Ja imam 23 viseBelminM23 je napisao/la:Jubilarni 50. gol.
Bravo ja.
Joj nakardnih rezultata za goste. Mainz daje petaka, United daje 3 gola
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ja imam 23 viseBelminM23 je napisao/la:Jubilarni 50. gol.
Bravo ja.
Pa neće sigurno igrati 1-1 s fenjerašem Leicesterom na Old Traffordu.Otelo je napisao/la:Joj nakardnih rezultata za goste. Mainz daje petaka, United daje 3 gola
Niko nije mislio ni da ce izgubiti 5:3 pa su izgubiliClaus je napisao/la:Pa neće sigurno igrati 1-1 s fenjerašem Leicesterom na Old Traffordu.Otelo je napisao/la:Joj nakardnih rezultata za goste. Mainz daje petaka, United daje 3 gola
Takve stvari se dese jednom i nikad više.Otelo je napisao/la:Niko nije mislio ni da ce izgubiti 5:3 pa su izgubiliClaus je napisao/la:Pa neće sigurno igrati 1-1 s fenjerašem Leicesterom na Old Traffordu.Otelo je napisao/la:Joj nakardnih rezultata za goste. Mainz daje petaka, United daje 3 gola![]()
Izgleda da nas ceka borba za opstanak
Novog igrača možete odmah promovisati, može tipovati od 4.kola. Što se tiče kapitena to možete sporazumno dogovoriti, a ako ne dogovorite onda je pintol_TM87 zbog dužine staža u ekipi.Head je napisao/la:Mi sad mozemo birati novog igraca jer je kapiten @the scouser fulio 3 puta da tipuje?
Sad je kapiten pintol_TM87?

No thanks, imamo jacu ekipu samo nemamo sreceVirtu4l je napisao/la:Nerminovicu hoćeš li da vam prodamo Pumu za 90 miliona, gledaj kako rafala,
Sreća pa ne možemo ispast iz treće lige.Nerminovic je napisao/la:Solidan bod![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marsal je napisao/la:Sreća pa ne možemo ispast iz treće lige.Nerminovic je napisao/la:Solidan bod![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kralju moj ja ne mogu ufatit formu dok mi ne nadjes skandinavsku vilu, a kakav sam kad ufatim formu pitaj legendu reala.To će ti se ba višestruko isplatit, imat ćeš jarana koji ti čuva leđa gdje hoćeš u Skandinaviji, imat ćeš saigrača koji zabija i vraća ekipu u prvu ligu i zaradit ćeš sevapa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.