Safet Sušić - Pape

Saurman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Saurman » 15 jan 2013, 11:04

Elegant je napisao/la:
edo07 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Znaci Sušiću još nije interesantan Halilović. :roll:
Ma ko je njemu interesantan?? igraci poput stojana vranjesa i slicno...e takvi mogu dobiti priliku u repki dok ostali nista...
Treba li vama crtati da nece zvati djecaka od 16 godina da igra kvalifikacione utakmice ?

Treba li vam crtati da jer sam Alen sto puta ponovio da jos ne razmislja o reprezetancijama BiH niti Hrtvatske ?

Sta treba Safet da ide djecaku da ga moli da nastupa za BiH ? Neka sam odluci gdje ce igrati i sta ce raditi, sutra moze da nogu slomije pa to "talenat" moze da okaci macku od rep.

Postajete uzanso dosadni sa njime i sa mnogim drugim koje prizivate.

Niko i nije rekao da treba odmah zaigrati ali s malim treba što prije porazgovarati i njegovim ocem prije nego zaigra za Hrvatsku i ne davati debilne izjave kako ga ne intereseuje igrač.Neka Sušić zove Vranješa i njemu slične invalide to mu je izgleda važnije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 15 jan 2013, 11:10

Niko ga nije tjerao da izjavljuje onakve gluposti po htvatskim portalima, kako je prije mogao igrati svako za BiH. Ko ga tjera da takve stvari izjavljuje. Prvo pljuje po igračima koji su nekada igrali za BiH, pa onda po igračima iz premier lige, pa onda nešto prjeti ovim mlađim da ih neće moliti blablabla. Sve ovo ima pravo privatno misliti u svom udobnom domu u Parizu, ali kao selektor BiH.....

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 15 jan 2013, 12:34

FCS je napisao/la:Niko ga nije tjerao da izjavljuje onakve gluposti po htvatskim portalima, kako je prije mogao igrati svako za BiH. Ko ga tjera da takve stvari izjavljuje. Prvo pljuje po igračima koji su nekada igrali za BiH, pa onda po igračima iz premier lige, pa onda nešto prjeti ovim mlađim da ih neće moliti blablabla. Sve ovo ima pravo privatno misliti u svom udobnom domu u Parizu, ali kao selektor BiH.....
nije puno pogrjesio,proedit danasnju repku i ovu od prije 5 godina i dalje je komedija,ono je bio cirkus i tacno je da je skoro pa igrao ko je imao ledja i ko je htio,ovo danas izgelda ozbiljno,i nicim on nije malo zatvorio vrata jasno je rekao da se na njega racuna u buducnosti al ne trenutno,nek su muzurovic,sliskovic i piric strucnjaci
ne branim susica ali konacno da neko ovoj bagri odgovori na isti nacin na koji se njega pljuje konstatno ,od novinara preko foruma itd itd,kad spaho kaze da smo velika reprezentacija na tv-u pola drzave to uzme zdravo za gotovo a rezutlata nigdje da to potvrde,tako da susic radi do sad odlicno kad ne bude imao rezutlate nek se kupi

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 15 jan 2013, 14:46

Susic nista lose nije rekao...Sejad je njegov drig,saigrac i trebao bi mu sina silit ili sta vec...Ko god zeli neka ide gdje zeli,Alen treba odrast i radit,poziv nece izostat..Moja puba podrska za disadasnji rad Susica..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 jan 2013, 22:58

Zlatko Zahovič
"Katanec je bolji trener od Sušića"
harishp,reaguj :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2013, 23:39

Dylan Dog je napisao/la:Zlatko Zahovič
harishp,reaguj :mrgreen:
Cuj ovog,pa i tekma Alzir-BIH prodje nesto od ''vas''jakooooo tiho :lol:
Ned'o kru...(kako bi ti rekao) :mrgreen: da je bilo drugacije ili obrnuto proporcionalno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2013, 23:49

Bernd Stange: Muratovic je bio bolji igrac od Zahovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 25 jan 2013, 15:12

Pozdravljam sviju... - e moj sarajlija

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 jan 2013, 15:44

Sada mu gledajte i način izražavanja slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 jan 2013, 17:01

Dylan Dog je napisao/la:Zlatko Zahovič
Susic je zalutao u trenerske vode!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jan 2013, 17:13

Malo je reci da ste dosadni po ovom pitanju menadžera, talova, poziva ... ali zaista ste dosadni.

Opet ista prica "igrac mora biti pod medžerom kojeg Safet poznaje, tj. ima tala da bi nastupao u reprezentaciji" :roll: , Nichudin jednom izvalio i kriticari se upecali na to. A nigdje ni jednog jedinog argumenta, dokaza za to.

Na svu srecu takvih je 4-5 na forumu ali jako su bucni, svakodnevno unosenje negativne energije kao da je situacija kriminalna, kao da se borimo da budemo predzadnji ispred Lihtenstajna a ne kao da smo prvi, sa odlicnom igrom, atmosfera u timu nikad bolja, svi sretni, iscekujemo Grcku i novi uspjeh.

A na drugoj strani, kriticari pisu kako igraci preziru selektora, kako isti nije u dobrim odnosima sa svezom, nista ne velja, propadamo... Ne moze vama Bog udovoljit !

Ali mora se naci par onih koji ce kritikovati kako nista ne velja, kako se nista ne radi, ...

Jedva cekate da kiksamo, vama uopste nije u cilju da mi prođemo ove kvalfikacije uspjesno sa trenutnim kadrom. To svakodevno pokazujete. Vazna je prica da mi "ne bi primili ova dva gola da je Cocalic igrao umjesto Vranjesa" (hipoteticki - parafraza), vazna je prica "da bi mi letili po bokovima da igra Nadarevic umjesto Lulica" (hipoteticki parafrza) to je najvaznije prosipati pricu iz supljeg u prazno. Znaci samo se prica ova je bolji od ovog, ovaj bi ovo, onaj ono ... niko nista ne radi i sve tako u nadogled.

A da neko kaze koju kritku za npr. Seada K ili ostale "potencijalne". zasto nesto ne poduzme za papire, zasto se ne pokrene ako vec toliko izgara da nastupa za BiH ? Zasto to niko ne kaze ? Vrlo jednostavno ako ima ZAISTA zelju da nasupa nastupit ce 100%. Nek sredi papire i bude spreman za poziv, a to ne znaci da ce odmah igrati u prvih 11. moze i na klupu, zasto ne ?, kao da mora odmah igrati.

To su pravi igraci, ako zaista voli BiH sjedit ce vjecno na klupi ako je potrebno i kada mu selektor kaze "upadas" bez ikakvog premisljanja dati sve od sebe.

Lako je prosipati pricu "eh lako smo Lihtenstajn, Latviu, Litvaniju" to je lako pricati ali u stvarnosti ni to nije lako, jer mnoge "super jake" reprezentacije pobjeđuju 1:0, 2:0, protiv protvinika slicnog rejtinga i snage ako ne i slabijih. Da ne govorimo kakve igrace imaju te "super reprezentacije".

Ljepo odete u kladionicu i stavis pare a Sloveniju, Grcku, generalno protivnika. Ako vec smatrate da smo tako losi kako prezentujete, zasto ne profitirati na vlastitoj muci. (to je sramota)

I vazda ce se vrtiti jedna te ista prica, neko nikad nece biti zadovoljan. Kada odemo u Brazil sto se iskreno nadam da hocemo ako Bog da, doci je jedan lik i reci "eh ovo ne valja mogli smo dati vise golova, mogli ovo - ono ..."
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 25 jan 2013, 17:27

zizu1991 je napisao/la:Sada mu gledajte i način izražavanja slika
Slušaj ja njega mrzim što je iz Sarajeva, i zato gledam sve kako se ponaša kako priča... I ako mi se ne sviđa kako postupa što se tiče isprobavanja igrača itd itd nikad neću reć da ode dok ima rezultata!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 jan 2013, 17:34

Elegant, puno si toga napisao, na kraju nista nisi rekao..to sto ja kritiziram Susica nema nikakve veza sa "menadzerskim talovima", tako da ne mozes generalizirati, i u jednu grupu svrstati kriticare ovog amatera od trenera.

Totalno je licemjerno pisati da neko ovdje zeli neuspjeh repke kako bi imao o cemu pisati, mozda ima i takvih, ali opet generaliziras, i to sto radis je cak i gore od ove male grupe koji pisu protiv Susica samo da bi nesto pisali, ili kontrirali.

Mi jesmo prvi u grupi, ali smo imali najlaksi raspored, izuzimajuci Grcku gdje smo bili apsolutno nadigrani u svim segmentima, i trebali smo glatko izgubiti da nam fortuna nije bila saveznik, a to sve ima direktno veze sa Safetovim nacinom vodjenja ekipe.

To sto ti slijepo gledas 1. poziciju na tabeli, i ne vidis greske covjeka koji je dosao na mjesto selektora jer ga u njegovoj Francuskoj niko nije htio, je tvoja stvar, ali nemoj drugima imputirati nesto sto ne misle, a to je neuspjeh voljene reprezentacije.

Nikad ovaj krelac od "trenera" nece voljeti ovu zemlju, i reprezentaciju vise od mene, jer sam se ja borio da bi on mogao drk.ati francusku cunicu u mojoj zemlji!

O njegovim izjavama za medije, i paradoksalnim pozivanjima odredjenih igraca necu trositi rijeci.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 25 jan 2013, 17:39

velez_mostar je napisao/la:Elegant, puno si toga napisao, na kraju nista nisi rekao..to sto ja kritiziram Susica nema nikakve veza sa "menadzerskim talovima", tako da ne mozes generalizirati, i u jednu grupu svrstati kriticare ovog amatera od trenera.

Totalno je licemjerno pisati da neko ovdje zeli neuspjeh repke kako bi imao o cemu pisati, mozda ima i takvih, ali opet generaliziras, i to sto radis je cak i gore od ove male grupe koji pisu protiv Susica samo da bi nesto pisali, ili kontrirali.

Mi jesmo prvi u grupi, ali smo imali najlaksi raspored, izuzimajuci Grcku gdje smo bili apsolutno nadigrani u svim segmentima, i trebali smo glatko izgubiti da nam fortuna nije bila saveznik, a to sve ima direktno veze sa Safetovim nacinom vodjenja ekipe.

To sto ti slijepo gledas 1. poziciju na tabeli, i ne vidis greske covjeka koji je dosao na mjesto selektora jer ga u njegovoj Francuskoj niko nije htio, je tvoja stvar, ali nemoj drugima imputirati nesto sto ne misle, a to je neuspjeh voljene reprezentacije.

Nikad ovaj krelac od "trenera" nece voljeti ovu zemlju, i reprezentaciju vise od mene, jer sam se ja borio da bi on mogao drk.ati francusku cunicu u mojoj zemlji!

O njegovim izjavama za medije, i paradoksalnim pozivanjima odredjenih igraca necu trositi rijeci.
apsolutno je sve tacno sto si napisao...a elegant je ocito zaljubljen u Susica..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 jan 2013, 18:07

velez_mostar je napisao/la:Elegant, puno si toga napisao, na kraju nista nisi rekao..to sto ja kritiziram Susica nema nikakve veza sa "menadzerskim talovima", tako da ne mozes generalizirati, i u jednu grupu svrstati kriticare ovog amatera od trenera.

Potpis!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 jan 2013, 18:17

hehe..
F.K.SARAJEVO

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jan 2013, 18:20

Vidis opet se vracamo na pocetak, on je "krelac" i ne voli nasu zemlju, ti znas da je ti volis vise, on "paradoksalno" poziva igrace ...itd. Samo okrecete plocu naopako, on je kriv za sve, a sto se tice rezultata to je pukla sreca. Eto kada dođe novi selektor sve ce "kao" biti bolje jer taj novi ce sve znati, tada nece biti srece jer ce on biti zaslluzan za rezultate, a kao da gledam da ce te i njemu naci nadimak, vrjeđati ga nakon prvog kiksa i sve tako u krug.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 25 jan 2013, 18:22

Znaci, Pape koji je odrastao u BiH, a onda otisao da igra vani, ne voli ovu zemlju kao mi sto volimo. Tom logikom koju ti koristis, sta reci onda za igrace koji su rodjeni i odrasli u drugim zemljama? Ne vole zemlju? Hocemo ih sve rastjerati?

Aferim...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 jan 2013, 18:23

Elegant je napisao/la:Vidis opet se vracamo na pocetak, on je "krelac" i ne voli nasu zemlju, ti znas da je ti volis vise, on "paradoksalno" poziva igrace ...itd. Samo okrecete plocu naopako, on je kriv za sve, a sto se tice rezultata to je pukla sreca. Eto kada dođe novi selektor sve ce "kao" biti bolje jer taj novi ce sve znati, tada nece biti srece jer ce on biti zaslluzan za rezultate, a kao da gledam da ce te i njemu naci nadimak, vrjeđati ga nakon prvog kiksa i sve tako u krug.
Koji bolan rezultat gdje ti zivis, na kom si planetu Pluton?????
LLL + Lucky u Atini i to ti zoves rezultat????? :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ron9
Kontakt:

Post Postao/la ron9 » 25 jan 2013, 18:25

Tvoja borba i mackova predja. Konstantno pljujes po Susicu, nevalja ti nitko, igra u Grckoj se bila super, sta vis ne sjases..Kako kaze ona narodna:" slabom k.... i dlake smetaju".

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.