Šiljak ga je pristavio da valja, do slezene
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- GoodisonPark
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Od ovog papka Selimovića i ne čudi ovakav odgovor (Blekićeva škola), možeš zamisliti koliki je to kompleksaš kad na proslavi titule nakon 8 godina suše on u trenucima ushićenja misli o Želji i Željinim navijačima i pjeva pjesmice u tom stilu
povratak otpisanih!
Ti nisi normalan. Generalno me **** zabolje i za vama i za njima Ali ja kazem kako jest.Ajzea je napisao/la:Krleza oblizuje čmar pitarima, mora ponovno pronaći zaštitu
Ne mozete više za njega ni dobiti
Da li je odgovor dine prikladan rjesite medju sobom.
Ali vi nemozete igrat evropu na Grbavici a fola saljete ponudu.
I da je zajebancija dno dna.
Samo u BiH PL zivota mi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Evo proljev raja vise dobila koliko moralises i preseravas se..SlevinKelevra je napisao/la:Da je Sarajevo poslalo ponudu za nekog naseg igraca i da je umjesto odgovora, neki zvanicnik izasao u javnost i spominjao lavor, hrenovke i sl., mene bi bilo stid i smatrao bi to nedostojnim. Ali to sam ja i to smo mi... Svrsavanje i odusevljenje na pitarskoj temi na ovaj papanluk me nimalo ne iznenadjuje...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To je to, ne možeš furati profesionalizam a jedno parče papira te uključi u čobanski modpinoglavi je napisao/la:Stvarno me iznenadilo s obzirom da teze nekom profesionalizmu i izdizanju iz bh sivila. Ne mora ovo nista znaciti naravno, ali jest jedan od segmenata profesionalizma. Dobar fazon, al da tebi to na kafi jaran kaze.Ajzea je napisao/la:@pinoglavi
Ne trudi se objasniti
Evo ovo što je Duljević izjavio je haman sasvim ok, i najveći svjetski igrači znaju pecnuti rivalske klubove.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Haris Duljevic: "Cuo sam za ponudu Zeljeznicara ali ne zelim igrati pred praznim tribinama. To iskustvo sam imao u Olimpiku a posjecenost im je tu negdje."
Pa jel im dosta za danas
Pa jel im dosta za danas
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Empoli je platio svoju potrošenu vodu,tako ne razumijem taj tvoj "gg" odgovor.. (gg - gospodsko goraždanski) 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Nakon Blekica novi Blekic, sta se moglo drugo ocekivati.SlevinKelevra je napisao/la:Da je Sarajevo poslalo ponudu za nekog naseg igraca i da je umjesto odgovora, neki zvanicnik izasao u javnost i spominjao lavor, hrenovke i sl., mene bi bilo stid i smatrao bi to nedostojnim. Ali to sam ja i to smo mi... Svrsavanje i odusevljenje na pitarskoj temi na ovaj papanluk me nimalo ne iznenadjuje...
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
ne volim ni jedne, ni druge, a ispali ste čobani i jedni i drugi
ovi zbog šatro ponude za koju znaju da će biti odbijena, a ovi zbog seljačkog odgovora na ponudu
ovi zbog šatro ponude za koju znaju da će biti odbijena, a ovi zbog seljačkog odgovora na ponudu
Poslali ste ponudu i trazili odgovor.Covjek vam je postavio uslove pod kojima se moze pregovarati i sta vam sad nije jasno? Ispunite te uslove pa posaljite novu ponudu, profesionalci 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
pinoglavi je napisao/la:Stvarno me iznenadilo s obzirom da teze nekom profesionalizmu i izdizanju iz bh sivila. Ne mora ovo nista znaciti naravno, ali jest jedan od segmenata profesionalizma. Dobar fazon, al da tebi to na kafi jaran kaze.Ajzea je napisao/la:@pinoglavi
Ne trudi se objasniti
Bili smo zainteresovani, poslali ponudu koja je mogla biti prihvaćena ili odbijena, u ovisnosti od toga da li je zadovoljila upravu FKS i samog igrača, što očigledno nije i tu sva priča završava.. Ne vidim uopšte svrhu ovakvih odgovora, trebali su na profesionalan način odbiti ako im je to već namjera bila.. Uostalom, Šiljak je izjavio da je, prije nego što je ponuda stigla u Titovu 38., nazvao Selimovića te ga pitao da li je udure da pošalju ponudu
Pokušali su oni Tomića dovest, koliko znam, niti jedan član naše uprave nije u medije i na seljački način "šuknuo" protivničkom taboru..
Zašto smo ispali čobani, pa poslali smo onoliku ponudu koliko mi mislimo da vrijedi te koliko smo u mogućnosti dati.. Mozda bi dali više, da mozemo..Chinaglia je napisao/la:ne volim ni jedne, ni druge, a ispali ste čobani i jedni i drugi
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 03 feb 2016, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
gramparada
- Kontakt:
koliko greški kralju?MosaaRajvosa je napisao/la:Al dva reda sedam greški![]()
![]()
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
yebi ga, ne možemo svi biti gospoda k'o ovi preko barejoker90 je napisao/la:Evo proljev raja vise dobila koliko moralises i preseravas se..SlevinKelevra je napisao/la:Da je Sarajevo poslalo ponudu za nekog naseg igraca i da je umjesto odgovora, neki zvanicnik izasao u javnost i spominjao lavor, hrenovke i sl., mene bi bilo stid i smatrao bi to nedostojnim. Ali to sam ja i to smo mi... Svrsavanje i odusevljenje na pitarskoj temi na ovaj papanluk me nimalo ne iznenadjuje...![]()
Vidjeli smo u jednom postu tvoje misljenje, ne moras ponoviti 34 puta isto..
1946
Platio je i Željosasistika je napisao/la:Empoli je platio svoju potrošenu vodu,tako ne razumijem taj tvoj "gg" odgovor.. (gg - gospodsko goraždanski)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa eto prihvacena je ponuda..Samo te uslove da ispunite i pregovori mogu pocetiAjzea je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Stvarno me iznenadilo s obzirom da teze nekom profesionalizmu i izdizanju iz bh sivila. Ne mora ovo nista znaciti naravno, ali jest jedan od segmenata profesionalizma. Dobar fazon, al da tebi to na kafi jaran kaze.Ajzea je napisao/la:@pinoglavi
Ne trudi se objasniti![]()
![]()
![]()
Bili smo zainteresovani, poslali ponudu koja je mogla biti prihvaćena ili odbijena, u ovisnosti od toga da li je zadovoljila upravu FKS i samog igrača, što očigledno nije i tu sva priča završava.. Ne vidim uopšte svrhu ovakvih odgovora, trebali su na profesionalan način odbiti ako im je to već namjera bila.. Uostalom, Šiljak je izjavio da je, prije nego što je ponuda stigla u Titovu 38., nazvao Selimovića te ga pitao da li je udure da pošalju ponudu
Pokušali su oni Tomića dovest, koliko znam, niti jedan član naše uprave nije u medije i na seljački način "šuknuo" protivničkom taboru..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Majkemi, ne moze da me pusti... Mislim, ne moras mi vjerovati, mozda bi cak nesto i drugo pisao po forumu, ali znam kako bi se osjecao.joker90 je napisao/la:Evo proljev raja vise dobila koliko moralises i preseravas se..SlevinKelevra je napisao/la:Da je Sarajevo poslalo ponudu za nekog naseg igraca i da je umjesto odgovora, neki zvanicnik izasao u javnost i spominjao lavor, hrenovke i sl., mene bi bilo stid i smatrao bi to nedostojnim. Ali to sam ja i to smo mi... Svrsavanje i odusevljenje na pitarskoj temi na ovaj papanluk me nimalo ne iznenadjuje...![]()
Vidjeli smo u jednom postu tvoje misljenje, ne moras ponoviti 34 puta isto..
najjači komentar:
kod komsija heroin los i nikakav
uozbiljiti se mali plavi strumfovi
hahahahahha
kod komsija heroin los i nikakav
uozbiljiti se mali plavi strumfovi
hahahahahha
- GoodisonPark
- Kontakt:
A što je mala ponuda 800k KM, to je ubjedljivo najveća ponuda nekog kluba u istoriji PLBiH, oni su svakako probili budžet, morali otpustiti kamaru igrača zbog visokih primanja...
Po meni su trebali prihvatiti ovu ponudu još da se nogom u dupe udaraju od radosti
Po meni su trebali prihvatiti ovu ponudu još da se nogom u dupe udaraju od radosti
povratak otpisanih!
- ElCartel11
- Kontakt:
Predaj se strumfeee, izgubio si boooj... 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Na stranu dal' Željo provocira, i dal ima para za ovo. Pitanje je dal' njima stvarno treba Duljević? Neupitno da bi bio u prvoj postavi, al čemu onda dosad ovoliko dovođenje igrača koji su došli da pokriju baš te pozicije gdje Haris igra? Neko dobar i pretpostavljam veoma masno plaćen bi morao bit na klupi kako god.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Greški Šiljka migramparada je napisao/la:koliko greški kralju?MosaaRajvosa je napisao/la:Al dva reda sedam greški![]()
![]()
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.