FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

asunsao
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la asunsao » 19 jul 2013, 18:07

Sto me bagrcavi baci u dilemu. Znam da ce se na istoku bolje vidjeti utakmica, a da ce na jugu biti bas ludilo, eh sada... Dal propustiti najludji jug u posljednjih nekoliko sezona ili propustit gledanje veceg dijela nama najbitnije utakmice u proteklih par sezona...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 19 jul 2013, 18:08

Širimo zastave i šalove... Poderimo grla i dlanove... I nek nam Željo pobjedu donese... Jer negdje u dubini duse znamo da mozemo, mozemo Čehe uplakane poslati kući... VOLIM TE ŽELJO !

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 jul 2013, 18:09

Slušam im sad navijače, pjevaju Ša la, la, la Viktoria . :mrgreen: Gledao sam njihovih par zadnjih tekmi, nisu to prije pjevali. Ovi protiv njih igraju sličnu formaciju kao i mi samo što vezni ne idu toliko nazad kao naši. Tako ćemo i mi igrati na Hadisonu, pa ćemo vidjeti...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 19 jul 2013, 18:09

asunsao je napisao/la:Sto me bagrcavi baci u dilemu. Znam da ce se na istoku bolje vidjeti utakmica, a da ce na jugu biti bas ludilo, eh sada... Dal propustiti najludji jug u posljednjih nekoliko sezona ili propustit gledanje veceg dijela nama najbitnije utakmice u proteklih par sezona...
Ma brate idemo ludnicu napravit' ,proci ,pa cemo onda svi zajedno ako treba snimak na miru pogledat' . :mrgreen:
p.s. mada ne slazem se sa ovm "najljudji Jug u poljednjnih nekoliko godina" al' eto . ;)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 19 jul 2013, 18:11

hoćete moći napuniti kapacitet taj od 24000? :D
realan odgovor molim :mrgreen:

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 19 jul 2013, 18:12

bazeni je napisao/la:hoćete moći napuniti kapacitet taj od 24000? :D
realno pitam ;)
I na polju ce ih ostat' . :P :mrgreen:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 19 jul 2013, 18:15

Dobro kupio sam onu člansku i gledam onaj dio sa imenom i prezimenom ono se brzo izbriše, al skontam da je to da se što više para skupi, ono kad se izbriše ne zna se ko je vlasnik kartice jer ime nije utisnuto kao na bankovnim karticama.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 19 jul 2013, 18:15

Od kol'ko sati bi sutra trebala početi prodaja karata?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 19 jul 2013, 18:17

Baš me čudi da si ti to primjetio,a ne neko drugi
De nam sad na brzinu brifing,sta još ne valja...

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 19 jul 2013, 18:18

SarajlijaTM je napisao/la:Baš me čudi da si ti to primjetio,a ne neko drugi
Ne valja što nema slike da se i to vidi pa kad kamere nekog snime da se pronađe u bazi, a koji je pri tom pravio sranja na tribinama, ili palio baklje i štetio klubu da se tom liku osobi i ispostavi račun i zauvjek zabrani pristup stadionima.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2013, 18:19

Vodi Plzen autogol ovi zabili
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 jul 2013, 18:20

zeljooooo je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Baš me čudi da si ti to primjetio,a ne neko drugi
Ne valja što nema slike da se i to vidi pa kad kamere nekog snime da se pronađe u bazi, a koji je pri tom pravio sranja na tribinama, ili palio baklje i štetio klubu da se tom liku osobi i ispostavi račun i zauvjek zabrani pristup stadionima.
takvi se i nece uclaniti ;)
Željeznicar za život cijeli !

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 19 jul 2013, 18:24

corleone87 je napisao/la:Evo link za Plzen,sastav poprilicno isti bar koliko sam procitao ova imena,ima par izmjena
Cisovsky M.
16Darida V.
7Horava T.
26Kolar D.
19Kovarik J.
1Kozacik M.
8Limbersky D.
11Petrzela M.
21Prochazka V.
14Reznik R.
15Wagner T.

http://0eb.net/playerallr.php?id=518215
Ovo ti je link na utakmicu zaglebie-pogon iz poljske lige i pogon vodi 0-1 ti si nešto pobrkao.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2013, 18:27

zeljooooo je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Evo link za Plzen,sastav poprilicno isti bar koliko sam procitao ova imena,ima par izmjena
Cisovsky M.
16Darida V.
7Horava T.
26Kolar D.
19Kovarik J.
1Kozacik M.
8Limbersky D.
11Petrzela M.
21Prochazka V.
14Reznik R.
15Wagner T.

Ovo ti je link na utakmicu zaglebie-pogon iz poljske lige i pogon vodi 0-1 ti si nešto pobrkao.
Nisam ja nista pobrkao bio je Plzen,na tom link i onda zastopa i stavise tu utakmicu.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 19 jul 2013, 18:31

Kod cim se pocne praviti euforija i pozivati raja na utakmice to nam je zagarantovana pusa kao u svim drugim sportovima. BiH rukomet neku noc napunili dvoranu pusa, Sarajevo napuni protiv Zete kao idemo u play off pusa ko dusa, BiH protiv Danske idemo na svjetsko-evropsko napunimo Kosevo pusa i da ne duljim dalje....

Polahko i pomalo ljudi ...

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 jul 2013, 18:38

corleone87 je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:
Cisovsky M.
16Darida V.
7Horava T.
26Kolar D.
19Kovarik J.
1Kozacik M.
8Limbersky D.
11Petrzela M.
21Prochazka V.
14Reznik R.
15Wagner T.

Nisam ja nista pobrkao bio je Plzen,na tom link i onda zastopa i stavise tu utakmicu.
http://0eb.net/playerallr.php?id=518184
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2013, 18:59

Uh kakav ce to biti korteo sa Grbavice. :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 19 jul 2013, 19:14

zeljooooo je napisao/la:Dobro kupio sam onu člansku i gledam onaj dio sa imenom i prezimenom ono se brzo izbriše, al skontam da je to da se što više para skupi, ono kad se izbriše ne zna se ko je vlasnik kartice jer ime nije utisnuto kao na bankovnim karticama.
Haj skeniraj taj dio ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 19 jul 2013, 19:18

ja znam da su ljudi od nas bar pet puta bolji,ali smo pokazali tamo da mozemo sa njima,u utorak se moze pisati historija bh fudbala zlatnim slovima,od utorka moze krenuti sve bolje sto se tice nase lige,od utorka se mogu prodavati igraci za vece cijene,ali sve to samo ako nas Željo dobije.Ostaviti srce na terenu ako treba i krv propisati kako oni na terenu tako i mi na tribinama,da napravimo zajedno nesto novo,jedan novi historijski poduhvat,jer trece pretkolo je dosta dosta lahko,tako da pozivam sve navijace svih klubova budite uz bh prvaka,a mi na tribinama cemo da umremo ako treba samo da cehe ucinimo sto zbunjenijim,nadati se moram i ako ne ocekujem opet da cemo proci,ali samo srce na teren nekad cemo se i plasirati dalje,mozda je taj trenutak dosao kad smo se najmanje nadali kad smo klonuli duhom bili,razocarani.OBRADUJ ŽELJO NACIJU
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 19 jul 2013, 19:18

Ne znam je li ko gledao ovaj Plzen ili gleda. Oni su jednostavno moćni. Najopasniji su kad probijaju po strani i ti pasovi i ubačaji u kazneni prostor su uvijek jako opasni. Često dođu do šesnaesterca i onda naprave neki mini centaršut koji često uspije. Kontre su im ubitačne. Ne smijemo napasti na Koševu. Amar će sve to vidjeti ja sam siguran. Druga je stvar koliko će naši biti sposobni provesti sve to u djelo. Brzi su i pokretljivi, mislim to smo sve već znali, ali amloprije gledam ovu utakmicu i vidim slično kao i protiv nas neki dan. Morat ćemo se braniti ali ne na taj način da se samo branimo, već da konstantno na neki način pritisnemo njihov vezni red i zadnju liniju. Kontre moramo iskoristiti, nisu najsjajini u odbrani. Sve u svemu, nama trebaju tone sreće da se oni izmaše sa početka pa će se uvući blaga nervoza i možda mognemo to iskoristiti. Ako budemo odmah napali, sigurno ćemo iz kontre primiti gol. Prebrzi su i naši ih ne mogu pratiti. Mi ćemo imati nekoliko prilika to je sigurno. Uz bolju i efikasniju odbranu i 1-2 iskorištene prilike možemo proći. Sve u svemu ovo je moje viđenje njihove igre i na šta treba obratiti pažnju, a sve ostalo prepuštamo Amaru.
Inače raja se zapalila za ovu utakmicu pravo. Neka nas bude 20 - 25 hiljada i da svi zdušno navijamo i ne prestajemo, pjesma se mora čuti. Ostalo je sve na njima. Šanse su minimalne, ali mi kao navijači uvijek očekujemo da na sreća pomiluje.
Osim - drugo ime za Želju !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic i 30 gostiju.