NK Zvijezda Gradačac

ciro_ciro
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ciro_ciro » 19 dec 2012, 16:28

Joj al me nerviras TKanton ti sve znaš pa de predstavi se pi zdo imenom i prezimenom da te predlozimo da lizes dupe kunticu kad kenja.... da mi je znat ko si, da ti ja dokazem da nisi u pravu....

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 19 dec 2012, 16:41

ciro_ciro je napisao/la:Joj al me nerviras TKanton ti sve znaš pa de predstavi se pi zdo imenom i prezimenom da te predlozimo da lizes dupe kunticu kad kenja.... da mi je znat ko si, da ti ja dokazem da nisi u pravu....
Ja da hocu da se zna moje ime otvorio bi neki portal pa pisao o zvijezdi, ovo je napravljeno za ovakav vid komunikacije, a ti sto si se prestavio i mislis da si neki frajer a ustvari niko te ne hebe ni 1% nit te uzima za ozbiljno.

Drugo ja ne kazem da je Kuntić dobra opcija za zvijezdu, samo kad neko iznese neku netacnu tvrdnju moram demantovat, kakve veze imaju Brka i Veca sa Kunticem i Pestalice neznaju ni da gdje postoje ova dvojica a kamoli da su ih oni otjerali

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 19 dec 2012, 17:20

zoran kuntić nije više trener zvijezde

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 dec 2012, 17:27

Izgleda da je Doro bio u pravu.....

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 19 dec 2012, 17:36

TKanton bit moje je price ovdje pljujete sve odreda niko vam nevalja a u Gradu se ulizujete i kunticu i igracima i svima....

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 19 dec 2012, 17:37

dobar je kuntic, steta ako ode.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 dec 2012, 17:47

dobro je ako je istina ovo za kuntica.ko god dode bice bolji.masica su otjerali i optuzili ga da je on kriv za ovoliko mali broj bodova.a isto tako kako cujem durgut je smijenjen a doro dolazi na njegovo mjesto...nadam se da ce poslije kuntica sve bolje krenuti i da cemo na proljece biti puno jaci i bolji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 19 dec 2012, 18:21

Novi trener Zvijezde je domaći stručnjak " onclick="window.open(this.href);return false;

eto nada se da ste sad zadovoljni

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 19 dec 2012, 18:23

emir_dj je napisao/la:Novi trener Zvijezde je domaći stručnjak " onclick="window.open(this.href);return false;

eto nada se da ste sad zadovoljni
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: LAV!!!

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 19 dec 2012, 18:24

Tkanton je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
zvijezdica je napisao/la:Čudne se stvari dešavaju u našoj Zvijezdi. Za loše rezultate uvijek su krivi igrači, a nikad direktor ili sef stručnog štaba. Na kraju svake polusezone se izaberu igrači koji su po njihovim kriterijima "zaslužni" za loše rezultate. A onda se desi neki čudni obrat. Npr. Brković je bio toliko loš u Zvijezdi da je na silu otjeran, a onda taj isti Brković postaje oslonac i najstandardniji igrač Čelika. Vasilić je pravio toliko kikseva u odbrani Zvijezde da to direktor ili sef stručnog štaba, a i uprava nisu više mogli izdržati. Nakon protjerivanja taj isti Vasilić je postao standardni odbrambeni igrač šampiona BiH i igrač na koga se može računati.
Iste stavari se izgleda danas događaju sa Mašićem i Jusićem. Dva igrača Zvijezde o čijim nogometnim kvalitetama je uvijek dozvoljeno raspravljati, nekima su super igrači a nekima su osrednje kvalitete, ali postoji jedna stvar za koju znaju svi iskreni navijači Zvijezde, a to je da su izuzetno pošteni ljudi i da su na svakoj utakmici dali svoj maksimum i do zadnjeg atoma snage dali sve od sebe da utakmicu odigraju borbeno i hrabro kako bi postigli najbolji rezultat. Da ih ne bi zadesila sudbina Vece i Brke predlažem Upravi da iz Zvijezde isteraju, ne njih dvojicu, nego Kuntića, jer on je jedini krivac zašto Zvijezda ima najgori rezultat u 5 godina takmičenja u Premijer ligi BiH.
Slažem se sa tobom, nije Kuntić kriv što je zaluto ;) ne kažu đaba... imala majka dva sina jedan bio pametan a drugi bio golman....Mustafa direktor je potjero Jusića i Mašića, za Mašićem koji je ostavljo srce na terenu je trener zaplako ali Mustafina je zdnja ;)
hebalo majku koliko su standardni, dobro brkovic jest al isto tako i navijaci mole za dan kad ce on otic, pa posjecutel vi kad forum zelje i celika, veco igra samo kad je neki stoper ozlijedjen, brka zadnju sezonu kod nas od 70 min nije mogo hodat po terenu a takav je i danas, gledam kad smo igrali sa celikom drugo poluvrijeme seta po terenu i nije ga kuntic i pestalic otjerali vec cvitkusic
Nije mi jasno gdje si pročitao da je napisano da su Kuntić i Peštalić otjerali Vecu i Brku. Poenta je bila u tome da malo razmislimo o tome kako tjeramo igrače iz Zvijezde, kao oni nam nisu dobri, a onda oni igraju uspješno u drugim klubovima. Ako su ti malo ova dvojica sjeti se Joce Stokića koji je nakon nekoliko kola istjeran a onda ljetos u Banja Luci nas je sam pobijedio. Ako nisi bio tamo i vidio, onda šta ti ja tu mogu.
Ono za Kuntića je bilo onako usput rečeno, jar ja mislim da je on kao trener zalutao u nogomet.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 19 dec 2012, 18:35

ćiro dao otkaz u zagrebu možda nama dođe :D :D :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 19 dec 2012, 18:49

ciro_ciro je napisao/la:TKanton bit moje je price ovdje pljujete sve odreda niko vam nevalja a u Gradu se ulizujete i kunticu i igracima i svima....
Ja nit sam koga pljuvo nit falio, samo ispravim kad neko nesto pogresno kaze

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 19 dec 2012, 19:15

Novi trener Zoran Kuntics
Vijek: Adult
2012/12/19 11:27:50
SzTK Erima-dvije i pol godine ugovora sa Zoranom Kunticcsal, dakle, da se profesionalni postati prva momčad trener. Zoran Kuntics posljednji bosanski Zvijezda čelu stručnog rada usmjerenog, ali je prethodno radio Bodajk, Diósgyőr, Franjo Papu i razgledavanje, kao dobro.

"SzTK-Erima od mađarskog kluba, koji je bio vrijedan povratka u Mađarskoj, kao i ovdjeRadim uredno uvjete - rekao je Zoran Kuntics. - Bio sam sretan da pronaći i klub je rekao da bi taj zahtjev. Ovo je također igrao na prethodnu informiranog pristanka Szigetszentmiklós treneri, koji su potvrdili da je to kontekst u kojem je to doista moguće smjestiti. "

Stručnjaci također proglasiti našu stranicu brže.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 19 dec 2012, 20:56

Nezvanična informacija iz Gradačca govori kako je Zoran Kuntić napustio kormilo Zvijezda...

Od neslužbenih izbora saznajemo kako se Kuntić vratio u Mađarsku gdje je radio prije dolaska u Zvijezdu.

Vijest o njegovom odlasku nije zatekla čelne ljude Zvijezde, a kao moguća njegova zamjena pominje se ime Abdulaha Ibrakovića, koji je posljednji angažman imao u Slobodi.
Nećete valjda njega dovest za trenera, ako ga dovedete i vi ćete brzo nizbrdo krenuti. :mrgreen:

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 19 dec 2012, 21:04

Radmilo je napisao/la:
Nezvanična informacija iz Gradačca govori kako je Zoran Kuntić napustio kormilo Zvijezda...

Od neslužbenih izbora saznajemo kako se Kuntić vratio u Mađarsku gdje je radio prije dolaska u Zvijezdu.

Vijest o njegovom odlasku nije zatekla čelne ljude Zvijezde, a kao moguća njegova zamjena pominje se ime Abdulaha Ibrakovića, koji je posljednji angažman imao u Slobodi.
Nećete valjda njega dovest za trenera, ako ga dovedete i vi ćete brzo nizbrdo krenuti. :mrgreen:
gdje si to načuo da ibrakovic dolazi

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 19 dec 2012, 21:05

emir_dj je napisao/la:
Radmilo je napisao/la:

gdje si to načuo da ibrakovic dolazi
Na Borovini info http://****.ba/vijest/47830" onclick="window.open(this.href);return false;

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 dec 2012, 21:06

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 19 dec 2012, 21:07

Ovaj Kuntić otišao u drugu Mađarsku ligu u ekipu koja je u sredini tabele, ali dobro plaćaju šta ga briga i porodica mu je tamo, ma milina.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 dec 2012, 21:29

citiram doru...

Najnovije vijesti iz Zvijezde : Kuntić smijenjen.dolazi Čapljić odlaze mirković kovacevic,dzafic pandza husic ,i umjesto direktora Pestalica opet Cvitkusic bog nek nam je na pomoci....

Sve je to lijepo Doro objasnio forumasu pod nickom emir_dj jos 6.12. samo sto smo mi mislili da je bomba (str.824).

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.