloriS je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:40Moze, moze ,ali prvo da odgovoris @London Red u vezi meca sa Bratstvom sto si mu obecao u inbox odgovoriti pa evo covjek od subote ceka.
Znas sigurno ti si rođni biscanin ,ne sumnjam![]()
Hajde pokušajHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:44Zna, al ko i ja. Mislim da cu cak prije ja pogoditi.LloriS je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:40Moze, moze ,ali prvo da odgovoris @London Red u vezi meca sa Bratstvom sto si mu obecao u inbox odgovoriti pa evo covjek od subote ceka.
Znas sigurno ti si rođni biscanin ,ne sumnjam![]()
a) Kineski Zid
B) Pasarela
C) H 15
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Neka njega.. ima prednost. Ja sam iz Tesnja, on je "domaci", ahhahahah
Zna moj qrac, ne zna svoje adrese, ovakve treba tuci svaki dan i na kraju kastrirati da se ne razmnozavaju
Eto ne mora meni odgovoriti privatno za utakmicu sa Brastvom sto čekam od subote,nek odgovori za ove zgrade i sve ce mu biti oprosteno.
Prelagano pitanje. Treba nesto teze.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Jel to mozda Mali Lug ili Baksais?
De pustite se njega, samo temu usere. To mu je i cilj. Ko mu god sta odgovori on ima kontru. Dzaba se šalite.
Tosk mi je uvijek bio drazi nego Rudar. Taj Rudar nas je ubijao ima deset sezona. Iako su nas isto pustili prije koju sezonu kad smo ih dobili u Kaknju. Zao mi je isto da takav klub ispadne. Sta ce biti u subotu, to je tesko znati iako mislim da je veca sansa da dobijemo jer ipak izgubiti kuci takvu utakmicu ...
Zadnja izmjena: nebeskasila, dana/u 04 jun 2024, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.