PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
ZELJEZNICAR POPRAVIO PROSJEK
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
tuzlacity2017 je napisao/la: -Bodovi su izgbljeni, Federalka sve bliže.Slaba je utjeha što je Radnik pobijedio Goška u Gabeli, pa je naša prednost u odnosu na njih ostala i dalje sedam bodova.Krupa nam je sada prišla na dostižnih 6 bodova.Zvijezda ,naravno pretekla za jedan bod.
- Sad se ulazi u razne kalkulacije ali i prljave igre.Najbolji dokaz za to je Čelik.TURCI SE VOLE S PRAVOSLAVCIMA, TO JE ČUDO JEDNO.
Ne bi me iznenadilo da ih sad i Gošk opali u Zenici a isto tako da "zahuktala" Krupa,pobijedi u Širokom.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- samoposteno
- Kontakt:
Kako odigrase oni sa KrupomPenaltiky je napisao/la:tuzlacity2017 je napisao/la: -Bodovi su izgbljeni, Federalka sve bliže.Slaba je utjeha što je Radnik pobijedio Goška u Gabeli, pa je naša prednost u odnosu na njih ostala i dalje sedam bodova.Krupa nam je sada prišla na dostižnih 6 bodova.Zvijezda ,naravno pretekla za jedan bod.
- Sad se ulazi u razne kalkulacije ali i prljave igre.Najbolji dokaz za to je Čelik.TURCI SE VOLE S PRAVOSLAVCIMA, TO JE ČUDO JEDNO.
Ne bi me iznenadilo da ih sad i Gošk opali u Zenici a isto tako da "zahuktala" Krupa,pobijedi u Širokom.
nemoj da izgubimo bezzesvrakino1921 je napisao/la:Jel ovo pitari igraju za Zelju
Sad u Bijeljini najmanje bod kone nase drage
![]()
![]()
![]()
![]()
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
![]()
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Turci se vole sa Pravoslavcima hagagagahahahahaha
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Sariel1987
- Kontakt:
Najludja tema def..
Sta to opet neka p i z d a r i j a sa celikom? Turcin vara opet?ccc
Sta to opet neka p i z d a r i j a sa celikom? Turcin vara opet?ccc
Morete li sta tipla za taj bod ili da vam mi posaljemo koju donaciju...svrakino1921 je napisao/la:Jel ovo pitari igraju za Zelju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sramota je kakvim se sve vokabularom pojedini korisnici ovog foruma koriste.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako moze LED reklame besplatnoVanja8 je napisao/la:Morete li sta tipla za taj bod ili da vam mi posaljemo koju donaciju...svrakino1921 je napisao/la:Jel ovo pitari igraju za Zelju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al kamionima da ih prevezete i vratite
Kamioni ne stariji od 10 godina
Tamicima i krompirasima
Ti kao i @svrakino ne pratis Zelju ili ?Osim13 je napisao/la:Sramota je kakvim se sve vokabularom pojedini korisnici ovog foruma koriste.
!
More li hladnjacama,možda su one dobre za LED reklame...svrakino1921 je napisao/la:Ako moze LED reklame besplatnoVanja8 je napisao/la:Morete li sta tipla za taj bod ili da vam mi posaljemo koju donaciju...svrakino1921 je napisao/la:Jel ovo pitari igraju za Zelju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al kamionima da ih prevezete i vratite
Kamioni ne stariji od 10 godina
Tamicima i krompirasima
- svrakino1921
- Kontakt:
Eto vrhunskog travnjaka na Hasetu
Da i mi na derbiju koji se igra na Hasetu mozemo nesto odigrat
Sutra na Džumu i sve misli i želje neka budu okrenute prema bordo boji...Da vas izvedemo u Evropu,da malo vidite para...svrakino1921 je napisao/la:Eto vrhunskog travnjaka na Hasetu
kone najbolje igrate football sa sva 3 pitara u sastavu 
slučajno sam napisao 3

slučajno sam napisao 3
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Stana,Fejza i koje taj treciDenchi je napisao/la:kone najbolje igrate football sa sva 3 pitara u sastavu
slučajno sam napisao 3![]()
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Reflektor proucio neki dan ali pogrijesioOsim13 je napisao/la:Samo da Sloga Simin Han ispadne
penzioneri u Krupi ostali u cudu legla im penzija 24-og
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Pa Suljosvrakino1921 je napisao/la:Stana,Fejza i koje taj treciDenchi je napisao/la:kone najbolje igrate football sa sva 3 pitara u sastavu
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
KAPITEN SULTAN KILLERsvrakino1921 je napisao/la:Stana,Fejza i koje taj treciDenchi je napisao/la:kone najbolje igrate football sa sva 3 pitara u sastavu
Joj Švrakindolac,pa bolan kapiten vam pitar...Ja bruke...svrakino1921 je napisao/la:Stana,Fejza i koje taj treciDenchi je napisao/la:kone najbolje igrate football sa sva 3 pitara u sastavu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.