PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

GoodisonPark
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la GoodisonPark » 03 feb 2016, 16:46

Od ovog papka Selimovića i ne čudi ovakav odgovor (Blekićeva škola), možeš zamisliti koliki je to kompleksaš kad na proslavi titule nakon 8 godina suše on u trenucima ushićenja misli o Želji i Željinim navijačima i pjeva pjesmice u tom stilu :mrgreen:

Šiljak ga je pristavio da valja, do slezene :urnebes:
povratak otpisanih!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 03 feb 2016, 16:46

Ajzea je napisao/la:Krleza oblizuje čmar pitarima, mora ponovno pronaći zaštitu :lol:

Ne mozete više za njega ni dobiti :lol:
Ti nisi normalan. Generalno me **** zabolje i za vama i za njima Ali ja kazem kako jest.
Da li je odgovor dine prikladan rjesite medju sobom.
Ali vi nemozete igrat evropu na Grbavici a fola saljete ponudu.
I da je zajebancija dno dna.
Samo u BiH PL zivota mi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 feb 2016, 16:46

SlevinKelevra je napisao/la:Da je Sarajevo poslalo ponudu za nekog naseg igraca i da je umjesto odgovora, neki zvanicnik izasao u javnost i spominjao lavor, hrenovke i sl., mene bi bilo stid i smatrao bi to nedostojnim. Ali to sam ja i to smo mi... Svrsavanje i odusevljenje na pitarskoj temi na ovaj papanluk me nimalo ne iznenadjuje... :|
Evo proljev raja vise dobila koliko moralises i preseravas se.. :urnebes: :urnebes: Vidjeli smo u jednom postu tvoje misljenje, ne moras ponoviti 34 puta isto.. :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2016, 16:46

pinoglavi je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:@pinoglavi
Ne trudi se objasniti :)
Stvarno me iznenadilo s obzirom da teze nekom profesionalizmu i izdizanju iz bh sivila. Ne mora ovo nista znaciti naravno, ali jest jedan od segmenata profesionalizma. Dobar fazon, al da tebi to na kafi jaran kaze.
To je to, ne možeš furati profesionalizam a jedno parče papira te uključi u čobanski mod ;)

Evo ovo što je Duljević izjavio je haman sasvim ok, i najveći svjetski igrači znaju pecnuti rivalske klubove. :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 feb 2016, 16:46

Haris Duljevic: "Cuo sam za ponudu Zeljeznicara ali ne zelim igrati pred praznim tribinama. To iskustvo sam imao u Olimpiku a posjecenost im je tu negdje."

Pa jel im dosta za danas :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 03 feb 2016, 16:46

Empoli je platio svoju potrošenu vodu,tako ne razumijem taj tvoj "gg" odgovor.. (gg - gospodsko goraždanski) :roll:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 03 feb 2016, 16:47

SlevinKelevra je napisao/la:Da je Sarajevo poslalo ponudu za nekog naseg igraca i da je umjesto odgovora, neki zvanicnik izasao u javnost i spominjao lavor, hrenovke i sl., mene bi bilo stid i smatrao bi to nedostojnim. Ali to sam ja i to smo mi... Svrsavanje i odusevljenje na pitarskoj temi na ovaj papanluk me nimalo ne iznenadjuje... :|
Nakon Blekica novi Blekic, sta se moglo drugo ocekivati.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 feb 2016, 16:47

ne volim ni jedne, ni druge, a ispali ste čobani i jedni i drugi

ovi zbog šatro ponude za koju znaju da će biti odbijena, a ovi zbog seljačkog odgovora na ponudu

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 03 feb 2016, 16:47

Poslali ste ponudu i trazili odgovor.Covjek vam je postavio uslove pod kojima se moze pregovarati i sta vam sad nije jasno? Ispunite te uslove pa posaljite novu ponudu, profesionalci :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 16:48

pinoglavi je napisao/la:
Stvarno me iznenadilo s obzirom da teze nekom profesionalizmu i izdizanju iz bh sivila. Ne mora ovo nista znaciti naravno, ali jest jedan od segmenata profesionalizma. Dobar fazon, al da tebi to na kafi jaran kaze.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Bili smo zainteresovani, poslali ponudu koja je mogla biti prihvaćena ili odbijena, u ovisnosti od toga da li je zadovoljila upravu FKS i samog igrača, što očigledno nije i tu sva priča završava.. Ne vidim uopšte svrhu ovakvih odgovora, trebali su na profesionalan način odbiti ako im je to već namjera bila.. Uostalom, Šiljak je izjavio da je, prije nego što je ponuda stigla u Titovu 38., nazvao Selimovića te ga pitao da li je udure da pošalju ponudu ;)
Pokušali su oni Tomića dovest, koliko znam, niti jedan član naše uprave nije u medije i na seljački način "šuknuo" protivničkom taboru..
Chinaglia je napisao/la:ne volim ni jedne, ni druge, a ispali ste čobani i jedni i drugi

ovi zbog šatro ponude za koju znaju da će biti odbijena, a ovi zbog seljačkog odgovora na ponudu
Zašto smo ispali čobani, pa poslali smo onoliku ponudu koliko mi mislimo da vrijedi te koliko smo u mogućnosti dati.. Mozda bi dali više, da mozemo..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 03 feb 2016, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 03 feb 2016, 16:48

MosaaRajvosa je napisao/la:Al dva reda sedam greški :rol: :rol: :rol:
koliko greški kralju?

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 feb 2016, 16:50

joker90 je napisao/la:
Evo proljev raja vise dobila koliko moralises i preseravas se.. :urnebes: :urnebes: Vidjeli smo u jednom postu tvoje misljenje, ne moras ponoviti 34 puta isto.. :rol:
yebi ga, ne možemo svi biti gospoda k'o ovi preko bare :urnebes:
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2016, 16:50

sasistika je napisao/la:Empoli je platio svoju potrošenu vodu,tako ne razumijem taj tvoj "gg" odgovor.. (gg - gospodsko goraždanski) :roll:
Platio je i Željo :roll:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 03 feb 2016, 16:50

Ajzea je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Bili smo zainteresovani, poslali ponudu koja je mogla biti prihvaćena ili odbijena, u ovisnosti od toga da li je zadovoljila upravu FKS i samog igrača, što očigledno nije i tu sva priča završava.. Ne vidim uopšte svrhu ovakvih odgovora, trebali su na profesionalan način odbiti ako im je to već namjera bila.. Uostalom, Šiljak je izjavio da je, prije nego što je ponuda stigla u Titovu 38., nazvao Selimovića te ga pitao da li je udure da pošalju ponudu ;)
Pokušali su oni Tomića dovest, koliko znam, niti jedan član naše uprave nije u medije i na seljački način "šuknuo" protivničkom taboru..
Pa eto prihvacena je ponuda..Samo te uslove da ispunite i pregovori mogu poceti :bih:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 feb 2016, 16:51

joker90 je napisao/la:
Majkemi, ne moze da me pusti... Mislim, ne moras mi vjerovati, mozda bi cak nesto i drugo pisao po forumu, ali znam kako bi se osjecao.

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 03 feb 2016, 16:51

najjači komentar:
kod komsija heroin los i nikakav :D
uozbiljiti se mali plavi strumfovi
hahahahahha

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 03 feb 2016, 16:51

A što je mala ponuda 800k KM, to je ubjedljivo najveća ponuda nekog kluba u istoriji PLBiH, oni su svakako probili budžet, morali otpustiti kamaru igrača zbog visokih primanja...

Po meni su trebali prihvatiti ovu ponudu još da se nogom u dupe udaraju od radosti :mrgreen:
povratak otpisanih!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 feb 2016, 16:53

Predaj se strumfeee, izgubio si boooj... :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 feb 2016, 16:54

Na stranu dal' Željo provocira, i dal ima para za ovo. Pitanje je dal' njima stvarno treba Duljević? Neupitno da bi bio u prvoj postavi, al čemu onda dosad ovoliko dovođenje igrača koji su došli da pokriju baš te pozicije gdje Haris igra? Neko dobar i pretpostavljam veoma masno plaćen bi morao bit na klupi kako god.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 03 feb 2016, 16:54

gramparada je napisao/la:
MosaaRajvosa je napisao/la:Al dva reda sedam greški :rol: :rol: :rol:
koliko greški kralju?
Greški Šiljka mi :rol: :rol: :opaopa: :opaopa: :guz: :guz:
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.