Ma brate uzeto iz konteksta, nit je cijeli stadion skandiro nit ista. Ja sam na sjeveru bio i nisam cuo za to dok nisam procitao ovdje. Kasnije sam vidio da je to bilo poslije prvog poluvremena kada je cijeli stadion skandirao lopovi, lopovi i jedan dio ispod VIP loze se okrenuo prema predstavnicima Sarajeva i krenulo se raspravljat s njima kako vas nije stid i slicno. Onda su oni uzvratili sta su i ta grupica je njima pocela skandirati Zrinjski, Zrinjski. Bezveze se neka halabuka digla zbog 15-20 ljudi na stadionuQUARTERBACK je napisao/la:e cuj skandirali zrinjski zrinjski u tuzli![]()
da je obrnuto sigurno bi ovi isto uradili skandirali bi slobodo slobodo bi al bi dodali i na qrc te nabodo
kakvi glupani tuzlaci
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Da istjera zlo iz komunisticke Tuzle i hercegovackog kamenjaracadillac je napisao/la:Šta će ti bin laden na avataru?

Amin yarabiBlake je napisao/la:Da istjera zlo iz komunisticke Tuzle i hercegovackog kamenjaracadillac je napisao/la:Šta će ti bin laden na avataru?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sta se desava sa zenicana, pa su se naglo okrenuli vjeri??? Ako je zbog celika, ove sezone zavrsavate na 9 mjestu, a sl godine druga liga Insallah
mosa zlatu mosa bodaslo
Dokazali da ne mozemo ispasti ni kao 11. na tabeli. Ne znam sta vise to potezete i nadate seinfected je napisao/la:Sta se desava sa zenicana, pa su se naglo okrenuli vjeri??? Ako je zbog celika, ove sezone zavrsavate na 9 mjestu, a sl godine druga liga Insallah

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jel se vratio Fenan iz Šri Lanke?redbull93 je napisao/la:Dokazali da ne mozemo ispasti ni kao 11. na tabeli. Ne znam sta vise to potezete i nadate seinfected je napisao/la:Sta se desava sa zenicana, pa su se naglo okrenuli vjeri??? Ako je zbog celika, ove sezone zavrsavate na 9 mjestu, a sl godine druga liga Insallah
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Mogo si mi jedino kera tucat, pretpostavljam da je tebi to svejedno.samoposteno je napisao/la:Upravo smo ti kuci tucamo ti se sa zenom za uskrsPenaltiky je napisao/la:Na Sri Lancidvokorak je napisao/la:Gdje su i sta rade al-nusra djecaci iz Zen´ce?
Evo vec 7 dana uci i ibadeti za vas iz Tuzle da vas usmjeri na pravi put. Djeco veoma se gresni bili.Penaltiky je napisao/la:Jel se vratio Fenan iz Šri Lanke?redbull93 je napisao/la:Dokazali da ne mozemo ispasti ni kao 11. na tabeli. Ne znam sta vise to potezete i nadate seinfected je napisao/la:Sta se desava sa zenicana, pa su se naglo okrenuli vjeri??? Ako je zbog celika, ove sezone zavrsavate na 9 mjestu, a sl godine druga liga Insallah

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Viđoh krmeće glave u Bimgu 3-4 marke. Pa eto da ga dočekamo ko Figa sljedeće godine.redbull93 je napisao/la:Evo vec 7 dana uci i ibadeti za vas iz Tuzle da vas usmjeri na pravi put. Djeco veoma se gresni bili.Penaltiky je napisao/la:Jel se vratio Fenan iz Šri Lanke?redbull93 je napisao/la: Dokazali da ne mozemo ispasti ni kao 11. na tabeli. Ne znam sta vise to potezete i nadate se
To baka kad bude gostovao, pa njemu vas specijalitet pripremite.Penaltiky je napisao/la:
Viđoh krmeće glave u Bimgu 3-4 marke. Pa eto da ga dočekamo ko Figa sljedeće godine.
Kako vi tako, a tuzlacity onako uci dove. I to rade dove, city bodove osvaja. Ugledajte se na bogatije komsije.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
tako dobro ferceraju da ste i vi a pogotovo oni ispod nasredbull93 je napisao/la:To baka kad bude gostovao, pa njemu vas specijalitet pripremite.Penaltiky je napisao/la:
Viđoh krmeće glave u Bimgu 3-4 marke. Pa eto da ga dočekamo ko Figa sljedeće godine.
Kako vi tako, a tuzlacity onako uci dove. I to rade dove, city bodove osvaja. Ugledajte se na bogatije komsije.
Ne znate ni vi kako ste na ovoj pozicijiPenaltiky je napisao/la:tako dobro ferceraju da ste i vi a pogotovo oni ispod nasredbull93 je napisao/la:To baka kad bude gostovao, pa njemu vas specijalitet pripremite.Penaltiky je napisao/la:

3 puta se do sad oprostili od europe i ponovo nafurali za istu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Sta ih gledas u bingu kad ih mozes kuci gledatPenaltiky je napisao/la:Viđoh krmeće glave u Bimgu 3-4 marke. Pa eto da ga dočekamo ko Figa sljedeće godine.

Ti ga od jutros ne vadissamoposteno je napisao/la:Sta ih gledas u bingu kad ih mozes kuci gledatPenaltiky je napisao/la:Viđoh krmeće glave u Bimgu 3-4 marke. Pa eto da ga dočekamo ko Figa sljedeće godine.![]()

FK SARAJEVO.
- samoposteno
- Kontakt:
Samo istjerujem zlo a utjerujem dobro nebi li dosli tobe i ovi klempavi iz lijepe nam Tuzlemma_hz je napisao/la:Ti ga od jutros ne vadissamoposteno je napisao/la:Sta ih gledas u bingu kad ih mozes kuci gledatPenaltiky je napisao/la:Viđoh krmeće glave u Bimgu 3-4 marke. Pa eto da ga dočekamo ko Figa sljedeće godine.![]()

Mene i suprugu je posebno pogodilo jer je rekao da je tuco.mma_hz je napisao/la:Ti ga od jutros ne vadissamoposteno je napisao/la:Sta ih gledas u bingu kad ih mozes kuci gledatPenaltiky je napisao/la:Viđoh krmeće glave u Bimgu 3-4 marke. Pa eto da ga dočekamo ko Figa sljedeće godine.![]()
udje mu do grlasamoposteno je napisao/la:Sta ih gledas u bingu kad ih mozes kuci gledatPenaltiky je napisao/la:Viđoh krmeće glave u Bimgu 3-4 marke. Pa eto da ga dočekamo ko Figa sljedeće godine.![]()

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- samoposteno
- Kontakt:
Evo prosla tri sata on jos podrigno nijeavenija je napisao/la:udje mu do grlasamoposteno je napisao/la:Sta ih gledas u bingu kad ih mozes kuci gledatPenaltiky je napisao/la:Viđoh krmeće glave u Bimgu 3-4 marke. Pa eto da ga dočekamo ko Figa sljedeće godine.![]()
![]()
![]()
![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion