Oxygen je napisao/la:
?čitam po forumima da su navijači oduševljeni Bonerom
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Oxygen je napisao/la:
?Ma simpatična mi rasprava među maloljetnom rajom.rastafarian je napisao/la:Oxygen je napisao/la:?
Imas argumente svaka častmeskalin je napisao/la:nema veze igrao je u juventusu i dobro je upoznat sto se desavalo 2006, ako neko provocira na ovome forumu onda su to navijaci juventusa!! ko ce o čemu nego **** o postenju
Ma vidiš da je pojedinicima ostavio trajne posljedice zbog prošlosezonskih rezultata, neka dušmana, baš su mi simpatični.juventus 0244 je napisao/la:Imas argumente svaka častmeskalin je napisao/la:nema veze igrao je u juventusu i dobro je upoznat sto se desavalo 2006, ako neko provocira na ovome forumu onda su to navijaci juventusa!! ko ce o čemu nego **** o postenju![]()
, odustajem...
juventus 0244 je napisao/la:Imas argumente svaka častmeskalin je napisao/la:nema veze igrao je u juventusu i dobro je upoznat sto se desavalo 2006, ako neko provocira na ovome forumu onda su to navijaci juventusa!! ko ce o čemu nego **** o postenju![]()
, odustajem...

"Mnogo su smešni. Italijani su prodali Brazilca za 45 miliona i sad bi za isti kvalitet igrača želeli da plate 6", rekao je Nicolin.
"Njegova cena je 25 miliona, neka donesu to i dogovorićemo se. Sa šest miliona ne moraju da dolaze. Doduše, ne znam ni koliko su zainteresovani, onaj "Kodžak" me nije zvao", rekao je Nicolin aludirajući na Adriana Gallianija.

grande capitano!FT: Sion 3 Lucerna 0. Gattuso started as the captain and played 81' minutes. Sion is in the 1st position of their league.
francobaresi je napisao/la:Pato je jedan od rijetkih igrača koji imaju talenat da budu na približnom nivou kao Ronaldo ili Messi , naravno samo da ga povrede zaobiđu ove sezone , zasad mu ide dobro već 5 semdica je potpuno zdrav i polako se vraća dobri stari Pato !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.