C - I - R - C - U - S
S - E - R - G - I - J - I - C - A
and the great clown PAJAZZO

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Denchi je napisao/la:tonight only
C - I - R - C - U - S
S - E - R - G - I - J - I - C - A
and the great clown PAJAZZO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko god da je ruka mu se pozlatila.cadillac je napisao/la:Nemoj da opet miniramo aljin mezar
Najbolji trener ako okrenemo tabelu ?SveOveGodine je napisao/la:Mi imamo najsiri roster, imamo vise omladinaca nego svi ostali klubovi zajedno, imamo najboljeg trenera koji osim sto je vrhunski strucnjak, jos i voli nas klub vise od svog zivota. Igra nam je savrseno dobra. Ne moze nam niko nista u ovoj ligi. Samo je pitanje hocemo li proci medju 32 najbolje ekipe u Europi, ili ce nas korumpirana UEFA uz pomoc sudija izbaciti vec nakon grupne faze LS.
Bivol, **** mu sve ukucane.AdkoHz je napisao/la:Najbolji trener ako okrenemo tabelu ?SveOveGodine je napisao/la:Mi imamo najsiri roster, imamo vise omladinaca nego svi ostali klubovi zajedno, imamo najboljeg trenera koji osim sto je vrhunski strucnjak, jos i voli nas klub vise od svog zivota. Igra nam je savrseno dobra. Ne moze nam niko nista u ovoj ligi. Samo je pitanje hocemo li proci medju 32 najbolje ekipe u Europi, ili ce nas korumpirana UEFA uz pomoc sudija izbaciti vec nakon grupne faze LS.
Nemoj zajebavat nisam tebe nikad prskao. Drag si mi vazda bioPenaltiky je napisao/la:Pa ja sam imao okršaje s Pastrmkom i znao me vala isprskat. Ovj su obicni seljaci s forama Ismeta Hore.mma_hz je napisao/la:A **** te Zenica ne vadi helleru,nemoj srati ne spominju familiju
Penaltiky je napisao/la:Ko god da je ruka mu se pozlatila.cadillac je napisao/la:Nemoj da opet miniramo aljin mezar
Najbolje da radis test ocinstva njega je svako prsko a on odlucio tebi dijete uvalit pa ti opet budi dobarNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj zajebavat nisam tebe nikad prskao. Drag si mi vazda bioPenaltiky je napisao/la:Pa ja sam imao okršaje s Pastrmkom i znao me vala isprskat. Ovj su obicni seljaci s forama Ismeta Hore.mma_hz je napisao/la:A **** te Zenica ne vadi helleru,nemoj srati ne spominju familiju
Dobar je helersamoposteno je napisao/la: Najbolje da radis test ocinstva njega je svako prsko a on odlucio tebi dijete uvalit pa ti opet budi dobar
Mora se nešto imu kljun ubacit ****.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobar je helersamoposteno je napisao/la: Najbolje da radis test ocinstva njega je svako prsko a on odlucio tebi dijete uvalit pa ti opet budi dobarbez obzira na zayebancije draga je meni Sloboda zbog petokrake i antifasizma koji Mostar i Tuzlu pravi slicnim. One izdajnike treba karindzat sto su okrenuli ledja Slobodi
Ne poredi druze ta dva grada...... svaka cast petokraci ali Tuzlu vec odavno krasi sajkacaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobar je helersamoposteno je napisao/la: Najbolje da radis test ocinstva njega je svako prsko a on odlucio tebi dijete uvalit pa ti opet budi dobarbez obzira na zayebancije draga je meni Sloboda zbog petokrake i antifasizma koji Mostar i Tuzlu pravi slicnim. One izdajnike treba karindzat sto su okrenuli ledja Slobodi
Reče samopošteno, zaveza crnu trakicu i ode klat komšije jer nisu uzeli abdest kako treba.samoposteno je napisao/la:Ne poredi druze ta dva grada...... svaka cast petokraci ali Tuzlu vec odavno krasi sajkacaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobar je helersamoposteno je napisao/la: Najbolje da radis test ocinstva njega je svako prsko a on odlucio tebi dijete uvalit pa ti opet budi dobarbez obzira na zayebancije draga je meni Sloboda zbog petokrake i antifasizma koji Mostar i Tuzlu pravi slicnim. One izdajnike treba karindzat sto su okrenuli ledja Slobodi
De ti na wikipediji promijeni za kapiju da su isilovci preuzeli odgovornost mozda ti lakse bude.....cuj crne trake al nije ni cudo oprastam ti kad vidim kroz sta prolazitePenaltiky je napisao/la:Reče samopošteno, zaveza crnu trakicu i ode klat komšije jer nisu uzeli abdest kako treba.
Moji su nosili zelene trakice i hvala dragom Allahu zbog njih imamo lijepu nam BiHPenaltiky je napisao/la:Pa šta su nosili tvoji mudžahedini nego crne trakice?
I june ne mješaj Kapiju u ove gluposti, nadovezaće se neko džaba.
To objasni svojima svako malo udaraju po Aliji i muslimanima i svaki put zapocinju gluposti kad im covjek odgovori onda kmeceSariel1987 je napisao/la:Opet rat i zrtve?cccc pa stvarno
Najgore kad se na silu gura neki crni humor. Kakve su to zivotne frustracije bog te pito.
Sam je sebi najveca kazna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.