Jah sto me nasmija jarane

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Druze ti si u SAD gdje je standard skroz drugi bolje se zivi, a ovdje u BiH je tesko. Svaka para je dobrodosla tako da sumnjam da ce se iko odreci 1500 KM. A to sto kazes da ce navijaci sakupljati pare, nikada se to nece desiti.SaltCityAttack je napisao/la:ma ne ebiga fakat naso tuzit nekog zbog 1500km nigdje veze ba..moze on izjavljivat sta hoce, ali tuziti nekog za 1500km je fakat nesto sto pravi njega vecim bjednikom nego sto je to nas klub koji mu je to duzan....hajde Smajlovic i Gavaric ipak se radi o lovi za koju sud treba i zbog toga neka nas kaznjavaju, ali zbog 1500km...evo skupit cemo mi navijaci Milosevicu 1500km od mene je halalosom 500$ to je oko 700km..ostalo se moze dole na utkamici skupiti mu...ma neka ide u pm da mu pokazemo da mi nismo cigani dabogda sve te pare na kladionici izgubio.
Pa neka nas istjeraju iz lige zbog onog velikog duga, a nece nas zbog pisljivih 1500km fuj fuj fuj
Nemoj mislit da provociram ili da sam advokat Miloševiću ali frajer je te pare zaradio i on i ostali koji potražuju svoje. Što bi neko halalio milju i po, to su velike pare u današnjem vremenu u Bosni. Drugo što me jako jako začudilo, a što bi moglo da bar malo pomogne vašem klubu su ulaznice. Kako sam informisan ulaz za Fukare je besplatanSaltCityAttack je napisao/la:ma ne ebiga fakat naso tuzit nekog zbog 1500km nigdje veze ba..moze on izjavljivat sta hoce, ali tuziti nekog za 1500km je fakat nesto sto pravi njega vecim bjednikom nego sto je to nas klub koji mu je to duzan....hajde Smajlovic i Gavaric ipak se radi o lovi za koju sud treba i zbog toga neka nas kaznjavaju, ali zbog 1500km...evo skupit cemo mi navijaci Milosevicu 1500km od mene je halalosom 500$ to je oko 700km..ostalo se moze dole na utkamici skupiti mu...ma neka ide u pm da mu pokazemo da mi nismo cigani dabogda sve te pare na kladionici izgubio.
Pa neka nas istjeraju iz lige zbog onog velikog duga, a nece nas zbog pisljivih 1500km fuj fuj fuj
Ma kakva ba provokacija i ne uzimam to tako, ali mi je cigancenje to zbog 1500km..daj ba pa da je i vas tuzio neko zbog 1500km sta bi mu rekao?...niko nije rekao da nije, ali zbog tih para skuplje ce ga izaci spor a suduLik je napisao/la:
Nemoj mislit da provociram ili da sam advokat Miloševiću ali frajer je te pare zaradio i on i ostali koji potražuju svoje. Što bi neko halalio milju i po, to su velike pare u današnjem vremenu u Bosni. Drugo što me jako jako začudilo, a što bi moglo da bar malo pomogne vašem klubu su ulaznice. Kako sam informisan ulaz za Fukare je besplatan!? Pa da su Fukare platile ulaznice protiv Sarajeva mogli ste odmah skinut Miloševićev dug, a da su plačali tokom sezone namakli bi solidnu cifru love. Ispravi me ako griješim...
A jbg nek je 10 takvih po 1500 eto ti cifre, a mislim da ciganči za 1500 zato što niko iz uprave nije žalio da razgovara sa njim da se dogovore, isto to je u novinama izjavio onaj što mu dugujete preko 30000 km zaboravio sam mu ime ( nije Gavarić ). Kao zavlačili ga nisu željeli razgovarati odugovlačili i liku valjda prekipilo i sad želi sve i odmah. Diplomatija je čudo, trebali su ljudi iz uprave vam razgovarati sa svakim kojima su dužni pa se probat dogovorit vidjet šta kako. Lakše je nekog uvjeriti da mu se pomalo plača ili da se odgode naplate kad mu kažeš "znate evo ovih 10 ljudi je pristalo na rate da im vratimo dug želite li i vi " ili kad si bolikurac i sve dužnike ignorišeš i izbjegavaš, kao što su uradili i onda imaš sadašnju situaciju...SaltCityAttack je napisao/la:Ma kakva ba provokacija i ne uzimam to tako, ali mi je cigancenje to zbog 1500km..daj ba pa da je i vas tuzio neko zbog 1500km sta bi mu rekao?...niko nije rekao da nije, ali zbog tih para skuplje ce ga izaci spor a suduLik je napisao/la:
Nemoj mislit da provociram ili da sam advokat Miloševiću ali frajer je te pare zaradio i on i ostali koji potražuju svoje. Što bi neko halalio milju i po, to su velike pare u današnjem vremenu u Bosni. Drugo što me jako jako začudilo, a što bi moglo da bar malo pomogne vašem klubu su ulaznice. Kako sam informisan ulaz za Fukare je besplatan!? Pa da su Fukare platile ulaznice protiv Sarajeva mogli ste odmah skinut Miloševićev dug, a da su plačali tokom sezone namakli bi solidnu cifru love. Ispravi me ako griješim...
...za mene je to ciganluk i nista vise.
Nije besplatan ulaz za fukare bas tako kako mislis..placaju ulaz fukare...po 2km je za Fukare, samo sto ne ide sve to klubu
I ja kazem da je vrijeme da Tuzla ustane... A sto se tice Zahirovica i ja mislim da je dobar lik al jbg ne moze ni on uvijek vadit iz govana nije Bill Gates.delpiero20 je napisao/la:Trebamo vise raditi za Slobodu i Tuzlu....
dosta je toga da budemo grad mrtvaca, kad bi sve krenulo kako treba bio bih najsretniji![]()
Svaka cast Zahirovicu, cini se kao dobar lik...hvala mu sto nas vadi iz govana i kao sto kaze Ono što volimo, nedamo nikome.
Mi smo Tuzla, vrijeme je da se dignemo na noge...pa makar bili lopine, moramo da se borimo za sebe, dosta je postenja dok lopovasti hercegovci i dodikovci uzimaju titule
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.