FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

herbion
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la herbion » 24 mar 2012, 12:57

To sa Milosevica treba mu danas dati tu 1500 i jos 10km na kahvu ispod guzice provuci i ubaciti mu u kovertu...ma to mu mozemo i mi navijaci skupit neka ide u pm svoju...za Smajlovica i Gavarica to neka rjesava kub odnosno neka zovu Sabovice neka isplate ljude jer oni su to napravili.[/quote]

Jah sto me nasmija jarane :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2012, 13:21

ma ne ebiga fakat naso tuzit nekog zbog 1500km nigdje veze ba..moze on izjavljivat sta hoce, ali tuziti nekog za 1500km je fakat nesto sto pravi njega vecim bjednikom nego sto je to nas klub koji mu je to duzan....hajde Smajlovic i Gavaric ipak se radi o lovi za koju sud treba i zbog toga neka nas kaznjavaju, ali zbog 1500km :roll: ...evo skupit cemo mi navijaci Milosevicu 1500km od mene je halalosom 500$ to je oko 700km..ostalo se moze dole na utkamici skupiti mu...ma neka ide u pm da mu pokazemo da mi nismo cigani dabogda sve te pare na kladionici izgubio.

Pa neka nas istjeraju iz lige zbog onog velikog duga, a nece nas zbog pisljivih 1500km fuj fuj fuj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 mar 2012, 13:27

SaltCityAttack je napisao/la:ma ne ebiga fakat naso tuzit nekog zbog 1500km nigdje veze ba..moze on izjavljivat sta hoce, ali tuziti nekog za 1500km je fakat nesto sto pravi njega vecim bjednikom nego sto je to nas klub koji mu je to duzan....hajde Smajlovic i Gavaric ipak se radi o lovi za koju sud treba i zbog toga neka nas kaznjavaju, ali zbog 1500km :roll: ...evo skupit cemo mi navijaci Milosevicu 1500km od mene je halalosom 500$ to je oko 700km..ostalo se moze dole na utkamici skupiti mu...ma neka ide u pm da mu pokazemo da mi nismo cigani dabogda sve te pare na kladionici izgubio.

Pa neka nas istjeraju iz lige zbog onog velikog duga, a nece nas zbog pisljivih 1500km fuj fuj fuj
Druze ti si u SAD gdje je standard skroz drugi bolje se zivi, a ovdje u BiH je tesko. Svaka para je dobrodosla tako da sumnjam da ce se iko odreci 1500 KM. A to sto kazes da ce navijaci sakupljati pare, nikada se to nece desiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 24 mar 2012, 13:35

SaltCityAttack je napisao/la:ma ne ebiga fakat naso tuzit nekog zbog 1500km nigdje veze ba..moze on izjavljivat sta hoce, ali tuziti nekog za 1500km je fakat nesto sto pravi njega vecim bjednikom nego sto je to nas klub koji mu je to duzan....hajde Smajlovic i Gavaric ipak se radi o lovi za koju sud treba i zbog toga neka nas kaznjavaju, ali zbog 1500km :roll: ...evo skupit cemo mi navijaci Milosevicu 1500km od mene je halalosom 500$ to je oko 700km..ostalo se moze dole na utkamici skupiti mu...ma neka ide u pm da mu pokazemo da mi nismo cigani dabogda sve te pare na kladionici izgubio.

Nemoj mislit da provociram ili da sam advokat Miloševiću ali frajer je te pare zaradio i on i ostali koji potražuju svoje. Što bi neko halalio milju i po, to su velike pare u današnjem vremenu u Bosni. Drugo što me jako jako začudilo, a što bi moglo da bar malo pomogne vašem klubu su ulaznice. Kako sam informisan ulaz za Fukare je besplatan :o !? Pa da su Fukare platile ulaznice protiv Sarajeva mogli ste odmah skinut Miloševićev dug, a da su plačali tokom sezone namakli bi solidnu cifru love. Ispravi me ako griješim...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2012, 13:37

Danas ako bude 200 gledalaca bice dobre,svako po ticape i jos se nadomiri 500 marki i eto para za Milosevica :D

Ocekujem minimalnu pobjedu Slobode,koja nece nista znaciti ako nas suspenduju za 7 dana ;) sve me strah da igraci nece popustit pod pritiskom i dozvolit da nas Leotar pobjedi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2012, 13:41

Lik je napisao/la:
Nemoj mislit da provociram ili da sam advokat Miloševiću ali frajer je te pare zaradio i on i ostali koji potražuju svoje. Što bi neko halalio milju i po, to su velike pare u današnjem vremenu u Bosni. Drugo što me jako jako začudilo, a što bi moglo da bar malo pomogne vašem klubu su ulaznice. Kako sam informisan ulaz za Fukare je besplatan :o !? Pa da su Fukare platile ulaznice protiv Sarajeva mogli ste odmah skinut Miloševićev dug, a da su plačali tokom sezone namakli bi solidnu cifru love. Ispravi me ako griješim...
Ma kakva ba provokacija i ne uzimam to tako, ali mi je cigancenje to zbog 1500km..daj ba pa da je i vas tuzio neko zbog 1500km sta bi mu rekao?...niko nije rekao da nije, ali zbog tih para skuplje ce ga izaci spor a sudu :)...za mene je to ciganluk i nista vise.

Nije besplatan ulaz za fukare bas tako kako mislis..placaju ulaz fukare...po 2km je za Fukare, samo sto ne ide sve to klubu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 24 mar 2012, 13:59

Mogucni sastav Slobode:
Mujkić, Rizvanović, Čejvanović, Salihović, Bekić, Zoletić, Hasanović, Šmigalović, A. Mešanović, J. Mešanović, Džafić.
Dzafic bio mogao danas debitirati za nas.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 24 mar 2012, 14:01

SaltCityAttack je napisao/la:
Lik je napisao/la:
Ma kakva ba provokacija i ne uzimam to tako, ali mi je cigancenje to zbog 1500km..daj ba pa da je i vas tuzio neko zbog 1500km sta bi mu rekao?...niko nije rekao da nije, ali zbog tih para skuplje ce ga izaci spor a sudu :)...za mene je to ciganluk i nista vise.

Nije besplatan ulaz za fukare bas tako kako mislis..placaju ulaz fukare...po 2km je za Fukare, samo sto ne ide sve to klubu
A jbg nek je 10 takvih po 1500 eto ti cifre, a mislim da ciganči za 1500 zato što niko iz uprave nije žalio da razgovara sa njim da se dogovore, isto to je u novinama izjavio onaj što mu dugujete preko 30000 km zaboravio sam mu ime ( nije Gavarić ). Kao zavlačili ga nisu željeli razgovarati odugovlačili i liku valjda prekipilo i sad želi sve i odmah. Diplomatija je čudo, trebali su ljudi iz uprave vam razgovarati sa svakim kojima su dužni pa se probat dogovorit vidjet šta kako. Lakše je nekog uvjeriti da mu se pomalo plača ili da se odgode naplate kad mu kažeš "znate evo ovih 10 ljudi je pristalo na rate da im vratimo dug želite li i vi " ili kad si bolikurac i sve dužnike ignorišeš i izbjegavaš, kao što su uradili i onda imaš sadašnju situaciju...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2012, 15:31

1:0 Jasmin Mesanovic.... hajmo jos jedan i dosta
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 24 mar 2012, 16:20

2:0 :D Ajde Slobodooooooooooooo :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 24 mar 2012, 17:19

Evo ja s' utakmice.
Dobra utakmica lijepo smo igrali, teren dosta dobar sudija po mom misljenju odlican nije navlacio ni jednoj ekipi pusto je dosta igru prednost non stop.
Dzafic na debiu je bio dobar imao je par prodora jedan dobar sut, Bekic po mom misljenju najlosiji igrao danas na poziciji lijevog beka.
Smigi je imao nekih prodora lijepo za vidjeti i gol glavom.
Lijepa utakmica u svakom slucaju dosta su se popravili.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2012, 17:22

Kako smo krenuli mislio sam da cemo im tricu uvalit,al hajd nije lose ni ovako :mrgreen: Dzafic veoma dobar u debiju,zasluzena pobjeda,sad protiv Sirokog na strani..

Djaba ovo sve ako nas suspenduju :!: :|
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 24 mar 2012, 17:24

A dobro smo igrali pravo, dugo nas nisam gledao u boljem izdanju.
Jos i teren bio ko tepih danas. :D

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 24 mar 2012, 17:28

Čestitam na pobjedi, drago mi je da je Šmigalović zabio on će vam biti prema svemu sudeći veliko pojačanje. Još samo da izmirite taj dug. ;)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 24 mar 2012, 18:39

Davud Zahirović: Ono što volimo, nedamo nikome!

Predsjednik Slobode Davud Zahirović smatra da situacija vezana za Slobodine dugove, nije bezizlazna. Naprotiv, smatra da je klub iz Rudarske 2 u boljoj poziciji od nekih drugih premijerligaša.

- Kakva je situacija kod drugih, mi nismo u bezizlaznom položaju – rekao je Zahirović.

Kratki razgovor je bio uoči utakmice Slobode i Leotara, te nije bilo vremena za detaljnije apsolviranje teme. Duži razgovor obavili smo poslije i objavit ćemo ga naknadno.

Na spomen gašenja kluba, Zahirović je, u prisustvu člana Skupštine Slobode, Mirsada Muharemagića, rekao:

- Ono što volimo, nedamo nikome. Znači, nema govora o gašenju Slobode!

Mešanović ostavili smo srce na terenu !
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mesanovi ... renu/77249" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 24 mar 2012, 19:57

SARS - Perspektiva

Lalalalllalalallalalalallalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 25 mar 2012, 01:15

Trebamo vise raditi za Slobodu i Tuzlu....

dosta je toga da budemo grad mrtvaca, kad bi sve krenulo kako treba bio bih najsretniji :)

Svaka cast Zahirovicu, cini se kao dobar lik...hvala mu sto nas vadi iz govana i kao sto kaze Ono što volimo, nedamo nikome.

Mi smo Tuzla, vrijeme je da se dignemo na noge...pa makar bili lopine, moramo da se borimo za sebe, dosta je postenja dok lopovasti hercegovci i dodikovci uzimaju titule 8-)

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 25 mar 2012, 08:36

cestitkee momcima na pobjedi izuzetno vazna pobjeda za nastavak sezone abd uz ovakve rezultate i do gornjeg dijela tabele :D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 25 mar 2012, 08:38

delpiero20 je napisao/la:Trebamo vise raditi za Slobodu i Tuzlu....

dosta je toga da budemo grad mrtvaca, kad bi sve krenulo kako treba bio bih najsretniji :)

Svaka cast Zahirovicu, cini se kao dobar lik...hvala mu sto nas vadi iz govana i kao sto kaze Ono što volimo, nedamo nikome.

Mi smo Tuzla, vrijeme je da se dignemo na noge...pa makar bili lopine, moramo da se borimo za sebe, dosta je postenja dok lopovasti hercegovci i dodikovci uzimaju titule 8-)
I ja kazem da je vrijeme da Tuzla ustane... A sto se tice Zahirovica i ja mislim da je dobar lik al jbg ne moze ni on uvijek vadit iz govana nije Bill Gates.
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 25 mar 2012, 09:26

Kako vam se cini novi igrac Hasanovic u ove dvije utakmice cini mi se da je solidno odigrao ?
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.