I ja mislim da LAC moraju sad u LAu dobiti.Bilo ti tesko da sedmu izvuju u SLCu.Vettel5 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 11:06
Imaš pravo, ali mislim da LAC zatvaraju ovo. Sa 0-2 na 3-2 tako lako, moraju ovo zatvoriti kući jednostavno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jun 2021, 11:01Daleko od toga da je ijedna ova ekipa koja ima 3-2 zicer da dobija narednu tekmu.Tesko je zatvoriti seriju.
Na drugoj strani mislim da će Phila izjednačiti bez problema iako bih volio da Hawksi prođu.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Sa hamstringom nema foliranjaShategabri je napisao/la: ↑17 jun 2021, 10:18Što će reći da foliraTheChief je napisao/la: ↑17 jun 2021, 09:55Zavrsava li posao veceras ?
https://mobile.twitter.com/status/1405217951146467340![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa manja je rupa defanzivno a i samim tim što każeš krupniji je moze igrati vise pozicija i preuzeti veći teret igre radi toga. Ofanzivno su bare bare. Na stranu što je očigledno jedan običan pakaš koji se zavadio sa pola svoje franšize od igrača do upraveBrokula je napisao/la: ↑17 jun 2021, 11:22Znaci bolji lider, bolje bi koristio saigrace al nije bolji igrac jer? Luka ima vise skokova? Krupniji je?BosniaBoston je napisao/la: ↑17 jun 2021, 11:09Trae nije bolji igrač ali je itekako bolji lider i stvara zdraviju atmosferu u i oko svoje ekipe. Mislim da bi i Porzingisa dosta kvalitetnije koristioDonnie Darko je napisao/la: ↑17 jun 2021, 11:04Hajmo realno, stat malo na loptu, možel iko zamislit Luku da radi ovo što Trae radi, i da se to još ovako dobro preslika na uspjeh ekipe?
Znamo svi da je odgovor "nema teoretske šanse", samo što neki to ne smiju priznat sebi ili drugima.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Luka choker, trae nije eto u kratkim .crtama
30% slobodna u brata, ovo nisu istine

Žao mi je Embiida samo, s kakvom levatinom troši prajm
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Napad fercera dok je na parketu uprkos svemu, pravilan potez sto nisu trejdovali za Hardena
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Drago mi je samo zbog onog go.vnara Embiida, glumi čitavu tekmu Capeli nešto i onda ga ovaj isprska u posljednjoj četvrtini. Plus fuli oba bacanja na kraju 

1921
Simmons za CJa, make it happen!
oba bi bila puno bolji fit u novim sredinama. doduse ja smatram da je CJ sesti igrac sa klupe, ala Clarkson ili Lou Will. Simmons je ipak starter u najmanju ruku. Ben bi jeo odbranu u Pdx, a ni njegovih 15ak poena nije za zanemarit. u svakom slucaju Powell ,ako ga potpisu, i Juka mogu iznivelisati tih 8p. razlike izmedju ove dvojice. a odbrana automatski postaje puno bolja. istina Pdx bi morao dovesti jos nekih igraca za klupe. nisu se trebali rjesavati setha currya.
s druge strane Embiid dobija igraca koji ga moze rasteretit u clutchu, i koji moze handlat loptu. njegove (CJ) odbrambene nedostatke svakako ima ko krpiti. CJ kad ima svoj dan, moze biti jako zahvalan igrac. problem su orevelike ovlasti i los fit sa Dameom. Philla bi morala potraziti i startnog playa.
do prije par mjeseci ovaj trade ne bi bio realan ali buduci da je Simmons zesce ogoljen u ovom playoffu, mislim da je izvediv...uz mozda jos neke pretumbacije. mislim da je Morey spreman da povuce radikalan potez.
oba bi bila puno bolji fit u novim sredinama. doduse ja smatram da je CJ sesti igrac sa klupe, ala Clarkson ili Lou Will. Simmons je ipak starter u najmanju ruku. Ben bi jeo odbranu u Pdx, a ni njegovih 15ak poena nije za zanemarit. u svakom slucaju Powell ,ako ga potpisu, i Juka mogu iznivelisati tih 8p. razlike izmedju ove dvojice. a odbrana automatski postaje puno bolja. istina Pdx bi morao dovesti jos nekih igraca za klupe. nisu se trebali rjesavati setha currya.
s druge strane Embiid dobija igraca koji ga moze rasteretit u clutchu, i koji moze handlat loptu. njegove (CJ) odbrambene nedostatke svakako ima ko krpiti. CJ kad ima svoj dan, moze biti jako zahvalan igrac. problem su orevelike ovlasti i los fit sa Dameom. Philla bi morala potraziti i startnog playa.
do prije par mjeseci ovaj trade ne bi bio realan ali buduci da je Simmons zesce ogoljen u ovom playoffu, mislim da je izvediv...uz mozda jos neke pretumbacije. mislim da je Morey spreman da povuce radikalan potez.
- Shategabri
- Kontakt:
Ja, to šta Phila dobija, a Portland ko yebe.
To ako su se u Portlandu najeli bunike.
Čuj dati CJ za ovakvog Simonsa, 1 za 1
To ako su se u Portlandu najeli bunike.
Čuj dati CJ za ovakvog Simonsa, 1 za 1

Koševo Zapad
jos jedan boxscore analiticar
razligu ba

razligu ba
Fakat mi je zao Embida 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako ne pobijede sigurno su izgubili
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je kad nemaš odgovor na argumente napišeš razligu ba i boxscore analitiĆar

Koševo Zapad
Sta je cudno ? I @Nez je napisao slicno.
I ja mislim da LAC moraju sad u LAu dobiti.Bilo ti tesko da sedmu izvuju u SLCu.
Pa u kontekstu ima smisla
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Hajmo ovako ja prvi sam nakon nakon zlata U16 govorio da je Musa bara bara sa Lukom
mislio sam haype , splet srece okolnosti iskusnih bekova Lulla , Campaco , Rudy pa je ovaj koristio svoje sanse ...
ali ali da ne govorimo od rookie sezone , samo ova serija sa LAC
Znaci Simmons ili Thybulle ipak mogu ustopati Younga , ovaj je bukvalno ponizio jednog Beverlya kojeg ne vole ni Durant ni Labron a ciljao je Jacksona i Morrisa, Zubca kad vidi njih zasijau mu oci i mozes da upises poene u vecini slucajeva , a vrlo je lagano zavsavao i protiv Georgea i Kahwia.
Meni je u toj seriji djelovao kao da je sada stasao i da je trenutno top 10 igrac najmanje .
Jedan Gianis pored sepavog Hardena ide na fedewey , znaci mogu misliti kako bi ga Luka ponizio , jednostavno sam ga od serije sa LAC zavolio moras ga postovati , ja kao prvi navijac od kad je dosao Kobe-a nisam volio LeBrona ali u jednom trenutku poslije 2012 moras mu se nakloniti doduse i 2007 cak one serije sa Detroitom , mozda Luka nije taj nivo kao Leborn 2007 jer ipak nije prosao LAC ali vrlo je blizu , ali znate sta to znaci
Samo mi recite koja ekipa ima bolje defendere na bekovskim i krilnim pozicijama ubjedljuvo od LAC , a ovaj ih je silovao bukavlno

mislio sam haype , splet srece okolnosti iskusnih bekova Lulla , Campaco , Rudy pa je ovaj koristio svoje sanse ...
ali ali da ne govorimo od rookie sezone , samo ova serija sa LAC
Znaci Simmons ili Thybulle ipak mogu ustopati Younga , ovaj je bukvalno ponizio jednog Beverlya kojeg ne vole ni Durant ni Labron a ciljao je Jacksona i Morrisa, Zubca kad vidi njih zasijau mu oci i mozes da upises poene u vecini slucajeva , a vrlo je lagano zavsavao i protiv Georgea i Kahwia.
Meni je u toj seriji djelovao kao da je sada stasao i da je trenutno top 10 igrac najmanje .
Jedan Gianis pored sepavog Hardena ide na fedewey , znaci mogu misliti kako bi ga Luka ponizio , jednostavno sam ga od serije sa LAC zavolio moras ga postovati , ja kao prvi navijac od kad je dosao Kobe-a nisam volio LeBrona ali u jednom trenutku poslije 2012 moras mu se nakloniti doduse i 2007 cak one serije sa Detroitom , mozda Luka nije taj nivo kao Leborn 2007 jer ipak nije prosao LAC ali vrlo je blizu , ali znate sta to znaci

Samo mi recite koja ekipa ima bolje defendere na bekovskim i krilnim pozicijama ubjedljuvo od LAC , a ovaj ih je silovao bukavlno
Simmons je defanzivni specijalist i ništa više od toga te bi sukladno tome trebao biti plaćen a ne kao najbolji igrači lige, fascinantno mi je da je tadašnji FO samo stavio novce na stol njemu i Harrisu bez ikakvog razmišljanja, kao da su ih dali Bronu i Kawhiju.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.